Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

zanork cum sende tedavınde ınsallah guzel sonuclar alırsın canım
senın kacıncı denemen canım
allahım emeklerımızı sayı etmesın
bebeklerımızı nasıp etsın bu son tedavılerımız olsun ınsalah

Günaydın Asuman. Bugün de buradasın ne güzel. Senin bıcırıklar uslu çıktı maşallah. Allah' ım nazarlardan saklasın. Hep beraber gün sayıyoruz sizin için. Sadece benden değil, konuşup anlattığım herkesten hayır duaları alıyorsunuz.

Günaydın Nisam, İlk olacak nasipse. İnşallah biz de alacağız kucaklarımıza sağlıklı birer yavru. Rabbi' m hepimizin gönlüne göre versin. Amin

amınnnnnn zanorkcum amiiiiiiiiin ınsallah yaa
allahım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın ısteynlere ve bızede ınsallah

Günaydın Asuman. Bugün de buradasın ne güzel. Senin bıcırıklar uslu çıktı maşallah. Allah' ım nazarlardan saklasın. Hep beraber gün sayıyoruz sizin için. Sadece benden değil, konuşup anlattığım herkesten hayır duaları alıyorsunuz.

canim selam,evet bugünde burdayim sükürler olsun,simdilik bi derdimiz sikintimiz yok,pazartesi dogum yapcam hastaneye gitcem kontroll icin bakalim ozaman belli olur galiba tarihimiz....
Canim ALLAh sendende diger arkadaslardanda razi olsun,hepimizin birbirimizin duasina ihtiyaci var kimseyi dulardan eksik etmesin rabbim....

Senin son durumun ne benim pek bilgim yokda...

Allah hayırlısıyla, kolay doğurmayı nasip etsin Asuman. Sana cevap yazarken yine ezan okunuyor. Rabbim sana torpil yapıyor sanırım. :))
Benim sorunum sol tüpümün tıkalı olması. Ve sadece sol tarafımda yumurta gelişiyor. Sağ tüpüm de HSG çekilirken açıldı zaten. Yaşımdan dolayı da laparoskopi, aşılama ile uğraşmadan tüp bebek öneriyorlar. İlk denemem olacak hayırlısıyla.

Galiba ALLAHIN sevilen kularindanim:)))...
Amin canim cümlesine kolay dogumlar nasip etsin bu yollda giden bütün arkadaslarimizi tez zamanda kurtarsin....
Insallah sende en kisa zamanda tedavinden olumlu sonuc alirsin canim...

Merhaba Nisam, sanırım sen benden önce alacaksın mutlu haberi. Gelişmeleri yazarsın değil mi?

Günaydın Asuman. İnşallah Nisam ve ben de kucaklayacağız bebeklerimizi. Doğumun tarihi belli olacak demek. Birkaç gün önce tedaviye başlamak için nasıl gün saydığını okuyordum, şimdi doğuma gün sayıyorsun. Maşallah. Habersiz bırakma bizi :))

Bu arada facebook' ta yourbabylooks diye bir uygulama var. Listenizdeki bir arkadaşınızla olması muhtemel bebeğinizin resmini veriyor. Avatarımdaki resmi oradan aşırdım :))

çok şükür benimkide duruyo teyzeleri :))) amannn amannn dursun daha ödümüz kopuyo :)))
Asumancım belli oldumu senin doğum tarihin nezaman gelicek kuzucuklar?

Sana da sabırlar Arminas. Senin doğuma var daha di mi?

aminnn canım... Rabbim hepimize sabır versin.:Saruboceq: ben henüz 25. haftadayım . 2 ay önce doktorumuz bebeğin biraz aşağıda olduğunu ve yatmam gerektiğini söyledi... bende o günden beri mümkün oldukça yatıyorum... erken doğum olmasın diye de sürekli dua ediyorum:Saruboceq: doktorum da bu bebek çok kıymetli okadar emek verdik dikkatli olmakta fayda var dedi :KK1: gerçekten de öyle ama çok emek verdiğimiz beklediğimiz için çoook kıymetli bizim kuzularımız:emir_bebek: Rabbim hayırlısıyla uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yavrusuna kavuştursun inşallah...:Saruboceq:

aminnn canım... Rabbim hepimize sabır versin.:Saruboceq: ben henüz 25. haftadayım . 2 ay önce doktorumuz bebeğin biraz aşağıda olduğunu ve yatmam gerektiğini söyledi... bende o günden beri mümkün oldukça yatıyorum... erken doğum olmasın diye de sürekli dua ediyorum:Saruboceq: doktorum da bu bebek çok kıymetli okadar emek verdik dikkatli olmakta fayda var dedi :KK1: gerçekten de öyle ama çok emek verdiğimiz beklediğimiz için çoook kıymetli bizim kuzularımız:emir_bebek: Rabbim hayırlısıyla uğraşan herkesin yüzünü güldürsün yavrusuna kavuştursun inşallah...:Saruboceq:
Sıkı tut küçük yaramazı :)) Yarısı bitmiş bile bak. Darısı başımıza inşallah.

Selam kizlar nasilsiniz??Biz artik iyce agirlastik geceler uykusuz geciyor her 2 saatde bi kalkiyorum ne sag ne sol hic bir tarafima dönemiyorum....
Doktor amca pazatresi karar vercek galiba nezaman geleceklerini bebislerin...
Bugüne kadar geldik gelselerde artik korkum yok...
Hepinizi öpüyoruz....

selam kızlar görüşmeyeli herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaslar sizler de hosgeldiniz
inşallah Rabbim sizlere de gönlünüze göre hayırlı evlatlar versin

biz iyiyiz,kızım neredeyse 5 aylık olacak.tat duygusu gelıssın diye meyve sularına basladık bile.gunler nasıl geciyor anlamıyorum cidden,artık vucudum da uykusuzluga alıstı.kızımla geceleri kalkıs saatlerımız belli: 2-4-6-7 :))) saat 7de artık gözümüzü açmış oluyoruz.
gunduzleri de tam bir kucak düşkünüyüz ve yalnız kalamıyoruz maalesef.cok fazla dipdibeyız su aralar.umarım ilerde sorun olmaz

asumancım dogumuna cok az kalmıs.hayırlısıyla guzel haberlerını alıcaz buradan.daha dun acaba hangi merkeze gitsemki derken sımdı bebeklerıne kavusmak uzeresın.Allah yardımcınız olsun

sımdılık ayrılmak zorundayım,hepinizi teker teker öpüyorummmm opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar.Respi zamane bebekleri sanırım hep aynı.Benim oğlumda hiç kucaktan inmiyor.Geceleride her saat kalkıyoruz.Emme saatleri azalmış olması gerekirken değişmiyor yaramazın.İyi kas yaptım akşama kadar kucakta,bide 9 kilo olunca tosun mahfediyor beni.Asuman allah kolay doğum nasip etsin arkadaşım.Arminas sende sıranı bekle ama yolun yarısını geçmişsin sende.Hayırlı doğumlar olsun.Bekleyen arkadaşlar allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatsın.Bir gülücük ömre bedelmiş gerçekten.

X