- Konu Sahibi pembemasal
-
Yazmak istemiyorum çünkü benim ruh halimi anlamadığını düşünüyorum neysee ben kacıyorum kayın valıdeme gıdecem baya kalacam bırakmıyo benı benımle ılgılenmek ıstıyormus hadıı öptum
öyle tabi ben hep bu zamanı bekledim çok iş kesicem demiştim.gerçektende yapıyorum her akşam kayınvalidem yemeğimi gönderiyorrr.ohhhh missss.tabi allah razı olsun hepsinden haklarını ödüyemem
ne ilacı kullanıyosun canım
Allah razı olsun canım kayınvaliden iyi demekki yoksa sen ölüyorumda desen elini bile kımıldatmaz
Yazmak istemiyorum çünkü benim ruh halimi anlamadığını düşünüyorum neysee ben kacıyorum kayın valıdeme gıdecem baya kalacam bırakmıyo benı benımle ılgılenmek ıstıyormus hadıı öptum
Gunaydin tatlim. Progestan,kan sulandirici folbiol hepsi midemi bulandiriyor
:-(
iyi caanım he hafta eliyle yaptıgı yogurdu gönderir pazar alışverişimi yapar.şimdi düşük tehdidim var diye yemeklerimide gönderiyorrr.ohhhhdaha ne istiyeyim
kocan desin dursun canım bence senin çalışmaman yatıp dinlenmen lazım eğer ben çalışıyoken hamile olmuş olsaydım eşim kesinlikle çalıştırmazdı bence sende çalışma yat dinlen
Canim herkes senin kdr sansli olmuyyor maleseff:-( ama su varki ben tum kontrollerime esimle gidiyorum,herseyime o kosturuyo ise gelmesem ona sararim. dr beni. Hast.oturarak test yaptigimi biliyor yorucu dgl yani dr bunu bildiginden ne zmn istersen gel rapor veririm diyor ben istemesem beni hangi guc calistirirki calismak kolay dgl gercekten heleki hamileysen! Ins.rahat bi hamislige gecis yaparim da atlatirim bu gunleri...
kızlaarr ben doktordan geldiiiimmmmmmmutluyuuummm yumoşlarım oluşmuuuuuuşşşşş
ilk sol tarafa baktı doktor burda 1 tane 8 mm'lik var dedi aha dedim ilaçta bana kar etmedi... dur bide sola bakalım ne var ne yok dedi bi baktıı ooo burda var bi tane dedi ne kadar dedim 15 mm'miş :) arkasında bi tane daha var dedi oda 13 mm'miş.. çoook sevindim beeennnperşembe günü yine gel bakalım dedi tmm dedimm böyle işte....
ayy çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inş hamiş haberini alırız bu ay senin
inşallaahhh seastiremm.. bu topikteki hamiş kalamayan tüüüüüm arkadaşlarımızın en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız inşallah...
yaa çok hoşuma gidiyo o tişörtler ama giyemiyorum . hamile kalırsam ilk işim onu alıp giymek olucak demiştim ama alsam ne olcak olmuyoki:))))
kız olsunda bebek tüp bebek falan fark etmez bkarsın tüp bebekle allah sana çifter çifter verirmiş.
bence giy de hamile olduğun belli olsun :) geçen gün annemin arkadaşı tişört almış bi yerden, çok rahat diyo, baktım hamile tişörtü, göbek rahat ya teyzeye de iyi gelmiş, halbuki göbekte ingilizce ikiz geliyor yazıyor :))))
Gunaydin tatlim. Progestan,kan sulandirici folbiol hepsi midemi bulandiriyor
:-(
Sakın üzülmeyesin canımcım vardır bundada bir hikmet RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
kızlaarr ben doktordan geldiiiimmmmmmmutluyuuummm yumoşlarım oluşmuuuuuuşşşşş
ilk sol tarafa baktı doktor burda 1 tane 8 mm'lik var dedi aha dedim ilaçta bana kar etmedi... dur bide sola bakalım ne var ne yok dedi bi baktıı ooo burda var bi tane dedi ne kadar dedim 15 mm'miş :) arkasında bi tane daha var dedi oda 13 mm'miş.. çoook sevindim beeennnperşembe günü yine gel bakalım dedi tmm dedimm böyle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?