• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

ayyyy :5: Allah rahmet eylesin.. Çok zor rabbim ailesine ve yakınlarına sabır ihsan eylesin.. Sende kendini çok üzme cnm bebeğine yazık onada yansır üzüntün...

cnmm herkes hamile değiiiill... daha hamiş kalamayan bir sürü kişiyizz sen niye bu kadar üzüyosunki kendini... kasma bu kadar... çok kafana takıyosun en kısa zamanda eşinle bi kontrole gidin en azından rahatlamış olursun..???
Ne biliyim bugün bende garip haller var. Doktora gideceğiz zaten ama şimdi değil. Ben sabırsızlık yapsam da erken aslında. 4.ay bu. Az daha sabretmem lazım ama işte yapamıyorum

Allah rahmet eylesin.

Kızlar burada hep hamileler kalmış artık. Herkes hamile mi yoksa?

Buraya girince hüzün kaplıyor beni. Ne olur kusuruma bakmayın, elimde değil.

Takma boyle kafana. Biz size umut vermek icin buradayiz uzmek icin degil ki... Bizede aylarca bekledik cogumuz hemen hamile kalmadik ki. Ben ilkinde hemen kaldim ama rabbim aldi dusurdum sonra taa 6. Ayda hamis kaldim. Rabbim hayili saglikli olanini bagislasin gerisi bos. O bebis senin olacak sorun yokk...

Ne biliyim bugün bende garip haller var. Doktora gideceğiz zaten ama şimdi değil. Ben sabırsızlık yapsam da erken aslında. 4.ay bu. Az daha sabretmem lazım ama işte yapamıyorum

canım gerçekten bu kadar takıntılıysan erken değil git testlerini yaptır en azından ona göre yol alırsın...

Gunaydinn, bugun ruh halim hic iyi degil,is arkadasimizin esi kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetmis dun gece duydum iyice dagildim. Rabbim sabir versin,eslerimizi basimizdan eksik etmesin....

günaydın canım, Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin bize... doğum kadar doğal işte ölüm ama kaldıramıyor insan...

bugün okulda bi arkadaş kahve falıma baktı , az gülelim laflayalım die işte. fala inanma demişler, ama bebiş görünüo filan dedi.
insan ister istemez umutlanıo:)) seviniyor.. yarın da ilk kez doktora gidiorum hormon tahlili için eşim de sperm analizi sanırım oluyormus. dualarınızı bekliyorum.

tedavi sürecine başlanırsa okullar da çılıyo , yoğunlukta nasıl olucak bilmem. Gerçi Rabbim ol deyince herşey olur ne diyelim.
BANA VE TÜM BURDAKİ ARKADAŞLARA VE TÜM İSTEYEN KİŞİLERE; VE ANNE ADAYLARINA DUA EDİN::

burda bana huzur veren şey kalplerin birliği, birbirini tanımamış onca insanın kalplerinin beraberliği.

sizi seviommmm:16:

Gunaydinn, bugun ruh halim hic iyi degil,is arkadasimizin esi kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetmis dun gece duydum iyice dagildim. Rabbim sabir versin,eslerimizi basimizdan eksik etmesin....

canım başın sağolsun, böle acılar hakikaten çok yıpratıyor insanı. Allah sabırlar versin

Allah rahmet eylesin.

üzülme canım , ben de aynıyım. hamişlerimiz çoğaldı evet ama biz de olucaz bigün Allahın izniyle. içinden hep olumlusunu geçir tatlımm

Gunaydin cnm yaaa tam bitti derken su cektigine bakk. Off gel kafa kafaya verip ogurup kusalim,bak ben cisliyoim altimada kaciriyom haberin olsun igrenme sonra:-(

sorma zuzum yaaa tamam verelim tatlım kafa kafaya:)) kız bebek büyüyünce öğürmek felan daha zormuş varyaa

canım benimde bu ay ilk klomen tedavim... reglinin 3. günü klomene başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün içtim.. reglinin 10.günü doktor kontrole çağırdı yumurtalara baktı 15,13 ve 8 mm olan 3 tane yumurtam var... bugün reglinin 13. günü tekrar kontrole gidicem bugün ne söyleyecek bilemiyorum gelişmeleri paylaşırım cnm...

paylaşırsan çok sevinirim.ben de bugün 5.günümdeyim gittim doktora prolaktinim 24 tü.sınırda sandım ama iyi dedi doktor.klomen verdi,haftaya gidicem ben de..heralde seninki gibi kaç mm onları mı sölicek:)

Allah rahmet eylesin.

acemiperi herkes hamile değil canım merak etme :50: bende senın gibi olduğum için bu topiğe fazla giremiyorum:43:

Sabahki depresip mesajlarımla kimseyi kırmamışımdır umarım. Kırdıysam da özür dilerim.

Hamile kalamayan çok biliyorum. Çok aşırı acele edip stres yaptığımı da biliyorum. Haklısınız kızlar. Ya sabredip bekleyeceğim ya da doktora gideceğim.

Zaten kasıklarım ağrıyor sıkıntı veriyor bana. Son 10 güne girdim ya geldi yine heyecan,stres.

Allah hakkımızda hayırlısını versin.

kızlar doktora göründüm ben bugün... ama kesinlikle bir daha asla gitmicem o doktora.. adam acayip ters bi adam yaaa... soru sormaya çekindim vallaa... kızlar yumurtamın 1 tanesi kendiliğinden çatlamış çok şükür rabbime :16::nazar:.. boyutunu filan soramadım neden derseniz doktor çok ters bide o alttan muayenenin verdiği stresle soracaklarım uçtu gitti kafamdan... bu akşam başlamak üzere 3 gün gün aşırı ilişki önerdi... bide progesteron diye bi ilaç yazdı bu ilacı günde 3 kere düzenli kullanmamı eğer kutu biterse tekrar alıp devam etmemi söyledi regl olana kadar kullanıcaksın kullanmazsan kanaman olur dedi bununda nedenini anlamadım doğrusu?... 12 gün sonra gel tekrar muayene edicem dedi.. ama ben 12 gün sonra tatilde oluyorum hocanın ters oluşundan herşey uçtu gitti kafamdan söylemeyi unutmuşum biran evvel odadan çıkmaya can attım resmen... bide eğer regl olursam 12 güne neden gideyim ki tekrar para almak için çağırıyo heralde.. kafam çok karıştı yaaaaaaa :27: kızlar bana bi yardımcı olun napim ben şimdiiiiiiiii..........????

kızlar doktora göründüm ben bugün... ama kesinlikle bir daha asla gitmicem o doktora.. adam acayip ters bi adam yaaa... soru sormaya çekindim vallaa... kızlar yumurtamın 1 tanesi kendiliğinden çatlamış çok şükür rabbime :16::nazar:.. boyutunu filan soramadım neden derseniz doktor çok ters bide o alttan muayenenin verdiği stresle soracaklarım uçtu gitti kafamdan... bu akşam başlamak üzere 3 gün gün aşırı ilişki önerdi... bide progesteron diye bi ilaç yazdı bu ilacı günde 3 kere düzenli kullanmamı eğer kutu biterse tekrar alıp devam etmemi söyledi regl olana kadar kullanıcaksın kullanmazsan kanaman olur dedi bununda nedenini anlamadım doğrusu?... 12 gün sonra gel tekrar muayene edicem dedi.. ama ben 12 gün sonra tatilde oluyorum hocanın ters oluşundan herşey uçtu gitti kafamdan söylemeyi unutmuşum biran evvel odadan çıkmaya can attım resmen... bide eğer regl olursam 12 güne neden gideyim ki tekrar para almak için çağırıyo heralde.. kafam çok karıştı yaaaaaaa :27: kızlar bana bi yardımcı olun napim ben şimdiiiiiiiii..........????

Kuzum ne güzel bak kendiliğinden çatlamış hem de!! yaşasınnn:)) seni geren her insandan ve dr.dan uzak dur tatlım... benim bundan önceki takibimde içmiştim o hapı, demek ki sende ışık görmüş, çünkü bana bu ay dr vermedi bu ilacı, şans vermiyor çünkü malum sebeplerden dolayı... sen adet gününe kadar iç bu ilacı, sonra test yap, negatif olursa(Allah korusun) ilacı bırakıp adet görüyorsun canım. bundan önceki dr.um yaşlı bir bunaktı bu ilacı kullanırken adet görmeyeceğimi söylemedi ben de adetim gecikiyor diye mutlu olup sonra hüsrana uğramıştım :( inşallah sen başarılı bir şekilde hamile kalırsın canım Allahın izni ile.

Gunaydin gardaslar nasilsoniz bakalim.yarin abimin nisani var cok gerginim.cunku kiz tarafindan sevmdigim bir aile var terslemesem bari.

Kuzum ne güzel bak kendiliğinden çatlamış hem de!! yaşasınnn:)) seni geren her insandan ve dr.dan uzak dur tatlım... benim bundan önceki takibimde içmiştim o hapı, demek ki sende ışık görmüş, çünkü bana bu ay dr vermedi bu ilacı, şans vermiyor çünkü malum sebeplerden dolayı... sen adet gününe kadar iç bu ilacı, sonra test yap, negatif olursa(Allah korusun) ilacı bırakıp adet görüyorsun canım. bundan önceki dr.um yaşlı bir bunaktı bu ilacı kullanırken adet görmeyeceğimi söylemedi ben de adetim gecikiyor diye mutlu olup sonra hüsrana uğramıştım :( inşallah sen başarılı bir şekilde hamile kalırsın canım Allahın izni ile.

evett yaa bende çok şaşırdım kendiliğinden çatlamasına :16: moralim çok yerinde maşallahh doktoruda takmıyorum kafaya bi daha gitmicem zaten çağırdığı kontrole felanda gitmicem.. deryafcımm şimdi ben 23'ünde tatile gidiyorum 12 gün sonrasıda tatilde olduğumuz döneme denk geliyo sence napsam yanımda gebelik testi götürüp ordamı yapsam eğer negatifse ilacı bırakırım... ya da her halukarda ilacı dönene kadar içeyimmi...?

Gunaydin gardaslar nasilsoniz bakalim.yarin abimin nisani var cok gerginim.cunku kiz tarafindan sevmdigim bir aile var terslemesem bari.

günaydınnn ayşoooo..... kız sen çok feci bi görümce olursun haaa... anaamm yandı gelin vallah... canını sıkarlarsa tersleyiver gitsin anamm görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu :9::9::9:

Back