Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

çok teşekkürler kızlar... Muallim sana da maşallah gerçekten, 18 yıl dile kolay... 3 kızın ve sevgili oğlun nazar boncuğun olsun size her zaman... zemuszemus

kızlar dualarla okuyorum bebişlerinize giden yolda yaşadığınız o mucizevi süreci Allahım sağlıkla bebeişlerinize kavuştursun transferden sonra bu 4. günüm dünden beri akşamları baş dönmem başladı sizce neden olabilir aranızda böyle bişi yaşayan varmı yanıtlarsanız çok sevinirim

kızlar dualarla okuyorum bebişlerinize giden yolda yaşadığınız o mucizevi süreci Allahım sağlıkla bebeişlerinize kavuştursun transferden sonra bu 4. günüm dünden beri akşamları baş dönmem başladı sizce neden olabilir aranızda böyle bişi yaşayan varmı yanıtlarsanız çok sevinirim

saolasın canım allah sana da bebeğin,n sevincini yaşatır inşallah..ben böyle bir şey yaşamadım bilemiyorum malesef..

Asuuuuu gene erkencisin bakiorum :)))
Herkese günaydın ...
Bugün oğlumla ben kontrole gidiyoruz kızlar, saat 12 de , dönünce yazarım bakalım küçük bey 3 kg sınır çizgisini geçmiş mi yoksa henüz bariyerin altında mıyız :))

canım progestan içiyorsan ondna oalbilir. transfer sonrası verilmiştir mutlaka.
bende de yapmıştı, tansiyon düşmesi, baş dönmesi. özellikle ilk günler çok etkiliyor.
yat dinlen bol bol.

33 yılınızı da sevinçle kutlarsınız inşallah canım benim...kendi takvimimizi belirleme işini ciddiye alalım o zaman dur bakayım neler yapabilirim...

teşekkürler canım benim. araştır canım, vardır online takvimler masaüstümüze kurarız en azından. akannehir

Kizlar günaydin,nasilsiniz??
Bebisler nasil??

[QUOTE
günaydın asuman benim bebiş dün pek hareketsizdi bugün başladı sabahtan tekmeciklere.
canım sende bir de saat farkı var değil mi? tedaviye şubatta mı başlayacaksın? ne zaman geliyorsun?

=serenanes;9951149]Asuuuuu gene erkencisin bakiorum :)))
Herkese günaydın ...
Bugün oğlumla ben kontrole gidiyoruz kızlar, saat 12 de , dönünce yazarım bakalım küçük bey 3 kg sınır çizgisini geçmiş mi yoksa henüz bariyerin altında mıyız :))[/QUOTE]

günaydın canımcım...
inşallah geçmiştir bariyeri... güçlü kuvvetli bir erkek bekliyoruz senden. cemre'den cılız olmasın... laelaelaelaelae

Asuuuuu gene erkencisin bakiorum :)))
Herkese günaydın ...
Bugün oğlumla ben kontrole gidiyoruz kızlar, saat 12 de , dönünce yazarım bakalım küçük bey 3 kg sınır çizgisini geçmiş mi yoksa henüz bariyerin altında mıyız :))

evet canim ya hic sorma,bi hafta izinliydim aksama kadar yatcam diyordum ama nerdeeeee,hadi bakalim canim güzel haberlerini beklyioruz

senin bebis dün biraz yorgundu dinlenmeye aldi kendini babytwin,evet canim bi saat fark var insallah ALLAH kismet ederse 31.01.2010 da gelcem adetimde normalinde 1yada 2 subatda gelmesi lazim , ozaman bende start vercem canimmm

serenanescim kontrollün nasil gecti yaklasmismi doruk beyimiz 3000 lere??

Kızlar gittik geldik... 3 kg bariyeri diye abartmışım biraz, naaaptın dedi doktorum o zaman kesin tosuncuk doğarmış... 2830 kg ölçüldü beyefendi.. Tontiş yanaklı, babası burunlu, ağzı sürekli açılıp kapanan( doktor babası gibi obur bu dedi, yok anası gibi gevezedir ben dedim ) bir şekilde gülümsedi bize :)) Ayrıca erken gelmez en az 2-3 haftan daha var dedi doktorumuz , kurban bayramında burdasınız di mi diye yapıştım adamın koluna , ee şimdi gidiyorum desem kolumu bırakmazsın di mi dedi :))) Yoook valla bırakmam dedim..Bugün git haftaya görüşürüz diye yolladı bizi..Çok şükür yolumuza , beklemeye devam ediyoruz..
Darısı başınıza sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum..Esel le Hafza nerdeler yahu ???

ooooooooooo masallah tosuncuk olcak ya................bayrama cıfte nese var desene herkes ıyı baksın bebışlere

evet ya çocuğun doğmasına daha birkaç hafta var. bence de güzel kilosu. maşallah size şekerim. damat bey de gülüceükler atmaya başlamış ne güzellll. ayy çok heyecanlı ben de çok merak ettim şimdi Doruk'u. çok az kaldı Sena'cığım. ay ben korkuyla karışık bir heyecan yaşıyorum o haftalara geldiğimi hissedince.
esel'i ben bir arayayım... iyi olduğunu bilelim en azından... opuyorumnanaktan

Esel ile görüştüm kızlar, eşi yurtdışından dönmüş. O da Kütahya'dan ıstanbul'a geçmiş. O da bebekler de iyiymiş herşey yolunda dedi, salı muayeneye gidecekmiş. Modemi bozukmuş o nedenle internete giremiyorum dedi. Bir an önce yaptır aramıza dön hepimiz merak ettik dedim... Herkese selam söyledi... süprizzzzz

kızlarrrrrrr geldim geldim merak ettim hepinizi
giremedim kaç gündür
saolsun nurgülüm aradı bugünnn
ben ve bebişlerim çok şükür iyiyizkaydirigubbakcemile5
şimdilik, kocaman bi karnım var
birinin sağdan birinin soldan ayakları çıkıyorkaydirigubbakcemile3
seranescim sevindim oğluşunun kilosuna çokta tosuncuk olmasın cıkamaz vallakaydirigubbakcemile3
nurgülcüm benimde 5 kasımda 2 yılım dolduuu:lepi:
kızlar evime döndüm yarın temizlik günüm hihoyyyt
öptüm hepiniziiiiii:1hug:

hoşgeldin esel cim, iyi olmanaıza çok sevindim, kızlar ayaklanmış yani :)))
bizimkini doktor bey 3400-3500 civarı bekliyormuş, ben de tamam dedim daha da büyük olmasın , hele bir doğsun ben büyütürüm onu ama içerdeyken çok da büyük olması doktor amcasıııı demeyi de ihmal etmedim :)))
darısı sizlerin başına arkadaşlar, b u haftalara varmak elbette güzel ama insan ağırlaşıyormuş valla ne yalan sööliyim muallim ile esel hep aklımda onlar nasıl dayanıyor diye...ama muallimcim herhalde 33-33. haftalarda falan alır kucağına bebişlerini diye düşünüyorum, Esel cik de 35-36 da alsa ikizlerini zaten benim haftalarımda evde olacaklardır onlar..Geriye Hafza ve Nurgül ün doğumları kalıyor arkadan..Sonra da yeni hamile olan arkadaşlar var ama sanırım onların ki 2010 yaz aylarına doğru olacak....Sağlıklı problemsiz, keyifli doğumlar olsun hepimize inşallahhh

Kızlar zehir hafiye Sena gene iş başında :)))

tesadüf eseri dün kontrolde tüp bebek dosyamı gördüm ... bana daha evvel göstermemişlerdi, sakladıklarından değil ama dosyanın detayını gündem etmemiştik.. Dondurulan 10 adet yumurtamın detayını gördüm . 3. gün dondulrulmuşlarıydı..
4 adet 8 hücreli, ( iyi kalite) + 1 adet 7 hücreli ( iyi sayılır kalte) +2 adet 6 hücreli ( orta kalitede) +3 adet 5 hücreli ( fena sayılmaz ortaya yakın ) imiş... 15 adet döllenmiş yumurtam vardı başlangıçta demek ki aradaki 5 adeti hücre sayısı ve bölünmesi düşük diye dondurmamışlardı...Bunlardan 3 adeti verildi ( 1 tanesi 8 hücreden 1 tanesi 6 hücreden 1 tanesi 5 hücreden ) bu detayı da gördüm...Önce 2 adeti tuttu, hangisi bilemiyorum , sonra da biri gitti ..Ama bu bir ihtimal tutan ve kalan 5 hücreli de olabilir...8 hücreli de olabilir... Ben bana verilenlerin raporunu o gün almıştım, ama geride kalanları bilmiyordum şimdi onu da öğrenmiş oldum.. 2. bebeği düşünürsem bunlara bakıp kendim karar vericem mesela, söylerim doktora atıyorum 7 hücreliyi verin bu sefer diye...Bir sürü arkadaşımız kendisine yapılan transferin detayını bile bilemiyor, bilse de geride kalanları düşünüyor acaba niye tutmadı, zaten tutmayacak mıydı diye kendini yiyip bitiriyor, oysa bilimsel yanından bakarsanız bazı şeyler çok net.. 3 ya da 4 hücreli olanların zaten tutunma şansları çok düşük..bir sürü merkez bunu bile bile trasnfer yapıyor , parasını cebine koyuyor, sonuç negatif olmuş aaa neden bilinmez deyip geçiyorlar...Allah böylelerinden esirgesin , insanların umudunu kırmak , umutsuzluğa itelemek çok ayıp ve günah bence....

Doğal yolla hamile kalanlar huuuuuuuuuuu size diyorum kıymetinizi bilin vücudunuzun alkisalkisalkis
Hepinizi öpüyorummm:1hug:

canim günaydin okurkrn bile bi tuaf oldum ya insanlar kime güvenip güvenmiycegni nerden bilcek???
Allahim yardimcimiz ol....

X