Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlar merhaba;

kimsecikler yok topikte merak ettim yahu... herkes iyimi? Asuman sen nerelerdesin canım?

canim benim nasilsin???
Sükürler olsun canim simdilik bi sikintim yok benimkiler kuzu kuzu bekliyor insallah bi 3 yada 4 hafta beklerler daha diye düsünüyorum...
Ama artik cok agirlasdim geceler her 2 saatde bi uyanip lavba ihtiyacina kalkiyorum sag dönsem biri tekmeliyor sola dönsem diger :))) bende esimin üstüne yayiliyorum :))) yazik adama...
alis verislerimiz bitdi sayilir sadece banyo malzemeleri kaldi onlarida hastaneden cikar ayak esim alcak odalarida geldi teyzeleri ama kurulmadi esim inat ediyor ssen hastanedeyken kurcam diye,bende birsey demedim...

Senin hamilelin nasil gecioyr canim bi derdin sikintin yok insallah???

canim benim nasilsin???
Sükürler olsun canim simdilik bi sikintim yok benimkiler kuzu kuzu bekliyor insallah bi 3 yada 4 hafta beklerler daha diye düsünüyorum...
Ama artik cok agirlasdim geceler her 2 saatde bi uyanip lavba ihtiyacina kalkiyorum sag dönsem biri tekmeliyor sola dönsem diger :))) bende esimin üstüne yayiliyorum :))) yazik adama...
alis verislerimiz bitdi sayilir sadece banyo malzemeleri kaldi onlarida hastaneden cikar ayak esim alcak odalarida geldi teyzeleri ama kurulmadi esim inat ediyor ssen hastanedeyken kurcam diye,bende birsey demedim...

Senin hamilelin nasil gecioyr canim bi derdin sikintin yok insallah???

maşallah maşallah:nazar::nazar: kuzularına annesi. inan bana çok seviniyorum hamileliğinin böyle güzel ilerlemesine, inşallah yine kuzu kuzu beklerler 4 hafta daha. herşeylerinide hazırlamış annesi kuzucukların Rabiim sağlıkla huzurla kullanmayı kısmet etsin canım benim... bende evdeyim genelde yatıyorum canım, biraz fazla ayakta kalınca ağrılarım artıyor. hayırlısıyla kızımda 9. ayında sağlıkla gelir inşallah teyzesi:Saruboceq: biz eşya olarak pek bişey almadık henüz çok ufak tefek şeyler aldık. hayırlısıyla 7. ayımızda falan alırız sanırım. bizde de durumlar böyle işte. kendine çok dikkat et canım ve bizide habersiz bırakma yaz mutlaka.

canim benim bos ver yeterki iyi olsunda bebisin sen yat,bende alis veris olarak daha 1 ay bile olmadi baslayali benimde esim istemyiordu erkenden alinmasini,simdi bile erken diye kiziyor bana.
Insallah rabbim hepimizin yardimcisi olur ve saglikla evlatlarimizi veriri kucamiza...

Yaklaşık 4 gündür PC başındayım. babytwin' in hikayesiyle başladım okumaya. bebiş asuman' ın sevinçli haberini okudum az önce de. Bu arada okudum ağladım, duygulandım ağladım, sevindim ağladım, kıskandım ağladım. Buradakilerin gün gün yazdığı hikayelerini ben bir çırpıda yaşadım. Onlarla transfer yaptırdım, hamile kaldım, besledim, tansiyonum çıktı :)) En son bebiş asuman'ın gebelik haberini okurken dayanamadım, yeterince okuduğuma karar verdim. Maya konusunda karar vermiştim daha önce. Önümüzdeki ay ya da sonraki ay Allah' ım kısmet ederse ben de orada olacağım. Dua isteme sırası bende :)) Doğuma girmek üzere olan arkadaşlardan rica ediyorum, beni de alın dua listenize. Ben de buradan sizler için dua edeceğim. Aslında benim derdim basit. Sol kanalım tıkalı. Çok güzel yumurtalarım oluyor, ama sol tarafta :)) Yol açık yumurta yok, yol kapalı yumurta çok :p Neyse gelir gelmez çok konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yaklaşık 4 gündür PC başındayım. babytwin' in hikayesiyle başladım okumaya. bebiş asuman' ın sevinçli haberini okudum az önce de. Bu arada okudum ağladım, duygulandım ağladım, sevindim ağladım, kıskandım ağladım. Buradakilerin gün gün yazdığı hikayelerini ben bir çırpıda yaşadım. Onlarla transfer yaptırdım, hamile kaldım, besledim, tansiyonum çıktı :)) En son bebiş asuman'ın gebelik haberini okurken dayanamadım, yeterince okuduğuma karar verdim. Maya konusunda karar vermiştim daha önce. Önümüzdeki ay ya da sonraki ay Allah' ım kısmet ederse ben de orada olacağım. Dua isteme sırası bende :)) Doğuma girmek üzere olan arkadaşlardan rica ediyorum, beni de alın dua listenize. Ben de buradan sizler için dua edeceğim. Aslında benim derdim basit. Sol kanalım tıkalı. Çok güzel yumurtalarım oluyor, ama sol tarafta :)) Yol açık yumurta yok, yol kapalı yumurta çok :p Neyse gelir gelmez çok konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aramiza hos geldin önecelikle,bu sayfayi ilk okudumda senin yasadiklarini bende yasadim ve hic düsünmeden mayaya karar verdim ,sagolsun arkadaslarim cok destek oldu ,ve bir gün bile olsun pismanlik yasamadim.
Herkes hamilesin diye böyle konusuyorsun diyorlar ama egerki negatif alsaydim gene mayaya giderdim yada bidaha bebeis düsünecek olursam gene maya derim...
Rabbim hakinda hayirlisini versin yollun acik olsun arkadasim,bilmek istedin herseyi burda yada özel mesaj olarak sora bilirsin,bu sayfanin cok büyük bi uguru var insallah sende görceksin bu uguru.....

Bu sayfa gerçekten çok uğurlu.Bende mayada karar vermiş ve kısmi olarak tedaviye başlamışken doğal olarak hamile kalanlardanım.Şu an oğlum doğdu ve 3.ayını bitirdi.Allah sanada tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.Mayanın doğru karar olduğuna inananlardanım.Ben ücretini yatırmışken tedavi olmadım paramı iade ettiler ve defalarca tebrik edip telefonlada olsa yardımda bulundular.Ekip bence mükemmel.İnşallah güzel haberlerini seninde bizler takip ederiz.

Asumancığım maşallah sana ve bebişlerine.Allah kolaylık versin canım.Zor günlerdesin.Ama inan sonrası daha zormuş.Uykusuz geceler geliyor:))))

Teşekkür ederim ilginize.
iyi ki varsınız...
Bu sabah ezan sesiyle uyandım. Kendimi Asuman' ın doğumuna ne kadar kalmış diye hesap yaparken buldum. Resmen parmaklarımla ayları sayıyordum, çok güldüm. Bu sayfalardaki uğura ben de inanıyorum, beni tanıyan herkes sizlerin hikayelerini ben okudukça izliyor. Sıkıyorum bugünlerde herkesi :)) Olsun, sizleri bulduğumdan beri bir pozitifim, bir umutluyum, bir duygusalım ki sormayın. Annemin bile anlamadığı konulardı bunlar, eşimle bile konuşamıyorum, incinirse diye. İyi ki varsınız. Şimdiden bebişlerinizi kucaklamış düşünüyorum sizleri. Hıçkırıklar arasında koklamaya çalıştığınız geliyor gözümün önüne. Yazarken bile gülümsüyorum. Allah sizler gibi doğuma dakika sayanlara güç ve kolay bir doğum, benim gibi sırada bekleyenlere de hayırlısıyla muradımızı verir inşallah.

Bu arada Sinem, senin bebeğini de analı- babalı, hayırlı, uzun ömürlü etsin Rabbim. Eşim de aslen Edirne' li. Hatta Asuman' ın transfer günlerinde oradaydık biz de. Çok üşüdüm, Denizli' ye kaçtık :)) Senin hikayen ayrı bir mucize. İmreniyor insan. Oğlunu her kokladığında bir de bizler için kokla.

Bugün sabahtan beri Asuman var aklımda, hayır olsun inşallah. Sabah ezanıyla uyandığımdan beri dönüp duruyor kafamın içinde. Öyle büyülü, telepatik falan da değilimdir ama :))

Bugün sabahtan beri Asuman var aklımda, hayır olsun inşallah. Sabah ezanıyla uyandığımdan beri dönüp duruyor kafamın içinde. Öyle büyülü, telepatik falan da değilimdir ama :))

canım aramıza hoşgeldin... Rabbim sanada bizim gibi o güzel haberi almayı ve hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı koklamayı nasip etsin inşallah... Ama sana bir tavsiyem varki bunu sakın aklından çıkarma lütfen... sen şimdiden en iyiyi düşünmeye başla çünkü hamile kaldığında da bu endişeler sona ermiyor ozaman da farklı korkuları oluyor insanın. Doğum yapan arkadaşların yazılarından da görüyoruz ki doğdukları zaman da ayrı endişeler başlıyor, tabii bunlar çok tatlı endişeler seni üzmesine izin verme sakın, oyüzden kendini şimdiden sakinleştir şimdiden en iyiyi düşün ki hiçbirşey senin canını sıkmasın ve sonucu güzel olsun... bu tedavideki en önemli şey pozitif olmak. Rabbim yanında olsun canım. Artık dualarımızda sende varsın :Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar,

Tedavi ile çocuk sahibi olacağımı öğrendiğimde herkes gibi ben de panikledim. Neden ben diye sordum. Ailemde hiç böyle bir sorun yaşayan olmamaıştı. Çok kalabalık dolayısıyla doğurgan bir aileyiz. Ama bir süre sonra bu fikre alışmaya başladım, öncelikle ben sonra yavaş yavaş da eşim kabullendi...

Sonuçta bu herhangi bir hastalıkta tedavi yoluna gidilmesinden farklı bir sorun değildi bizim için. Şimdi başta yaşadığım şoku gülümseyerek hatırlıyorum. Sonuçta çaresi olan bir rahatsızlığımız var şanslıyız. Öyle bir dönemdeyiz ki artık çocuk sahibi olamayanlara bir sürü tedavi seçeneği sunuluyor.

Bende pco var, eşimin sperm değerlerinde de morfoloji düşük. % 1. Doğal yollarla çocuk sahibi olmamız her ay % 2. ama benim yumurtladığım zamanlarda tabiiki, yumurta yoksa şans da yok.

Eşimde uzun yıllardır tanışmamıza rağmen ayrı şehirlerde yaşadığımız için evliliğimizi sürekli ertelemek zorunda kaldık. Evlenince de yeni bir şehirde yaşamaya başladığım için 1 yıl kadar korunduk. kaydirigubbakcemile3

Hikayemi anlatmaya devam edeceğim. Şimdilik bu kadar...

sizi bu yazınızla tanıdım. o gün tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ve siz hamileydiniz. siz umut oldunuz bana.. bende hep dedimki umutlu bekleyişim bebeğimle devam edecek. ve hamile kaldım tüp bebekle 2 kızım oldu doğum yaptım. ne tesadüftürki benimde kızlarımdan birinin adı cemre..

bu yazım belki çok alakasız olacak ama içimden geldi.. bu yola baş koyanlar lütfen umudunu hiç bir zaman kaybetmesin... :emir_bebek:

Günaydın
Teşekürler Arminas. Kendimi hiç endişeli hissetmiyorum. Buradaki tüm tecrübeleri okudum. Aslında çok stresliyimdir ama burada o kadar güzel paylaşılmış ki herşey bende ne korku kaldı, ne endişe, ne olumsuz bir duygu. Tabi ki herşey Allah' ın izniyle.
Güne sizin güzel satırlarınızla başladım ya yine, bütün gün gülücükler saçarım artık.
Hepinize keyifli pazarlar.

zanork canim biz cok iyiz simdilik bi derdimiz sikintimiz yok,demek benim dogumu hesaplayarak uyandin ay cok sevindim buna,insallah 3 yada 4 hafta daha bekler benim bebislerim ama artik orasini ALLAH bilirt canim bana sadece beklemek kalyior,sende insallah bu topigin ugrundan alcaksin ve en kisa zamanda bebisine kavusacaksin canim...

Merhaba Asuman, iyi olmanıza sevindim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin maşallah :))
Darısı sırada bekleyen, umut edenlerin başına. Ben de tedaviden önce boş boş beklemeyeyim dedim, bağışıklık güçlendirmek için propolis almaya karar verdim. İltihap, mantar ne varsa geçiriyor. Bal, yoğurt, çörekotu, tarçın çayı... Bakarsın ben de tedaviye başlamadan hamile kalırım.:))

sizi bu yazınızla tanıdım. o gün tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ve siz hamileydiniz. siz umut oldunuz bana.. bende hep dedimki umutlu bekleyişim bebeğimle devam edecek. ve hamile kaldım tüp bebekle 2 kızım oldu doğum yaptım. ne tesadüftürki benimde kızlarımdan birinin adı cemre..

bu yazım belki çok alakasız olacak ama içimden geldi.. bu yola baş koyanlar lütfen umudunu hiç bir zaman kaybetmesin... :emir_bebek:

merhaba kızlar, aramıza hoşgeldiniz. zanork sana hayırlı tedav,ler dilerim canım. inşallah bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda. dualarımız seninle olsun inşallah.

fatoşcuğum cemreciğin ve diğer kızınla mutlu sağlıklı bir ömür dilerim, bahtları açık olsun inşallah. çok duygulandım yazımdan etkilenip tedaviye girmene. ne güzel olmuş bu umutlu bekleyiş. :)

kızlar tatilimiz bitti, genel olarak iyiydi. cemreciğim yüzdü eğlendi, ama son gün ateşlendi, nasıl döndük ankaraya bilemedik. neyseki birazdüştü bugün. tatilde çok dikkatli olmak gerekliymiş. analyada o sıcakalrda üşüttük kızımı :2:

kızlar tatilden

babytwin canim cemre icin cok üzüldüm ama sükürler olsun bak gecmis.bende gün bekliyorum karnim cok gerginlesiyor yarin doktora gidecez bakalim ne diycek ...

Merhaba Asuman, iyi olmanıza sevindim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin maşallah :))
Darısı sırada bekleyen, umut edenlerin başına. Ben de tedaviden önce boş boş beklemeyeyim dedim, bağışıklık güçlendirmek için propolis almaya karar verdim. İltihap, mantar ne varsa geçiriyor. Bal, yoğurt, çörekotu, tarçın çayı... Bakarsın ben de tedaviye başlamadan hamile kalırım.:))

sükürler olsun rabbime buraya kadar geldik gerisi artik önemli degil diye düsünüyorum....
Aminnn cnaim rabbim bu güzel bekleme sürecini her isteyen bayana yasatsin cok güzel bi dönem....
Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin,dualarimizdasin....

Mutlu günler hanımlar :))

Hoşbulduk babytwin. Buradaki yoğun ve güzel enerjiden ben de nasipleneceğim umarım :))

Düşünüyorum da K.K. ve Maya sana ve Serenanes' e maaş vermeli. Hatta kadroya almalı:)) Verdiğiniz bilgi ve destekle bir çok anne adayı daha pozitif bir tecavi süreci yaşadı. Sonuca ulaştı. Tecrübelerinizle aydınlandı, rahat ve donanımlı bir deneyim geçirdi.
Ya da iki dünür bir kitap çıkarabilirsiniz ' Bir Tüp Mutluluk' falan diye (siz daha güzel bir isim bulun artık) Kesin Best Seller olur :))

Cemre kızımıza iyi bak ama. Burada doğan bebekler hepimizin umudu, hepimizin göz bebeği. Kocaman öp onu bizler için.

Bu arada Doruk oğlumuzun sesini de duyalım annesi.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende dua ısterım anne ler yaaaaaaaaaa
asumancım benı hatırlarsın dımı
bende bu cumartesı rahım fılmı cekılıcem
2,denememde bebegım tutundu ama dustu oyuzden doktorum rahım fılmı ıstedı
bır aksılık olmazsa 3,denememe ekım ayında uzun protokolle tekrar baslamayı dusunuyorum
doktorum fazla ara vermemı ıstemedı kızlar banada dua edın neolur canlarım 3,denememde bende meleklerıme kavusayım yorulmaya basladım artık
asuman bende senı cok merak edıyorum yaaaaaaaa
hadı bakalım senın bırıı erkek bırı kızdı dımı canım
allahım saglıcakla kucagına versın canım

X