Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

:lepi:süper maya hamile club iyi dileklerin için saol Allahım sizlerede sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar demir ilacını adnan hoca ile görüştüm, 2'den bire düş hala devam ederse ferro sanol değil de ferrum fort kulland edi... düşürdüğün için yorutlu pekmezi artır dedi... hiç iç açıcı değil... :bbo:

herkese merhaba,

AJU hoşgeldin canım bebeklerin inşallah hemencecik tutunur sana, gerçekten pozitif insanlar ve pozitif haberlerle iyice keyifleniyoruz, sanki birbirimze manevi güç vermişiz ve bize geri dönmüş gibi oluyor, darısı başına canım

Asuman cvım senin evlat taşı toprağı bizim olsun dediğimiz memleketinde gelecek, varsın geç olsun tam olsun.. mis gibi ülkemde mis gibi bir evlat varolsun içinde inşallah !

Hafza- Nurgül- Muallim sıkıntılarınız bir demek ki bünyeleriniz aynı tepkiyi verdi... Olsun maşallah herkes kendi kendinin doktoru oluyor zamanla, inşallah işe yarar çözümleriniz..

Ben bu akşam itibari ile Mobbilya operasyonunu tamaladım. Bütün gün sabah 11- akşam 8 e kadar mağazada bekleyerek, kamyon getirttim ve teşhirdeki oda takımını yüklettim şu anda eşim eve getiriyor. 3,5 milyarlık ödememe karşın 5 milyarlık mal aldım eve geliyorum dedi. Yani bundan sonra eğer aradaki farkı kurtarmak istiyorsa bu dolandırıcı şirket önce benim asıl siparişimi getirecek bunları sonra vereceğim..Seçtiğim mobilya takımı asıl siparişime çok benziyor bazı şeyleri renkleri kapı kulpları falan farklı ama artık onu boşverdim. Zira firmanın 2 gündür yaptığım araştırma neticesinde çok büyük meblağlarda piayasaya borçlu olduğunu, bu borçların ödenmeyecek durumda olması sebebi ile her an iflaslarını açıklayabileceklerini duydum.. Dükkana gelen ailelere de orada beklerken sipariş vermemeleri için uyardık. Malını sormaya gelenleri de durumu anlatıp 2-3 gün sonra bunlar gider dedik. 3 aile gelip teşhirden mal seçti biz ordayken, 1 tanesi kamyonu ile geldi malı aldı gitti. Diğer 2 aile de yarın sabah alacaklar.. Anlayacağınız bari biz yandık başkaları da yanmasın diye uğraştık. Sonuçta şu anda evde kapıya mobilyaları taşıyorlar...

Sonra gene yazarım, operasyon tamamlandı diye :kedi:

Selam kizlar hepinize günaydin hayirli sabahlar....
Serenanescim dedinde haklisin vallahi benim bebisim almanyayi galiba ayni babasi gibi sevmiycekki o yüzden türkiyede olmak icin buyük bi cabayla direniyor turkbayragi
Mobilyalarini sonunda alabildine cok sevindim ,hayirli olsun canim Dorukcuk misssler gibi büyüsün o yatagnin icinde :nazar:

Selam kizlar hepinize günaydin hayirli sabahlar....
Serenanescim dedinde haklisin vallahi benim bebisim almanyayi galiba ayni babasi gibi sevmiycekki o yüzden türkiyede olmak icin buyük bi cabayla direniyor turkbayragi
Mobilyalarini sonunda alabildine cok sevindim ,hayirli olsun canim Dorukcuk misssler gibi büyüsün o yatagnin icinde :nazar:

saol canım benim, darısı başına inşallah

gunaydın.........................guzel bı gun ınşşşşşşşşşşşşşşşş

hayatım erkan abi'nin köşesi var hürriyette. o yazarsa pek insan bilgilenmiş olur. göndermediysen gönderebilirim. ama isim de vermek gerekli? önce sana danışayım istedim. ve daha gazeteci çok arkadaşım var onlarla da paylaşabilirim.

günaydın herkese!!! Sena cım gerçekten bayağı sıkıntılı oldu bu mobilya işi....inşllh yeni mobilyaların içine siner...önemli olan Doruk cuğun iyi olması ve rahatı inşllh sağlıkla uyur içinde....

Kızımla göz göze...3/11/2009

Dün kızımla ultrasonda göz göze geldik. Gözlerini açıp kapatmasını ilk kez gördüm. Çok güzel bir duygu. Yüzü herzamankinden çok netti. Sanki onu görmüş gibi oldum. Bana benziyor sanırım... kaydirigubbakcemile3

Bugün itibariyle 27 hafta 2 günlük...
Ama gelişimi -sanırım alerjik rinit rahatsızlığımdan dolayı- bir kaç gün gerideydi. Ultrasona göre dün 26 hafta 5 günlüktü... Adnan Hoca yaptı muayneyi. Çalışan annelerde bu tür birkaç günlük gerilemeler normal dedi.

Kızımın kilosu 911 gramdı. Muhtemelen 3 kilo 300 gr civarı doğacak dedi doktorumuz. Bu da oldukça iyi dedi. Çok güzel bir poz verdi ve Adnan Hoca fotosunu çekti. Çok tatlıı.... :asigim:

Mide yanması nedeniyle demir ilacını 1'e düşürdüğümü Adnan Hoca da onayladı. Şuan iyiyim...
Kilom, tansiyonum herşey yolunda. En çok 12 kilo ile kapatacağım sanırım bu kilo işini. Zaten demir ilacı dozu düşürülünce iştahım da biranda azaldı. Artık bebeğimin sağlıklı besleneceği şeyleri yemek istiyorum yalnızca. kaydirigubbakcemile2

Yarın da tiroid için kan vereceğim. :eek:

Seraness gözün aydın mobilya operasyonu başarı ile sonuçlanmış , sevindim...Babytwin kızına maşallah benim de bebişin gelişimi 5 gün geriden çıktı bu gittiğimde.Ben de bu durumu son 15 gündür çok yoğun çalışmama ve diabet nedeniyle rejim yapmama bağladım.Bu nedenle çalışma tempomu biraz düşürdüm ve internetten araştığım kadarıyla her sabah 2 kaşık pekmeze başladım , protein ağırlıklı beslenmeye ve her gün muz yemeye başladım.Bakalım bu beslenme sonucunda ya kızım büyüyecek yada benim şeker tavan yapacak...

babytwin allah kizinida senide nazarlardan korusun Masallah ikinizede:nazar:

günaydın herkese!!! Sena cım gerçekten bayağı sıkıntılı oldu bu mobilya işi....inşllh yeni mobilyaların içine siner...önemli olan Doruk cuğun iyi olması ve rahatı inşllh sağlıkla uyur içinde....

saol Hafza cım, kısmet böyleymiş, beteri olmasın da buna bile şükür...Sen de ilerliyorsun yavaş yavaş 31 e gelmişsin çok iyi arkadaşım 32 den sonra riskler azalmaya başlıyor biliyorsun , sen de içini ferah tut !!

Seraness gözün aydın mobilya operasyonu başarı ile sonuçlanmış , sevindim...Babytwin kızına maşallah benim de bebişin gelişimi 5 gün geriden çıktı bu gittiğimde.Ben de bu durumu son 15 gündür çok yoğun çalışmama ve diabet nedeniyle rejim yapmama bağladım.Bu nedenle çalışma tempomu biraz düşürdüm ve internetten araştığım kadarıyla her sabah 2 kaşık pekmeze başladım , protein ağırlıklı beslenmeye ve her gün muz yemeye başladım.Bakalım bu beslenme sonucunda ya kızım büyüyecek yada benim şeker tavan yapacak...

saol toprak cım, yanlız şeker diyetine üzülüyorum...insan sıkılıyor biliyorum ama herşey minikler için ne yapalım...yanlız hergün muz tüm çabalarını silip götürebilir, yenmeyecek yegane meyve dediler bana şeker yüzünden..( abarttım bol şekerliler grubunda yanında karpuz-şeftali ve üzüm de vardı ) kaydirigubbakcemile3 ama sen de haklısın bebiş için beslenmeliyim diye düşünürken...offff hayırlısı ile bir bitse bu dönemler allahım...

Seranescim bana da muz - patates ve üzüm yenmeyecek gıdalar dediler ama bebik için muz çok faydalıymış...ınsan kendinden çok bebeğini düşünüyor o gelişmiyor diye üzülüyor, 50 gr gibi küçücük ağırlık insanı ne kadar mutsuz edebiliyor onu görüyor. ınsan bir de gelecek hayallerinin artık bebeğinin geleceğine dair olduğunu fark ediyor ve hatta kendimize ilişkin hayallerimizinde aslında kızımıza çok iyi bir hayat sağlamaya yönelik olduğunu fark ediyor.Sanırım anne ve babalığı hissediyoruz ve öğreniyoruz.Bazen bu 9 aylık süreç çok uzun diyorum ama aslında bu sürecinde insanı psikolojik olarak bebeğe adapte ettiğini görüyorum.Her şeyin olduğu gibi bu sürenin de bir sebebi varmış...
Bu arada seranescim senin doğuma çok az kaldı , valla senin yerine heyecanlanıyorum.Allahın izniyle çok yakında oğluşunu kucağına alacaksın.Ne kadar güzel...Allah bize ve tüm isteyen arkadaşlara o günleri sağlıkla göstersin...

elbette haklısın fayda zarar analizi bazen sonuçsuz da kalabiliyor...
ama şekeri yükseltince de zararlar var diye çekimser kalmıştım ben mesela.. sen bildiğini uygula ana olacak sensin, insan kendi doğrusunu bulur ve bilir ne de olsa içgüdüzel bir kuvvetle taşıyorsun karnındaki miniği :))) doğuma az kaldı valla ben heyecanlı falan degilim , vakit yaklaştıkça kaç kg olacak acaba kaçıncı haftada gelir falan die düşünür oldum sadece :)) Galiba son günlerinde elim ayağım paniklemeye başlayacak benim:)))

Doğru Söylüyorsun seraness.Bir de beni diabet konusunda beni açlık şekerim genelde 70-77 arası toklukta 90 ile 100 arası çıkıyor olması rahatlatıyor.Sadece sinirlendiğimde şekerim çok yüksek çıkıyor.Dediğim gibi karbonhidratlı gıdalara halen el sürmüyorum sadece kızıma yarayacağını düşündüğüm gıdalara ağırlık verdim diyetimde onu da inşallah sporla kapatırım...Doğum konusunda değilde bebişe kavuşmak heyecanlandırıyor beni yoksa ben de aklıma getirmiyorum bebek nasıl doğacak diye.Bu konuyu düşünmek sanırım boşu boşuna strese neden oluyor...

teşekkürler kızlar....
bütün bebekleri ve hamişleri allah nazarlardan korusun tabii... :nazar:

Toprak'cığım bak ben hiç muz yemediğimi farkettim sen yazınca, sanırım baştan beri kabızlıktan korktuğumdan onu gözardı ettim hep... gerçi başta ayva olmak üzere acayip meyve yiyorum da... muzu da bu kadar ihmal etmeyeyim. bugün alayım hemen...

doğum beni korkutuyor ya, sonra diyorum ki bu kadar kadın nasıl doğuruyor, annem beni değil ama ablamı evde doğurmak zorunda kalmış, hep de ayakları gelmiş önden... Allah'tan ablam z3 kilonun altındaymış da doğabilmiş o şekilde... ben 4 kilodan fazla doğduğumdan imkansız olurdu... kaydirigubbakcemile3 Anneciğimi düşününce korkmuyorum... Allah büyük... :Saruboceq:

Kizlar isze birsey soracagim yaa.. Beni cok tedirgin eden bir konu var,zaman zaman karnimda kasilmalar oluyor,tas gibi oluyor.. Sanki bebek bi tarafa toplaniyormus gibi bi his oluyor..
Bunu internetten arastirdim,bu durum genelde 30.haftadan sonra olurmus,oysa ben daha 22. haftaligim :KK43:( Bugun ebeye gitmistik,aynisini oda soyledi,kendimi dinleyip ne kadar SIKLIKTA oldugunu gozlemlemem gerekiyormus.. Birde idrar tahlili yaptirip enfeksiyon varmi diye bakilacakmis oda kasilmalara sebep olabilirmis..

Sizler boye seyler yasadinizmi?? Benim haftalarimdayken kasilma,yadsa sertlesme sizde oldumu??

X