Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

zanork ve sıradaki arkadaşlar sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruz.Umarım Allah fazla bekletmeden miniklerinizi kucağınıza verir.Arminas gülücüklerimiz kahkahaya döndü artık ne büyük bir keyif bir görsen.
Nurgül ve Senadan haberleri bende merak ediyorum.Takip ettikçe bizi neler beklediğini öğreniyorum onlardan.

Sinem o gülücükleri düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo :))) eşimde bende kızımızla ilgili birşey düşündüğümüzde ikimizinde gözleri doluyor... o gülücüklerin bizim evimizide şenlendirdiği günleri görelim inşallah. tabii sadece biz değil bekleyen uğraşan herkese yaşatsın Rabbim...:Saruboceq:

Sinem Edirne nin neresinde yaşıyorsun? bende Edirneliyim iyi biliyorum oraları :))

Teşekkür ederim hanımlar, içim sıcacık oldu yine sayenizde.
Sinem bir maşallah da benden Doruk Bey' imize. Annesi iyi bakmış oğluna, onun için kocaman bir maşallah ta annesine :)) Şimdi size bolca nazar boncuğu lazım olacak gördün mü? :))
Arminas, isim bulmuş muydunuz bebişinize? Sorduğunu hatırlıyorum çünkü adın benimkine benziyor ama sonucu hatırlayamadım şimdi :KK43: Ben yine de yazayım. Eski iş yerlerimden birisinde Serçin isminde bir arkadaş vardı. Güzel, akıllı, hanımefendi ama istediğini elde etmeyi bilen bir kızdı. Kardeş düşünürsen erkek adı da Erçin. O da bir başka iş yerinden arkadaştı. Ve akraba değillerdi :))

Zanorkcum isim bulduk kızımıza :))) Allah kısmet ederse Bade olucak... doktorumuz ilk kız olabilir dediğinde eşim Bade demişti, sonra başka isimler düşündük ama gönlümüzden geçen ilk isim o olduğu için Bade ye karar verdik... anlamınıda çok beyendiğim bir isim, son durum bu yani :))) canım benim ismimde Selçin ama biraz zor bir isim sürekli kodlamam gerekiyor:)) senin ismin ne?

Sinem o gülücükleri düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo :))) eşimde bende kızımızla ilgili birşey düşündüğümüzde ikimizinde gözleri doluyor... o gülücüklerin bizim evimizide şenlendirdiği günleri görelim inşallah. tabii sadece biz değil bekleyen uğraşan herkese yaşatsın Rabbim...:Saruboceq:

Sinem Edirne nin neresinde yaşıyorsun? bende Edirneliyim iyi biliyorum oraları :))

Canım Uzunköprüdeyim.Eşimin işi nedeni ile buradayız üç yıldır.
Az kaldı arkadaşım bebişinize bakıp ağlıyorsunuz sonrada.Mutluluktan tabiki.

Canım Uzunköprüdeyim.Eşimin işi nedeni ile buradayız üç yıldır.
Az kaldı arkadaşım bebişinize bakıp ağlıyorsunuz sonrada.Mutluluktan tabiki.

uzunköprüde çok tanıdığımız var bizimde, sen sevdinmi bilmem ama ben severim Edirneyi :))

Yarın kısmetse kontrolümüz var çoook heyecanlıyımeyvahedigeldismile Bakalım kızım gerektiği kadar büyüdümü? inşallah daha fazla aşağı inmemiştir önceki ölçüde kalmıştır...
birde şeker yüklememiz kan ölçümümüz falan var... kısacası pek bi heyecanlıyım...

Rabbim hayırlı olumlu sonuçlar almayı kısmet etsin inşallah:Saruboceq:

uzunköprüde çok tanıdığımız var bizimde, sen sevdinmi bilmem ama ben severim Edirneyi :))

Yarın kısmetse kontrolümüz var çoook heyecanlıyımeyvahedigeldismile Bakalım kızım gerektiği kadar büyüdümü? inşallah daha fazla aşağı inmemiştir önceki ölçüde kalmıştır...
birde şeker yüklememiz kan ölçümümüz falan var... kısacası pek bi heyecanlıyım...

Rabbim hayırlı olumlu sonuçlar almayı kısmet etsin inşallah:Saruboceq:

Uzunköprüyü sevdim.Buradan güzel dostluklar kurdum.İnsanları iyi,sakin bir yer.Büyükşehirden sonra çok küçük geldi ilk zamanlar.Ama artık ayrılacağız diye üzülüyorum.Bu yıl kısmetse tayinimiz çıkacak.
Senin adına heyecanlandım.Her kontrolde bebeğimi göreceğim diye heyecanlanırdım.Doğduktan 1 hafta sonra dr kontrole çeğırdı Ultrasonda onu göremeyince karnımda çok kötü oldum.Halbuki kucağımdaydı,ama alışıyoruz işte.Güzel haberlerle dönmeni bekliyorum.

Merhaba Arminas, kızınızın ismi çok güzel maşallah. Bade...
Benim ismim Seçil :)) Müşterilerimden birisi 8 ay boyunca Elçin dedi durdu :)) Bir ara kızıma bari vereyim bu adı demiştim.

Bu arada Arminas ,gelişmeleri bekliyoruz merakla.
Burası bu aralar Edirne bağlantılılar derneği gibi sanırım. Benim eşim de Edirne' li. 6 yıl ailem de oradaydı. Ben okula orada başladım, kardeşim orada doğdu. Sinem, eşin orduda falan mı görevli? Tayin deyince... Babam ordudan emekli. Tayin denince aklıma başka meslek gelmiyor hemen :))

Bu arada Arminas ,gelişmeleri bekliyoruz merakla.
Burası bu aralar Edirne bağlantılılar derneği gibi sanırım. Benim eşim de Edirne' li. 6 yıl ailem de oradaydı. Ben okula orada başladım, kardeşim orada doğdu. Sinem, eşin orduda falan mı görevli? Tayin deyince... Babam ordudan emekli. Tayin denince aklıma başka meslek gelmiyor hemen :))

evet canım eşim subay.

Merhaba Arminas, kızınızın ismi çok güzel maşallah. Bade...
Benim ismim Seçil :)) Müşterilerimden birisi 8 ay boyunca Elçin dedi durdu :)) Bir ara kızıma bari vereyim bu adı demiştim.

seçil teyzesi çok teşekkür ederiz :))) inşallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır ve güzeller güzeli bir yavrun olur, onunda ismini burada hepbirlikte buluruz:Saruboceq:

herkese iyi pazarlar...

dün doktor kontrolümüz vardı son derece heyecanlı bir gündü benim için :))) şeker yüklemesi yapıldı, neredeyse tüm ailede olduğu için çok korkuyordum ama şükürler olsun Rabbime normal değerde çıktı... diğer bir korkumuzda kızımın aşağı inmiş olmasıydı ama çok şükür ki daha fazla inmemiş 26 da duruyor...ama yinede istirahatli günlerimiz devam ediyor... ben yatmaya razıyım kuzum iyi olsun sağlıklı olsun şimdi hedefimiz bu bizim... normalde zaten fazla heyecanlı birisiyimdir ama birde riskli gebelik olunca,birde çok beklenen bir bebek olunca heyecanım ve korkularım daha da artıyor... Rabbim sağlıklı vakitli doğumlar kısmet etsin inşallah bize ve bekleyen herkese...

bizden haberler böyle teyzeleri...

bir birimizden dualarımızı eksik etmeyelim herkese öpücükler...

herkese iyi pazarlar...

dün doktor kontrolümüz vardı son derece heyecanlı bir gündü benim için :))) şeker yüklemesi yapıldı, neredeyse tüm ailede olduğu için çok korkuyordum ama şükürler olsun Rabbime normal değerde çıktı... diğer bir korkumuzda kızımın aşağı inmiş olmasıydı ama çok şükür ki daha fazla inmemiş 26 da duruyor...ama yinede istirahatli günlerimiz devam ediyor... ben yatmaya razıyım kuzum iyi olsun sağlıklı olsun şimdi hedefimiz bu bizim... normalde zaten fazla heyecanlı birisiyimdir ama birde riskli gebelik olunca,birde çok beklenen bir bebek olunca heyecanım ve korkularım daha da artıyor... Rabbim sağlıklı vakitli doğumlar kısmet etsin inşallah bize ve bekleyen herkese...

bizden haberler böyle teyzeleri...

bir birimizden dualarımızı eksik etmeyelim herkese öpücükler...
Canım iyi olmanıza sevindim.İnşallah sağlıkla tamamına ereceksiniz.Bebişin seni üzmeyecek.Kızlar annelerini üzmez:)))

Taşınıp durmanın dışında güzel bir meslek :)

Asuman' dan haberi olan var mı bu arada? İyiler mi? Sağlıkları keyifleri yerinde mi bilen var mı?

Taşınmaya alıştık önümüzdeki yıl tayinden sonra artık dilediğimiz yerde kalacağız.Zor zamanları atlattık sayılır.Artık sonlara yaklaştık.Saygın bir meslek.
Asumandan haberleri bende merak ediyorum.Ama zor iki kuzu ile başa çıkmak.

kizlar ben dogum yaptim:))))) bugün taburcu oldum ama bebeklerim daha orda bende yanlarina gidiyorum simdi aksam yazmaya calisirim size...öpüldünüz...

kizlar ben dogum yaptim:))))) bugün taburcu oldum ama bebeklerim daha orda bende yanlarina gidiyorum simdi aksam yazmaya calisirim size...öpüldünüz...

Asumancım canım benim gözün aydınalkisalkisalkis analı babalı büyüsün yavruların inşallah:Saruboceq: Hayırla, sağlıkla, gönlünüzden geçtiği gibi büyütmeyi kısmet etsin Rabbim... sen nasılsın canım? kuzular nasıl? kaç kilo doğdular? hepsini çok merak ediyorum vaktin olursa yazabilirsen çok sevinirim... minik kuzularınıda senide kocaman öpüyorum canım çook dikkat edin kendinize.hihoyyyt

Canım geçmiş olsun.Yavrularına anne ve babasıyla sağlıklı ,uzun ömürler dilerim.Bebişlerin hazır olduğunda yanına gelecekler.Bu arada sen iyi dinlen geldiklerinde sana çok ihtiyaçları olacak.

X