• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Canlarım cok teşekurler de ayına gore bıraz byukçe degilmi yaa gören kesin ikiz diyo, doktorun afkursun bizden dahamı iyi bilir diyorlar:9:

ay canım benım MasAllah sana bu t shortlere ben de bayılıyorum ya LC den ınsAllah Alla bızlere de nasıp eder tatlım benım

Evet bende bayıldım bırde uzun kollusunu alacam artık yaz bıtıyo mevsımlık bakmalıyım RABBİM şu mübarek aylar yuzusuyu hurmetıne tez vakıtte pembe kuluna ve bebek ısteyen tum anne adaylarımza en kısa zamanda naıp et YARABBİ duy bu aciz gunahkar kulunun dualarını arkadaslarıma yardım eyle YARABBİ mekkede munevverede arafatta duaları kabul olan muslumanların duları gıbı dularımızı kabulu makbul eyle YARABBİ göz yaşlarıyla dua edıyoruz karşılıksız bırakma YARABBİ...AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

Evet bende bayıldım bırde uzun kollusunu alacam artık yaz bıtıyo mevsımlık bakmalıyım RABBİM şu mübarek aylar yuzusuyu hurmetıne tez vakıtte pembe kuluna ve bebek ısteyen tum anne adaylarımza en kısa zamanda naıp et YARABBİ duy bu aciz gunahkar kulunun dualarını arkadaslarıma yardım eyle YARABBİ mekkede munevverede arafatta duaları kabul olan muslumanların duları gıbı dularımızı kabulu makbul eyle YARABBİ göz yaşlarıyla dua edıyoruz karşılıksız bırakma YARABBİ...AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

Amın canım arkadasım benım ya ıyı kı varsın dualarından dolayı Allah razı olsun Allah guzel dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı bıze tez vakıte gondersın hayırlı saglıklı bır sekılde sana da hayırlı dogumlar Hayılrı saglıklı evlatlar nasıp etsın Amin

Eceli şişkinlik olabilir belki. İkiz olsa görünürdü zaten. Ama bayağı şiş duruyor, tam sevmelik olmuş

Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım ağzına sağlık teşekkür ederiz... Rabbim seninde yavrunu sağ salim sıkıntısız sorunsuz eli ayağı düzgün çok sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....Lcw'deki hamile koleksiyonuna her gittiğimde muhakkak bakarım bende hamile olursam şunu alırım şöyle şeyler giyerim diye :) Rabbim bizede nasip etsin o günleri inşallah....:16:

Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım ağzına sağlık teşekkür ederiz... Rabbim seninde yavrunu sağ salim sıkıntısız sorunsuz eli ayağı düzgün çok sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....Lcw'deki hamile koleksiyonuna her gittiğimde muhakkak bakarım bende hamile olursam şunu alırım şöyle şeyler giyerim diye :) Rabbim bizede nasip etsin o günleri inşallah....:16:

ben hala aynı kyafetlerimi giyiyorum hamile tşortlerini daha doldurmuyorum:))))

İNŞAALLAH Canlarım dularımız kabul olur ben bgun pek olamaya bılırım yazın son gunlerı komsularımla pıknıge gıdecez hemen yakınımızda netten girebilirsiniz camılı yenikent park diye...görüsürüüüzzz:54:

zuzummm hiç korkmaa sende demişsin zaten senin bir sürü bulantın oldu o kadar serum yedin.. Bunlarda vardır bir hikmet ve maşallah :nazar: kanaman hiç yok.. abimin hanımı küçük yeğene hamileyken 4 ay boyunca kanama yaşadı habire hastanelere taşındık ama sıpamız doğdu ve 4 yaşına girdi bile... Rabbim çok büyükk sen sadece dinlenmen gerekiyosa dinlen kanamam yok diye düşünme tatlım.. öpüyorum...

Canim cok saolun verdiginiz moral icin cok tesekkur ederim hepinize. Beni boyle seyler yasayan herkes aradi cok sukur herkes atlatmis hayirliisiyla ic kanama ismi beni gerdi yoksa sukurle olsun bu halime bile cildiririm herhalde kanamam olsa. Dr taakip edince anlar herkalde. Kismaet alnimizda ne yaziyosa ooo... Sen ne durumdasin tatlim sen bahset boirazda....

canım benim, senin duaların benim içimi ferahlatıyor... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...

canım hiç üzülme bu ay olmazsa diğer ay oda olmazsa diğer ay... yılmak yok devam edicez yolumuzda.. belkide çatlayan yumurtan bu ay tutunuvericek ne biliyosun.. Rabbime sığın o herşeyin en hayırlısını bilir... öpüyorumm kocamaaaannn...

canım sağolasın ama gerçekçi olmak gerekirse kistin yanında olduğu için zor... bu meret çikolata kisti yumurtalara izin vermiyor döllenmesi için...

Oyyy tatlim sen kalkmissin yeni koltuktan ben yatmisim...:-) dr un zayiflamis buldum ve yorgun ayri zamanda esimde. Kendisine iletti zaten ve bi derdi var herhalde ben gittigimde ssat 8:50 idi ama problem vardi numara veremediler yarim saat bekledik sonra girdim iki numaraydim;-) resmen sepet havasi caldi 5 dak surdu muayenem:-) ama her hafta gel dedi durumum normale donene kdr... Ne biliyim memnunum ama cok az konusuyoo:-( sende korkularini bi kenara birak simdilik bikac ay takip ettir bakalim hemen pes etmek yok oyle klomen guclu bir ilac,,, herseey guzel olacak pozitif dusunelimm... Aglamak yok kahvalti varr...:-D

ayy canım sen ondan önceki dr.u görsen sepet havasını o zaman anlardın :) hareketleri çok yavaştı ama konu durum bildirmeye gelince hooop kendini dışarda buluyordun anlamadan :) hepimiz insanız sonuçta onun da vardır bir derdi mutlaka... ama biz hastalar çok etkileniyoruz işte napalım :) canım mutlaka bir vakti var benim inancım tam buna, Rabbim yanlışa düşmekten korusun, eğer bir rahatsızlığımız varsa şifa kapılarını açsın inşallah doğru insanlarla doğru doktorlarla karşılaştırsın...

ben hala aynı kyafetlerimi giyiyorum hamile tşortlerini daha doldurmuyorum:))))

heheeee herkes senmi şekeriimm benim şimdi bile göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyo :1: geçenlerde 5-6 yaşlarında erkek bir çocuk binanın önünde eşimle arabadan bişey indidiyoduk yanıma geldi sen hamilemisin diye sordu hö :53: oldum ben yoooo nerden çıkardınki dedim hamile gibi duruyosun ama diyo :9: sıpa seniiiii dedim eşimde gülmekten öldü.. o kadar yaniii sen düşün gerisinii :9:

Canim cok saolun verdiginiz moral icin cok tesekkur ederim hepinize. Beni boyle seyler yasayan herkes aradi cok sukur herkes atlatmis hayirliisiyla ic kanama ismi beni gerdi yoksa sukurle olsun bu halime bile cildiririm herhalde kanamam olsa. Dr taakip edince anlar herkalde. Kismaet alnimizda ne yaziyosa ooo... Sen ne durumdasin tatlim sen bahset boirazda....

Sen merak etme zuzuşş Rabbim bebişini ve seni koruyodurr :34: benim durumlar şöylekiii ben klomene başladım adetin 3.günü 5 gün sabah akşam içtim... yarın için doktordan randevu aldım yumoş varmı yokmu ona bakmaya gidicez.. yanlız klomenden kaynaklı bi kasık sancısı felan hissetmedim hiç.. acaba yumoş olmadımıkiiii....? :31:

canım sağolasın ama gerçekçi olmak gerekirse kistin yanında olduğu için zor... bu meret çikolata kisti yumurtalara izin vermiyor döllenmesi için...

canımm senin çikolata kistimiydi ben seni pko diye biliyodum... Rabbim büyükk tatlım... Kistler bebişe dönüşüverir inşallah.. Rabbim ol dedikten sonra :34:

canımm senin çikolata kistimiydi ben seni pko diye biliyodum... Rabbim büyükk tatlım... Kistler bebişe dönüşüverir inşallah.. Rabbim ol dedikten sonra :34:

Evet canım adı güzel ama kendisi adı gibi güzel olmayan kistlerim var işte :)
her şey Rabbim izni ve müsaadesi ile...

kızlar midem çok bulanıyo nasıl geçer acaba tavsiyeleriniz neler çok rahatsız ediyo beni. oğlum yaramazlık yaptığında çocukcağıza bağırıyorum sonra üzülüyorum ya

Heeyyy uykucu hanımlaaaaarrr nerdesınız yaaa pazar keyfınız bitmedimi dahaaa:20:
Gününz aydın olsun gecmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkürler ALLAH razı olsun....:16:

babana çok geçmiş olsun bacım.Allah acil şifalar versin inşallah.Sende kendine dkkat et olurmu şekerim.

Back