- 1 Ekim 2009
- 184
- 0
süüüüpppeeerrrrrrr
hadi gözün aydın !
çok sağol arkadaşım hayırlısıyla bunuda atlattık a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süüüüpppeeerrrrrrr
hadi gözün aydın !
hafza darısı başımıza, çok sevindim canım... içiyoruz pekmezleri ama bakalım bizimki nasıl çıkacak? kaydirigubbakcemile
Gözün aydın babytwin , darısı bizim başımıza artık.Biizm ayrıntılı ultrasonda 28 Ekimde.Ben de sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum...
sağol arkadaşım! bende son zamanlarda çok tatlı yiyodum hemde korkuyodum yüksek çıkar diye ama çok şükür normal çıktı seninkide iyi çıkar inşllh :Saruboceq: bebişininde iyi olmasına çok sevindim Allah tamamına erdirsina.s
selam nasılsınız kızlar? bana sağlık ocağında 24. ya da 25. haftada gel tetanoz aşısı yapalım dediler.yapılması şart değil gibi de birşey duydum. size birşey söyleyen oldu mu? ya da yaptırdınız mı? kaydirigubbakcemile5
Merhaba güzel anneler.Size bir şey soracağım ben 10 gündür gece 3-4 gibi lavaboya kalktıktan sonra uyuyamıyorum, uyusam bile öylesine uyuyorum.Bu normal mi?Gece yatmamda 11-12 gibi yani erkende değil.Acaba diyorum kendini vücut gece uykusuzluklarına mı alıştırıyor ama bana daha erken gibi geliyor...