- Konu Sahibi pembemasal
ayşem benim resimler çok net belli oluyo demi:)) doktorum çok sanşlısın zayıf olduğun için ve hiç yağ olmadığı için bebeğini çok net görüyosun dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım hayırdır ne oldu
Kusmaktan psikolojim bozuldu:-( hep halsizim keyifsizim,bulantim heppp var hic soyle ohhh cektigim yok ne kdr daha dayanacagim buna bilmiyorum cok sukur varligina ama belki yarin guzel guzel buumus gorurumde gecer butun cektiklerimm:'(
Eki Görüntüle 505408 .
:))6 aylık olduk ama göbüşüm bu kadar daha teyzesi. diğer topikteki anneler gülüyolar yok diye:)))
Maşallah sana :)Göbeğin son üç ayda çıkacaktır emin ol.Birda bazı kişilerin iç karınları geniş oluyor ondan fazla büyümüyor karnı.
Eki Görüntüle 505686 kizlar kabizlik problemim oldugunu dusunursek benim gobek ve popo bu durumda.popom buyumusmu ne
Seastre seninkinden buyuk gobusum
Eki Görüntüle 505686 kizlar kabizlik problemim oldugunu dusunursek benim gobek ve popo bu durumda.popom buyumusmu ne
Kizlar dun dr gittim ve bebegimi gordum kipir kipir takla atiyordu resmen karnimda.ayyy kollari bacaklari vardi.10 haftalik olmusum
Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!
Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..
ayyy ne güzel dua olmuş öyle zuzuloya :) şu aşamamda 4.duayı kendime çekiyorummmm çatla yumurtam noluuuurr Allah hepimize yardım etsin canım.
Seastre seninkinden buyuk gobusum