Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

sevgili arkadaşlarım.öncelikte hepinize çok teşekür ediyorum.bana moral verdiniz,destek oldunuz,dualar ettiniz.bugün gebelik testi yaptırdım.ve sonuç çok şükür pozitif.artık bende hamileyimmmm.332 değerim.allahım tüm isteyen arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah(amin)pazartesi tekrar test yapılacak.yeniden yazarım durumları.

hihoyyythihoyyythihoyyyt yaşasınnnnn... bir gebemiz daha oldu... tebrikler Nayi.... ikiz olma ihtimali var bence de.... allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.. maşallah... zilini telefonda dinletselerdi sana... çok öpüğyorum :lepi::lepi::lepi:

şerife hemşire sağolsun uzun uzun çaldı zilimi ve bende dinledim tabi.eşimde zil olayını merak ediyordu oda duydu sonunda.pazartesi yeniden test yapılacak bakalım.o zaman daha net yazarım sonuçları.yalnız lekelenmelerim hala devam ediyor.bu biraz canımı sıkıyor.inşallah herşey yolunda gider.nurgül;senin sayende cesaretlendim ve o merkezi tercih ettim.sana çok teşekür ediyorum.allah sağlıcakla evladını kucağına almayı nasib etsin.iyiki varsın.çok öpüyorum

nayi canım istirahat etmeni mümkünse ikinci teste kadar pek yataktan çıkmamanı tavsiye ederim... bende de kanama oldu, canını sıkma... hatta gebelikte bile yaşadım birkaç kez... değerin oldukça yüksek... bence sorun yok.. ama sen yine tedbir olarak fazla ayakta kalma, mümkünse istirahat et.

canım inşallah hepimiz kucağımıza alalım, hayırlı evlatlar olsunlar.

nayi canım istirahat etmeni mümkünse ikinci teste kadar pek yataktan çıkmamanı tavsiye ederim... bende de kanama oldu, canını sıkma... hatta gebelikte bile yaşadım birkaç kez... değerin oldukça yüksek... bence sorun yok.. ama sen yine tedbir olarak fazla ayakta kalma, mümkünse istirahat et.

canım inşallah hepimiz kucağımıza alalım, hayırlı evlatlar olsunlar.

kızlar 3 gündür mide yanması olmaya başladı, ilk 3 ayda bile hiç olmamıştı, çok fena ne yesem yedikten bir yarım saat sonra midem kaynamaya başlıyor... ne yapsam bilemedim? tecrübeli gebeler ne önerirsiniz? -tatlicadiarzu-

bendede o sıkayrt bı aydır var mıde kalmadı bende cunku reflu oluyo ..........dr renı verdı agzıma alıp emıyorum ıyı gelıyo rahatlatıyoooooooooooo ............

sinem cim saolasin ben de zaten prima nın numara 2 sinden 2 paket aldim evde hazir olsun diye ..eşim olmazsa başka marka aliriz dedi senin önerini getirdi.. genelde huggins ve prima tavsiye ediyor kullanan anneler ama belki her çıocuk farklı olur kim bilir...

asuman cim inşallah doğal yollardan gelen bir hamişimiz daha olur Kasım ayı başlarken, umut etmemek zor biliyorum ama gene de pozitif düşünmeye çalışalım.

nurgül cüm bende mide sorunu olmadı...başıma gelen onca şeye rağmen bir de o olmadı çok şükür :)))

serenanescim insallah öyle birsey olur persembeye kadar bekliycem egerki adetim gelmese test yapcam ve cuma günü doktoruma gitcem insallah hamileyimdir.

hadi bakalım bir mucize olsun biz de kutlama yapalım burada inşşş

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama malesef canim ne mucize nede kutlama kaldi sabah adet oldum yaaaaaa.sabah esimede aynisini dedim , bebisimizin gelmeye niyeti yok daha ilaki türkiyede yerlesmek istiyor annesine,neyapalim canim bekliycez.

günaydın kızlarrrr,

Anakra'ya kış geldi valla, hava kapkaraydı birkaç gündür bugün de sulu şekilde de olsa kar düşmeye başladı. acayip soğuk...kat kat lahana gibi giyindim bu sabah... bolca kar yağsın da mikroplar, gripler, domuz salgını kaçsın inşallah...

Asuman üzülme canım, olsaydı mucize diyecektik...
sen zaten tedaviye hazırlamıştın kendini... boşyere üzme... bekliyoruz Türkiye'ye... çocuk tam buralı olsun hem...

muallim, Sena... iyisiniz inşallah... kızlar mide yanmasının demir haplarından olabileceği ile ilgili internette bir bilgi okudum, 2 demir, bir de elevit içiyordum... demir hapını 1'e düşürdüm... valla dün pek rahattım, bugün de öyle yaptım bakalım, doktoruma da danışacağım... ondan olabilir derse böyle devam edeceğim... yoksa dayanılacak birşey değil. hem 2'den 1'e düşürünce iştah balonum da küçüldü... yiyecekelre saldırmadım bu sabah... kaydirigubbakcemile5

sevgiler saygılar hepinize...
opuyorumnanaktan

günaydin canim evet haklisin dedin gibi ben zaten hazirladim kendimi vede sabah aynisini esimede dedim "bizim bebisimiz türkiyeli olmak istiyor"dedim hayirlisi olsun artik canim sen nasilsin??cemrecik nasil? kendine iyi bak öpüldün...

merhaba kızlar 3. micro yolculuğuma mayada başladığımdan beri sizisürekli takp ediyorum hatta babytwinin güzel bekleyiş öyküsü beni çok cesaretlendirdi tekrar deneme konusunda merkez ve osman hocam zaten mükemmeller birkez daha bütün umutlarım avuçlarımda başladık ve artık son aşamayıda tamamladık dün transferim oldu 2 tane 1. kalite 1 tanede 2. kalite embriyom artık benimle ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah Allahım isteyen herkese ve bana da buraya kocaman hamileyim diye yazmayı nasip etsin:Saruboceq:

günaydınnnnn herkese! valla kış ıstanbul ada fena geldi burdada sürekli yağmur ne diyelim hayırlı kışlar olsun inşllh....baby benim midemde çok fena hele bu gece çok rahatsız etti beni soda içmekte işe yaramıyo bende demir hapı kullanıyorum doktra sorayımda bende günde 1 düşüreyim.....yoksa doğuma kadar bayağı çekeriz...

merhaba ajuu... çok mutlu oluyorum böyle mesajlar alınca... ne güzel inşallah senin anne olmanda ufacık da olsa bir payım olacaksa çok mutlu olurum... opuyorumnanaktan tedavin de transferin de hayırlı uğurlu olsun... bebeklerin seninle, Allah ol derse onlar seninle kalacak bunu unutma... ama şuan seninle, hep bunu düşün... inşalalh hamileyim diye de yazacaksın. sayımız artacak burada. maya hamile club kaydirigubbakcemile5

günaydin canim evet haklisin dedin gibi ben zaten hazirladim kendimi vede sabah aynisini esimede dedim "bizim bebisimiz türkiyeli olmak istiyor"dedim hayirlisi olsun artik canim sen nasilsin??cemrecik nasil? kendine iyi bak öpüldün...

tabii Türkiyeli olmak ister. akıllı çocuk olacak. biz iyiyiz canım, ama hamileliğin son 3 ayı zor oluyor derlerdi hep, bu doğruymuş... vakit azaldıkça heyecanım artıyor, vücudum da iyice değişiyor... dua et canım sağ salim çıkalım bu süreçten... inşallah sen de bebeğini kucağına alacağın hamilelikle çık bu süreçten...

günaydınnnnn herkese! valla kış İstanbul ada fena geldi burdada sürekli yağmur ne diyelim hayırlı kışlar olsun inşllh....baby benim midemde çok fena hele bu gece çok rahatsız etti beni soda içmekte işe yaramıyo bende demir hapı kullanıyorum doktra sorayımda bende günde 1 düşüreyim.....yoksa doğuma kadar bayağı çekeriz...

sor canım, bana mide ağrısı yapabilir dedmişti zaten. pekmezi artırdım artık ilaç yeirne ne yapayım. dayanılacak birşey değildi ki.. ama yine de bilgilendirmekte fayda var. ben deneme aşamasındayım 2 gündür rahatım. bakalım bugün görüşürüm. hafza'cım doğumlarımıza az kaldı. sen benden öndesin. :lepi:

canim benim buraya kadar dayandin bundan sonrasinida dayancaksin ALLAH yardimcin olsun dualarimiz sizinle canim senin dogumun nezaman???

:QUOTE=babytwin;9886420]canım herşey yolunda giderse 2010 Ocak ikinci yarısında görünüyor.... :asigim:[/QUOTE]

:nazar::nazar:Masallah Masallah insallah güzel bi dogum yasarsin,belki merkezde görüsürüz diye düsünmüsdüm ama ozamana kadar cemrecimiz dunyaya gelmis olcak insallahhhhh kaydirigubbakcemile2

selam kızlar....................bende demırı ıkı magnezyumu ıkı alıyorum demır bende ıshal yapıyo mıde yanması yapıyo..............ınş tamamnına ererız dayanalım.............ıyı bakın bebışlere

X