• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Kızlar burdayım hem kahvaltımı yapıyom hem sızlerı okuyorum bu arada kendıme ne guldum sorsanın canım bısı ıstemıyordu yaa hazırlamaya baslayınca gorsenın sankı mısafır gelecek:9:ne cok sey yapmısım eyy allam yaaa demekkı benım sorunum tembellık hazır onume gelse dunyayı yıyecem galıba:56:

eeee boşuna kocanla ikimiz şişko demizyoz heraldeee hahahahahaha.afiyet bal şeker olsun canım.üşengeçlik bendede var ama yapıcak birşey yok.

kızlar merhaba herkese günaydınlarr :16::16::16:
linki görünce bir selma vermek istedim..nasılsınız arkadaşalr iyimisiniz...nasıl gidiyor hamilelikleriniz :49::49:

Hoşegelmişsen şekerlik bizler aynı takılıyoruz buralarda sen yoksun ee malum zayıflatmaklamı ugrasıyon:9:benim bulantılarım bitti gibi birşey çok şükür ara ara oluyor oda cok önemlı degıl diş agrılarım basladı bizde böyle sende neler var?

bende çok ara vermeyi düşünmüyorum 2 sene sonra Allahım nasip kısmet ederse çalışmalara başlicam beraber büyürler sen ne kadar zaman sonra yapmayı planlıyosun

bana kalsa hemen ama kocam hemen isemez o yüzden fazla hayal kurmak istemiyorum.ilk bebeği bile zar zor istedi rahata alıştı kocam benim.

bana kalsa hemen ama kocam hemen isemez o yüzden fazla hayal kurmak istemiyorum.ilk bebeği bile zar zor istedi rahata alıştı kocam benim.

benim eşimde çok bulantı yaşadığım için çocuk felan yok unut diyo bende boşuna konuşma 2sene sonra hazır ol 2. çocuğu yapıcaz diyorum:9::9::9:

Nasip olursa bende ara vermek istemiyorum hemen pesınden yapacam beraberce buyuturum malum yaş ilerliyooo hayırlısıyla 2 tane olsun rabbım onlara hayırlı gelecekler nasıp etsın buyumus hallerını gormek tek ıstegım yaşlı anne olmak istemezdim ama kader:14:

Nasip olursa bende ara vermek istemiyorum hemen pesınden yapacam beraberce buyuturum malum yaş ilerliyooo hayırlısıyla 2 tane olsun rabbım onlara hayırlı gelecekler nasıp etsın buyumus hallerını gormek tek ıstegım yaşlı anne olmak istemezdim ama kader:14:

ayyyy eceli ya gülmeyem diyom ama adamı çatlatırsın haaa.ruhun genç anacım senin boşver burşmuşsun falan hiç öenmlideğil anaları yaşlı ama babalrı genç olacak.gerdirirsin oranı buranı

amin canım inşş Allahım ikincileri çok uğraştırmadan hemen göbüşleimize koysun inş. hayırlı sağlıklı yazıları bahtlarına güzel yazılar yazsın Rabbim

Hoşegelmişsen şekerlik bizler aynı takılıyoruz buralarda sen yoksun ee malum zayıflatmaklamı ugrasıyon:9:benim bulantılarım bitti gibi birşey çok şükür ara ara oluyor oda cok önemlı degıl diş agrılarım basladı bizde böyle sende neler var?
ohh bulantılarda bitmiş tadını çıkar hamişliqin canım :nazar::nazar:
dişin içinde geçmiş olsun cnm bir doktora git çekme o aqrıyı...
bende iyiyim memlekete gidip geldim cenazemiz oldu...bende daha bebiş yok bata 5 gün var ama ümitli deqilim bu aydan...RABBİM ne zaman nasip ederse razıyız cnm...
haırlısı olsun tatlım. Allahım hayırlı zamanda göbüşlerini/zi/8 doldursun inşşş
amin canım çok teşekkür ederim :38:

tatlım neden yaşlı anne olasın...düşünsene senin yaşında olup hamiş kalmak isteyen bir sürü kişi var...ya hiç bebişin olmasaydı? herşeyde bir hayır vardır tatlım..Rabbimize tavekkül et olurmu :38: hiç üzülme sakın :20:

bende öyle dedim çeken benim senmisin dedim oda bana bende senin o haldeki suratını çekiyorum dedi. :9::9::9::9::9:

ayyy benimkide o zaman istemez aama yemek hazırşattırıyrum soframı hazırlıyor.eşim akşam eve geldiğinde möiğdem buklanıyor kasıklarım ağrıyor diyorum hemen bütün işlere el koyuyor:52::52::52:

eceli yaaa iğneli laflarıma neden cvp yapıştırmıyorsun aaaaa elden atyaktan düşmüşsün sen hamilelik seni bitirmiş anacımmm

eceli yaaa iğneli laflarıma neden cvp yapıştırmıyorsun aaaaa elden atyaktan düşmüşsün sen hamilelik seni bitirmiş anacımmm

Yazmak istemiyorum çünkü benim ruh halimi anlamadığını düşünüyorum neysee ben kacıyorum kayın valıdeme gıdecem baya kalacam bırakmıyo benı benımle ılgılenmek ıstıyormus hadıı öptum:54:

Back