Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Herkese mutlu pazarlar.
Merhaba Asuman. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla. Dualarımız seninle ve bebeklerinle.
Merhaba Respi, merhaba Sinem. O kadar özlemle bekleniyorlar ki bu yapışmaları yorsa da tatlı geliyordur. Zaten yürüyüp hayatı keşfetmeye başlayınca inerler nasıl olsa. Az daha dayanın :))
Bu arada topikte hala özlem çeken bir ben varım sanırım, bir de nisam83. Allah bize ve isteyen herkese bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Amin.

Merhaba arkadaşlar.Respi zamane bebekleri sanırım hep aynı.Benim oğlumda hiç kucaktan inmiyor.Geceleride her saat kalkıyoruz.Emme saatleri azalmış olması gerekirken değişmiyor yaramazın.İyi kas yaptım akşama kadar kucakta,bide 9 kilo olunca tosun mahfediyor beni.Asuman allah kolay doğum nasip etsin arkadaşım.Arminas sende sıranı bekle ama yolun yarısını geçmişsin sende.Hayırlı doğumlar olsun.Bekleyen arkadaşlar allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatsın.Bir gülücük ömre bedelmiş gerçekten.

Sinemcim ben bekliyorum da kızım biraz aceleci sağolsun :)) ama inşallah zamanında doğucak bunun için elimden geleni hatta fazlasını yapıyorum. Rabbimde zamanlı doğum nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

aman annesi inmesin kucaktan negüzel işte tadını çıkar bak biz sabırsızlıkla o günleri bekliyoruz :))) oğlunuda senide kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

Reespicim evet ya hic sorma saka gibi geldiyor insana hersey daha bundan bi kac önce tutdumu telasi vardi simdi ise alisveris ve dogum heycani,rabbim her isteyene bu duyguyu yasatsin kimsein meyvesini eksik etmesin kurban oldum...
Hepinizi öpyüorum

Merhaba hanımlar.
Asuman, nasılsın? Belli oldu mu doğum tarihleri? Dualarında bizi unutma :))

Selam kizlarr ...

Bebis_asuman arkadasimizin sizlere selami var ...

Kendisi dün geceden beri hastanede .. Sabah beni aradi ve sizlere haber vermemi istedi ...

Bu gün bebeklerine nihayet kavusacak kismetse ..

Normal dogum istiyordu ama tansiyonunun cok yüksek olmasi sonucu hemen sezeryan demisler ...

Hepinizden bol bol dua bekliyorr ..

Ben de burdan kendisine kolay dogumlar diliyorum ...

Saglikla bebeklerini kucaklayip gelmesi dilegiylee ...

Son düzenleme:
Asuman şaşkına uğrattı beni, dün dr.kontrolü vardı doğum için belki dr.umuz gün belirleyebilir demişti ama bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştim demekki tansiyonyla ilgili problem çıkınca dr.lar bebekleri almayı uygun gördüler.... dualarım seninle ve bebeklerinle Asuman... sanıyorum ki doğum gerçekleşmiştir artık ve sen meleklerine kavuşmuşsundur....... hayırlısı ve darısı biz sıra bekliyenlerin başına...... iyi haberlerini bekliyoruz...........

Selam kizlarr ...

Bebis_asuman arkadasimizin sizlere selami var ...

Kendisi dün geceden beri hastanede .. Sabah beni aradi ve sizlere haber vermemi istedi ...

Bu gün bebeklerine nihayet kavusacak kismetse ..

Normal dogum istiyordu ama tansiyonunun cok yüksek olmasi sonucu hemen sezeryan demisler ...

Hepinizden bol bol dua bekliyorr ..

Ben de burdan kendisine kolay dogumlar diliyorum ...

Saglikla bebeklerini kucaklayip gelmesi dilegiylee ...

nasilsin canim uzun zamandir görüsemedik neler yapiyorsun

Asumancımmm canım benim sen şu dakikalarda kuzularınla birliktesin Rabbime şükürler olsun... Sılamın yazısını okuyunca tutamadım kendimi başladım ağlamaya ve şu anda hem yazıyorum hem ağlıyorum... keşke sana yakın olsam da şu anda yanında olabilsem... iğnelerine başladığın gün daha dün gibi aklımda :))) canım benim kuzucuklarınada sanada kocaman bir maşallah... inşallah doğumun çok kolay olmuştur, inşallah kuzularında sende son derece sağlıklısınızdır... annesi bol bol kokla onları kucağından hiç bırakma...Rabbim yavrularınızı sağlıkla ve gönlünüzden geçtiği gibi büyütmeyi kısmet etsin tatlım... Şimdi sıra bana mı geldi :))) İnşallah benim kuzumda uslu uslu zamanını bekler... içim içime sığmıyor şu an ve sürekli gözümden yaşlar süzülüyor...

Asuman'cığım inşallah sağlıkla bebeklerine kavuştuğunu düşünüyoruz.Ne güzel iki kuzucuğu koklamak.O güzel kokuları doyasıya içine çek,inan çok çabuk büyüyorlar.Canım geçmiş olsun ,Hayırlı evlet olsunlar.
Arminas sıra sende canım,bende respiden sonra doğum yaptım,sıra bana geldiğinde içim içime sığmamıştı.Hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğum dilerim sanada.

Asuman'cığım inşallah sağlıkla bebeklerine kavuştuğunu düşünüyoruz.Ne güzel iki kuzucuğu koklamak.O güzel kokuları doyasıya içine çek,inan çok çabuk büyüyorlar.Canım geçmiş olsun ,Hayırlı evlet olsunlar.
Arminas sıra sende canım,bende respiden sonra doğum yaptım,sıra bana geldiğinde içim içime sığmamıştı.Hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğum dilerim sanada.

Sinemcim sorma valla son derece değişik duygular içindeyim :))) hem asumanın sürecini çok yakından takip ettiğim için bende birebir yaşadım bütün heyecanlarını, hemde sıra bana geldiği için içim şöyle bir hop etti yani :eek: Rabbimm hepimizin kuzularını korusun bizlere bağışlasın inşallah...:Saruboceq: tedavide olanlarada hayırlısıyla Pozitif sonuçlarını görmeyi kısmet etsin...:Saruboceq:

Doruk nasıl? nasıl gidiyor annelik?

Merhaba,
İki gün gelmedim, ikizlerimiz de gelmiş maşallah. Tebrik ederim Asuman. Allah analı babalı, sağlıklı, hayırlı, mutlu, başarılı, uzun ömürler nasip etsin kuzucuklarına. Sana da çok geçmiş olsun. Sen bebeklerinin sabırsızlanmasından endişe ediyordun, yaramazlığı kendin yapmışsın. Şimdi iyisindir umarım. Habersiz bırakma bizleri ilk fırsatta sağlık haberlerinizi ve resimlerinizi bekliyoruz :))

Sevgili Arminas, artık hep beraber senin için gün sayacağız. Senin de mutlu haberlerini paylaşacağız buradan. Hayırlısıyla sağlıkla tamamlayacaksın sen de Allah' ın izniyle. Seninle birlikte biz de mutlu olacağız, daha çok umutlanacağız.

Darısı benim gibi deneyen, bekleyen, ümit edenlerin başına. Amin.

Merhaba,
İki gün gelmedim, ikizlerimiz de gelmiş maşallah. Tebrik ederim Asuman. Allah analı babalı, sağlıklı, hayırlı, mutlu, başarılı, uzun ömürler nasip etsin kuzucuklarına. Sana da çok geçmiş olsun. Sen bebeklerinin sabırsızlanmasından endişe ediyordun, yaramazlığı kendin yapmışsın. Şimdi iyisindir umarım. Habersiz bırakma bizleri ilk fırsatta sağlık haberlerinizi ve resimlerinizi bekliyoruz :))

Sevgili Arminas, artık hep beraber senin için gün sayacağız. Senin de mutlu haberlerini paylaşacağız buradan. Hayırlısıyla sağlıkla tamamlayacaksın sen de Allah' ın izniyle. Seninle birlikte biz de mutlu olacağız, daha çok umutlanacağız.

Darısı benim gibi deneyen, bekleyen, ümit edenlerin başına. Amin.

canım çok teşekkür ederim... buradaki herkes birbirini okadar iyi anlıyor o nedenle de sürekli pozitif gelişmeler oluyor bence... kendimiz için dua ederken diğerleri içinde dua ediyoruz, ama okadar içten dualar ki bunlar Rabbimde kabul ediyor... birbirimizi bukadar iyi anlamasak sohbetlerimiz bukadar güzel olmazdı...hepimiz belli dönemlerde aynı şeyleri yaşıyoruz... Rabbim sizinde güzel haberlerinizi buradan okumayı kısmet etsin:Saruboceq: hepimiz birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelim... herşey gönlümüzden geçtiği gibi güzel olsun inşallah...:Saruboceq:

kızlar asuyla konuşursanız beni de bilgilendirir misiniz. Dilan ve Derman sağlıkla gelmiştir inşallah :)

Merhabalar..Uzun süredir forumu takip edemiyordum ben de..Asuman doğum yapmış :) Yavrularına kavuşmuş hayırlısıyla.İsimleri de çok yakışmış:)).Analı babalı,sağlıkla sıhhatle büyüsünler..Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin..(Amin)

Sinemcim sorma valla son derece değişik duygular içindeyim :))) hem asumanın sürecini çok yakından takip ettiğim için bende birebir yaşadım bütün heyecanlarını, hemde sıra bana geldiği için içim şöyle bir hop etti yani :eek: Rabbimm hepimizin kuzularını korusun bizlere bağışlasın inşallah...:Saruboceq: tedavide olanlarada hayırlısıyla Pozitif sonuçlarını görmeyi kısmet etsin...:Saruboceq:

Doruk nasıl? nasıl gidiyor annelik?

Canım Doruk iyi maşallah.Kendine baktırıyor.Gaz problemini aşamadık,uykusuz bir bebek.Bunların dışında hep gülen,9 kilo tosuncuk oldu.Darısı sana canım

Canım Doruk iyi maşallah.Kendine baktırıyor.Gaz problemini aşamadık,uykusuz bir bebek.Bunların dışında hep gülen,9 kilo tosuncuk oldu.Darısı sana canım

maşallah annesi:nazar: anlaşılan güzel günler geçiriyorsun tosuncukla :))) umarım en kısa zamanda gaz sorununuzuda atlatırsınız... tahmin ediyorum ki Doruk sana şöyle tatlı bir gülücük attığında sende ne yorgunluk kalıyor nede uykusuzluk :))) işte önemli olanda bu canım... güzel dileğin için teşekkürler inşallah bizde zamanı gelince o gülücükleri alırız kuzumuzdan...

Nurgül ve Sena dünürler siz nerelerdesiniz? nezamandır yazmıyorsunuz... Nurgül ün şiir tadında hikayelerini, Sena nın da yoğun bilgi içerikli yazılarını özledim ben ama :)))

zanork ve sıradaki arkadaşlar sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruz.Umarım Allah fazla bekletmeden miniklerinizi kucağınıza verir.Arminas gülücüklerimiz kahkahaya döndü artık ne büyük bir keyif bir görsen.
Nurgül ve Senadan haberleri bende merak ediyorum.Takip ettikçe bizi neler beklediğini öğreniyorum onlardan.

Teşekkür ederim hanımlar, içim sıcacık oldu yine sayenizde.
Sinem bir maşallah da benden Doruk Bey' imize. Annesi iyi bakmış oğluna, onun için kocaman bir maşallah ta annesine :)) Şimdi size bolca nazar boncuğu lazım olacak gördün mü? :))
Arminas, isim bulmuş muydunuz bebişinize? Sorduğunu hatırlıyorum çünkü adın benimkine benziyor ama sonucu hatırlayamadım şimdi :KK43: Ben yine de yazayım. Eski iş yerlerimden birisinde Serçin isminde bir arkadaş vardı. Güzel, akıllı, hanımefendi ama istediğini elde etmeyi bilen bir kızdı. Kardeş düşünürsen erkek adı da Erçin. O da bir başka iş yerinden arkadaştı. Ve akraba değillerdi :))

X