Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

babycım cok sukur ıyıyım ...............haftaya yıne gıdıcem ınş dıgerını oğrenırız...........ben daha hısetmıyom cok az..........tembel bunlar................

tembel diildir yavrum onlar, bir koltukta 3 karpuz naapsinlar birbirlerini ezmemek için yavaş hareket ediolardır anlaşılmıyordur kaydirigubbakcemile3 hem kızlar kibardır diye düşünüyorum aralarındaki 3. zat-ı muhterem i ki ben erkek lduğunu sanıyorum halaa , incitmiyorlardır ..

en hızlı benim kız çıktı valla... ee yeri de geniş... rahat rahat tepiniyor... ben üç tanenin hareketini düşünemiyorum gerçekten... kaydirigubbakcemile3

en hızlı benim kız çıktı valla... ee yeri de geniş... rahat rahat tepiniyor... ben üç tanenin hareketini düşünemiyorum gerçekten... kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşım birşey soracaktım.tedaviye adetin 2.günü başlanacağı söylendi bana yumurta toplama ve transfer hangi günlerde oluyor.mutlaka kişiye göre değişiyordur ama bir fikir olsun.

sinemciğim evet senin yumurtalarının gelişimine göre değişiyor... benimki adetin 3. günü başladı... adetimin 15. günü toplandı ve 18. günü de transfer edildi. yani başlaıktan sonra en fazla 15 sonra transfer edilmiş oluyor. bazılarınınki 12. günde de toplanabiliyor tabii...

Mihriban canım çok teşekkür ederim. Bu tüp bebek tedavisi ve ardından gelen hamilelik beni yazar yapacak sanırım... yazılarımı birleştirip bir kitap mı yapsam diyorum kendi kendime... en azından kızım okur... kaydirigubbakcemile2

canım kilo işi, aslında ben başta verdiğim için böyle oldu. ilk 3 ayı 2-3 kilo vererek kaaptınca sonra ancak onları aldım ve işte üzerine bile çıkmışım. son bir haftadır dikkat ediyorum aslında başlarda canım ne isterse yani zararlı şeyleri de yedim... artık biraz dikkat edeceğim.
sen de çok az almışsın 1 kilo, kafana takma. maşallah senin gebeliğin de ilerlemiş. senin için de heyecanlı günler başlıyor önce sinciyetini öğreneceksin sonra da hareketlerini hissedeceksin. ha gayret diyorum bebişinle size... senin hikayen nasıl canım? mucizem diye çok güzel adlandırmışsın. paylaşmak istersen hikayeni dinlemek isteriz...

allah sana ve bebeğine sağlık versin.... öpüyorum... opuyorumnanaktan

Amin ecmain...
Valla yerinde olsam kitap haline getiririm,cok guzel bir ani olur,hem senin hemde kizin icin :) Evet benimkide ilerledi masallah,gecen hafta bi kanama yasadim cok korktuk,ama cok sukur ufakligin keyfi yerindeydi ultrasonda :) dans edip duruyordu .. COk guzel bi duygu Rabbim herkese yasatsin..

Hikayeme gelince.. 4 yildir evliyim,evliligimin ilk 3 ayi korunduk,sonrada korunmayi biraktim cunki benim bekarligimdan beri adet duzensizligim vardi,ve cocuk meselesinin biraz SIKINTI yaratacagini dusunmustum onun icin cok korunmadik.Evliligimin 2 ay sonrasinda hamile kaldim,ama maalesef dusukle sonuclandi 5 haftamda. Daha sonra adetlerim tamamen sapittti :) Yani hic adet olmuyordum yilda 2-3 defa .. Tabi hal boyle olunca hamile kalmamda imkansizdi... Isin zor tarafi tedaviye dahi baslayamadim ben 3 yil boyunca.CUnki hollandaya evlenerek gelmistim,ve henuz islemlerim tamamlanmadigi icin tedavi goremiyordum.. Bi defa,parali gittik bi jinekologa muayne etti,kan tahlili ve sonuc .. Erken menopoz olabilirmisim (yas 23 )... :1shok: Sok olmustuk.. arkasindan birde fatura geldi ki 1000 euro !! Dedik en iyisi bekleyelim zaten maddi durumumuzda o esnada iyi degildii. Yani erken menop[oz dusuncesiyle savasirken,birde zamanla savasmak zorunda kaldim.. Allaha sukur islemler 2 yilin ardindan bitince.. Hemn tekrar baska bi hastanede tahlilleler filan yapildi,Allaha sukur menopoz degilmis. Polikistik over varmis megerse bende.. Neyse uzatmayim,7 ay klomen tedavisi gorduk,yanliz cok yavas ilerliyordu prosedur bi kan tahlili icin bile 4 hafta bekliyorduk ..Sonra esime dedimki gel biz ugrasmayalim bunlarla,Turkiyede gidip tup bebek yaptiralim .. Oda ikna oldu,ve tupbebege karar verdik.. burdaki tedaviyi durdurduk.. temmuz 1.de tedaviye baslamak uzere acibademle anlastikk. [Doktor ordan adet sokturucu yazmisti,onu kullanmaya basladim .. Cunki 5 aydir adet goremiyorudm haplari biraktim birakali.. Neyse biz haziranin 31'de gittik trye temmuzun 1de acibademdeydik.. Ama adetim hala gelmemisti tedaviye baslayamadik,bi kac gun bekleyelim dedik ,ama benim adet hala yok .. Tekrar gittik,doktor bakti ultrasonda.. Ya,adet olmaman imkansiz cunki bu hap mutlaka soktururdu bugune kadar dedi.. Ben sana bi progestron birde gebelik testi yaptiracagim dedi ,eh tamam dedik.. Aksama profesor aradi beni.. Mihriban hanim tedaviye baslayamiyoruz bir surprizle karsilastik,hamilesiniz tebrik edeirm demesinmiiiiiii... SOOOOKKKKK oldukk resmen cunkii 5 aydir adette olmuyordum.. Nasil olur yanlislik var mutlaka tahliller karismis olmasin dedim guldu tabi burda oyle sey olmaz kesin hamilesiniz sonucunuz 214 dedi,henuz cok yeni bi gebelik oldugu icin megerse ultrasonda gozukmemis.. Yani benimki taaam bi mucize olduu.. tam bi surpriz olduu.. COk sevindim Rabbim yuzumuzu guldur.. Benim hikayemde bu cok uzun oldu... kusura bakmayin..

/B]

ayyyyyyyyy harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................çok guzel ya............tebrıkler ınş tamamına erersın................hep.......beraber.............ınşşşşşşşşşşşşş

mihriban böyle uzun hikayeye can kurban kaydirigubbakcemile3
keske herkese böyle nasip olsa, çok tebrik ederiz, nice güzel günler kız/ oğlunla gör inşallah... ayyy süper umut oluyor bunlar demek ki allahtan umut kesilmez , ne güzel vallaa , aman nazar değmesin..

mihriban canım süper bir şey yaaa!! ne güzel meleklerin süpriz yapmış sana..RABBıM kucagınada almayı nasip eder ıNŞALLLLAAAAHHH.........

mihriban ben daha klasik bir hikaye bekliyordum... bence senin hikayen film olur kaydirigubbakcemile3 tüylerim diken diken oldu okurken inan, çok duygulandım.. hikayelerimiz çok benseşiyor ama sen çifte mucize yaşamışsın... allah gönlüne göre vermiş... sağlıklı ve uzun bir ömür versin sana ve bebeğine... ama benim anlayamadığım 5 ay adet görmeden nasıl hamile kaldın o kadar geç yumurtlamış oalbilir misin acaba? bu da ayrı bir mucize gerçekten... tebrik ederim... kıymetli kelebeğin hep seninle olsun...kaydirigubbakcemile2

Cok tsk ederimm, Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin hayirlisiyla ins. Allah olmayanlara nasip etsin .

Babytwin.. Bende en cok ona sasirdim zaten,yani adetlerim bu kadar duzensizken daha dogrusu nerdeyse hic adet goremiyorken nasil oldu diye. Ama ben dualarimizin karsiligi olduguna inanaiyorum,cok dua aldim cok dua ettik.. Birde nasipmis .Rabbim ol dedigi zaman hic bir sey engel olmuyor.. Cok sukrediyorum,cunki normalde igneden cok korkuyordum,kan alsdirdigim zaman bayiliyordumm,yani bunlari dusunerekten daha cok sukrediyorum,cunki cok rezillik cekecektim.. Zaten hamilelik testi icin kan aldirdigimdsa bile bayilmistim hastanede.. Cok agladim,ben napicam bu sekilde diye,ayni aksami bu haberide duyunca okadar cok sevindimki anlatamam.. Cok buyuk bir dertten kurtulmus gibi hissetim kendimi...

mihribancım senin hikayen tam bir mucizesenağlama
mucizende bebeğinde hayırlı olsun
inşallah sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip ettin
bence bebeğinin adı şimdiden hazır MUCİZEkaydirigubbakcemile3

kızlar benimkilerde tembel çıktıkaydirigubbakcemile3
içimde hissediyorum döndüklerini falan ama hala net bir hareket yok
elim sürekli karnımda ama tepki vermiyolar:umursamaz:
acaba ben mi rahatsız ediyorum onları
yoksa onlar beni mi rahatsız etmek istemiyolar anlamıyorumCADIARZU
hiç bana çekmedi sanırım bunlar büyük ihtimalle babaları gibi ağır olacaklarmafoldumben

eselciğim biraz erken aslına bakarsan... 20. hafta ve sonrasnda hareketleri hissediliyor... bakma benim kız 16. haftada erken davrandı... muallimin dediği gibi biraz cadııı olacak sanırım... kaydirigubbakcemile3
bir iki hafta içinde sen e tepinmelerini hissedeceksin... dönmesini bile hissetmen güzel bence... sevgiler ve öpücükler... :eek:

eselciğim biraz erken aslına bakarsan... 20. hafta ve sonrasnda hareketleri hissediliyor... bakma benim kız 16. haftada erken davrandı... muallimin dediği gibi biraz cadııı olacak sanırım... kaydirigubbakcemile3
bir iki hafta içinde sen e tepinmelerini hissedeceksin... dönmesini bile hissetmen güzel bence... sevgiler ve öpücükler... :eek:

nurgülcüm benim o kadar hareketli ve aceleci olmama bakarsan biraz yavas davranıyolar
biran önce tekmelemelerini hissetsem rahatlıcam desemde inanmakaydirigubbakcemile3
bu seferde doğsalar diye beklerim benyerimseniben

esel cim ben 22. haftadan sonra net bir şekilde hissettim ondan evvel 20 . haftada falan minik bir kıpırtı şeklindeydi benimki.. Senin de hızlanacaktır ilerleyen haftalarda merak etme. sağlıklı olsunlar da tembel olsunlar ne yapalımkaydirigubbakcemile3

sevgili anneler,

nasılsınız? benim bugün saol kalçamda arkadan vuran bir ağrı var. sanki böbrek ağrısı gibi üşüttüm mü diyeceğim ama onun dışında birşeyim yok. bebekle ve genişleyen damarlarla ilgisi olabilir mi acaca? doktordan önce size sorayım dedim? kaydirigubbakcemile3 damdan düşenin halini damdan düşen daha iyi anlarmış... gamyoncuiremsu

canım bebek yukarı cıkıyo bobreklere ve ıdrar kesesıne baskı yapıyo benımde oluyo hekle coğulda daha cok dr normal dedı...........bıde gece cok sıkısınca oluyo cok sıkştırma kendını sıksık gıt wc ye.............bıde gece belım karnım acılıyo ınce gıyıyıorum ve usutmuş oluyorum sıcak tutunca azaldı...................

haklısın canım... gece birkaç kez kalkıyorum dün gece bir kez sabaha doğru kalktım wc için... tabii havalar da yavaş yavaş soğuyor artık... dikkat etmek lazım öğlene doğru hafifledi zaten... sıcak iyi geldi dediğin gibi... teşekkür ederim uyarıların için.
kız hala isimsiz canım, babası "nazik, hassas ve olgun" anlamına gelen bir isim bul diye sipariş verdi... kaydirigubbakcemile3

X