Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

arkadaşlar babytween in bu ugurlu topiği ile başladığım tüp bebek yolculuğum 20/08/2010 tarihinde minik kuzuma kavuşmamla başka bir boyut kazandı ANNELİK. meğer ne özel bi duyguymuş içim sızlıyo kızıma her bakışımda.öpmeye dokunmaya doyamıyorum.allah bebişlerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.bu arada epiduralle normal doğum yaptım.herkese tavsiye ederim süperdi.sakın korkmayın.bir iki dikişim var ama acı hissetmiyorum.ve hiç doğum yapmamış gibi devam ediyorum hayatıma ki bugün 3. gün.neyse öptüm hepinizi.kuzularınızı da:)

Allah yavrunu size bağışlasın.Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah.

arkadaşlar babytween in bu ugurlu topiği ile başladığım tüp bebek yolculuğum 20/08/2010 tarihinde minik kuzuma kavuşmamla başka bir boyut kazandı ANNELİK. meğer ne özel bi duyguymuş içim sızlıyo kızıma her bakışımda.öpmeye dokunmaya doyamıyorum.allah bebişlerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.bu arada epiduralle normal doğum yaptım.herkese tavsiye ederim süperdi.sakın korkmayın.bir iki dikişim var ama acı hissetmiyorum.ve hiç doğum yapmamış gibi devam ediyorum hayatıma ki bugün 3. gün.neyse öptüm hepinizi.kuzularınızı da:)

tebrikler..........Rabbim bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin...............

canımm..hayırlı olsun..Allah bebişine çok çok güzel yazılar yazsın...lütfen bizim içinde çok dua et..inşallah anne olmak bizede naip olur...

Biliyormusunuz bende dün başladım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.Bende çok istiyorum bebeğimizin olmasını ancaketrafımdakilerin bakışı nasıl olur diye düşünmüyor değilim.Komşum diyorki olsun böylesi nasipmiş.Ozaman içim acıyor sanki bana acıyorlarmış gibi geliyor.Bir eksiklik değilki .Ama bana öyle geliyor.

canım gözün aydın...Rabbim yavrunu gönlünden geçtiği gibi büyütmeyi nasip etsin inşallah... darısı hayırlısıyla bizimde başımıza olsun inşallah...:Saruboceq:

Biliyormusunuz bende dün başladım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.Bende çok istiyorum bebeğimizin olmasını ancaketrafımdakilerin bakışı nasıl olur diye düşünmüyor değilim.Komşum diyorki olsun böylesi nasipmiş.Ozaman içim acıyor sanki bana acıyorlarmış gibi geliyor.Bir eksiklik değilki .Ama bana öyle geliyor.

Tedavin hayırlı olsun... İnşallah sende hayırlısıyla pozitif sonuçla tamamlarsın tedavini... ama bu tedaviyle anne olma olayını sakınnn ama sakın bir eksiklik olarak düşünme... biz tüp bebek anneleri doğal yolla hamile kalan annelere göre çok daha fazla emek veriyoruz,çok daha fazla yıpranıyoruz, çok daha fazla acı çekiyoruz... anne olabilmek için üstesinden geldiğimiz bukadar şey bizi ancak gururlandırmalı...bizimkisi çifte annelik :))) insanlar istediğini düşünsün, bu durumu yaşamayan birisinin anlamasına imkan yok... oyüzden sen endişelerini bir kenara bırak ve çıktığın yolda kendinden emin ve sakin bir şekilde yürümeye devam et bence...

Diğer insanların düşüncelerini bence önemseme.İnşallah tedavin başırılı bir şekilde sonuçlanır.Bu güzel duyguyu sende tadarsın.Allah yardımcın olsun.Sonuçta bebişini kucaklamak nasip olsun.

Bebeğini kucağına aldıktan sonra bebeğin tüp bebekle mi olmuş doğal yollarla mı olmuş hiç aklına bile gelmiyor.Zaten arasında hiç fark yok.Bir de tüp bebek deneyeceğni kimse ile paylaşma.Paylaştığın kişi arttıkça stres oluyorsun.İnşallah bu tedavinde hamile kalırsın.

elektırık benım yaptıracagımı kımse bılmıorrrr
sölemenınde bır analamı yok bence
komsuma neykı
sorununun oldugunu vede tup bebek gıbı yontemlere bas vurdugunu ne kadar cok kısı bılırse
o kadar moralın bozulur
ınsanların sACMA SOZLErI BITMIOR MAŞŞŞŞ

Bir kere herkesten önce sen güçlü olacaksın. Ben bir gün bile tüp bebek derken rahatsız olmadım sıkılmadım, neden siz endişe ediyorsunuz anlamadım. Tüp de olsa bebek mi bu, DNS sı bozuk değil, anne babaı gayri meşru değil, tüp bebek yasak değil, tüp bebek ayıp değil günah değil.. O zaman bu sıkılmalar niye ? Ben bilakis tüp derken ne meşakatli yollardan geçtiğimi, buna herkesin gücünün ve sabrının ve kalbinin beyninin yetemeyeceğini, o kadar güçlü olduğum için başkalarından ayrıldığımı düşünürdüm ve de bunu dile getirtirdim. İnan bana o burun kıvıran ya da kıvırdığını düşündüklerine biraz tepeden bakarsan senden güçlü kimse olmaz ...Fi,krim budur benim, allah hayırlı sonuçlar hayırlı evlatlar nasip etsin. Hiç kimse için kendini hırpalama..Güce ihtiyacın olacak.. bunu boşa harcama lütfen..

merhaba kızlar;

dün doktora gittik... kuzum iyi çok şükür ama rahim içindeki yerleşimi olması gerekenden daha aşağıda olduğu için gebeliğin kalan kısmını yatarak geçirmek durumundayım... 3 gündür yaşadığım ağrılar da bundan kaynaklanıyormuş... günde 3 adet progestan takviyesi ve istirahatle erken doğumu olmasını engellemeye çalışıcaz... doktorum bu durumun korkulucak birşey olmadığını söyledi... bu yapısal da olabilir, erken doğum yapacağın anlamına gelmez ama biz yinede önlemimizi alalım dedi...

üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil...şu an bunları yazarken içimin acıdığını hissediyorum, Rabbim yardımcımız olsun inşallah kuzum zamanı gelince , gelişimini tamamlayınca aramıza katılır... tam riskli dönemi atlattık diye sevinmiştik birazdaha rahatlamıştık... Rabbim başka şey vermesin bunada şükür diyorum. dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri...

Canım üzülme demek kolay yapmak zor biliyorum..Sabır biraz daha sık dişini lütfen..Zor yoldan gelen bebekler daha kıymetli daha tatlılar bunu unutma..Bebeğin doğumundan sonra huzurlu sakin stressiz olabilmesi için şu haftalarda senin hissettiklerin çok önemli. Ben yapamadım hikayemi bilen az çok anımsar, komplikasyonlar, ağlamalar, kontroller, mobilyacı sorunları, kayınvalide sorunları vs vs derken kendimi paraladım durdum. Bebek doğdu kolik ! Kim bilir benim ne kadar payım oldu.. O yüzden endişelerini atma diyemem ama umuda sarıl, sen bebeğin dünyaya gelince ona ne giydireceğini, odasını düşün, neler yaparız onunla beraber hayal et, ve dua et. Melek gelsin sağ salim. Çok geçmişler olsun!

Tebrik ediyorum canım, sağlık mutlulukla bir ömür yaşayın beraberce inşallah.
Herkese de seninki gibi sorunsuz doğumlar diliyorum

Bu arada Asuman cım 32. haftaya mı girdin sen ?
Ne alemdesiniz maşallah size yaa, ne de güzel bir hamilelik dönemi oldu senin kuzucukların, doktor ne diyor ne zaman doğum planlıyor , haber et bizi biraz..

Kızlar teşekkürler benim biraz desteğe ihtiyacım vardı.Herşey daha iyi oldu şimdi.Kendimi daha iyi hissediyorum.Çok şükür daha iyiyim.

Canım üzülme demek kolay yapmak zor biliyorum..Sabır biraz daha sık dişini lütfen..Zor yoldan gelen bebekler daha kıymetli daha tatlılar bunu unutma..Bebeğin doğumundan sonra huzurlu sakin stressiz olabilmesi için şu haftalarda senin hissettiklerin çok önemli. Ben yapamadım hikayemi bilen az çok anımsar, komplikasyonlar, ağlamalar, kontroller, mobilyacı sorunları, kayınvalide sorunları vs vs derken kendimi paraladım durdum. Bebek doğdu kolik ! Kim bilir benim ne kadar payım oldu.. O yüzden endişelerini atma diyemem ama umuda sarıl, sen bebeğin dünyaya gelince ona ne giydireceğini, odasını düşün, neler yaparız onunla beraber hayal et, ve dua et. Melek gelsin sağ salim. Çok geçmişler olsun!

Senacım bu haberi aldıktan sonraki ilk iki gün gerçekten çok zor geçti... çok ağladım çok üzüldüm, hatta karnıma dokunmaya bile korkuyordum... ama baktım ki ben ağladıkça karnımdaki kuzum "anne sus ben iyiyim" der gibi çırpınıyor, ben ağladıkça o kıpır kıpır hareket ediyor karnımda... işte bu durumu farkedince otomatik olarak ağlamalarım kesildi... benimle birlikte onunda üzülmesine dayanamadım... kaldı ki bende yapı olarak çok sakin sükut birisi değilim zaten ve seninde yazdığın gibi doğum sonrası sakinliği için benim şu ara oldukça sakin olmam lazım ...bu nedenle de güçlü olmaya çalışmak en iyisi diye düşündüm...çok şükür son günlerde dahada iyiyim. inşallah eşimde seyahatten dönüp yanımda olunca dahada iyi olucam... benim tek derdim kuzumun sağlıkla büyümesi ve zamanı gelince aramıza katılması, bunun için de yatmak gerekiyorsa yatıcam hiç sorun değil... seninde yazdığın gibi çok emek veriyoruz biz yavrularımıza, bu nedenle de çok daha tatlılar bizim için... dediğin gibi bol bol dua ediyorum canım... iyi dileklerin ve yazdıkların için çok teşekkür ederim senacım... Doruk paşaya kocaman öpücükler...opuyorumnanaktan

ben de asu yu sormak için gelmiştim kızlar. en son rahimde açılma var hastanede yatıcaz demişti. bende telefonu yok, olan biri var mı bir arasak..

kizlar selam nasilsiniz???
Ya hic sormayin biz son 1 hafta hastanedeydik gene rahimde acilma oldu icin hastanede kalmami uygun görmüstü doktor ve bugün taburcu olduk,ALLAHA binlerce sükür olsun teyzeleri bebeklerim cok iyi masallah :nazar: ama her ihtimale karsi cigerlerinin gelismesi icin igneleri vuruldu,kizlar dualrinizdan bizide eksik etmeyin...

Bu arada Asuman cım 32. haftaya mı girdin sen ?
Ne alemdesiniz maşallah size yaa, ne de güzel bir hamilelik dönemi oldu senin kuzucukların, doktor ne diyor ne zaman doğum planlıyor , haber et bizi biraz..

canim aslinda hamilelik dönemim gercekten cok harikaydi ama bu son 1 hafta felaket korktum her gün aglayarak gecti bebekler dogar korkusuyla ama 4 haftayi daha atlatirsam birsey istemyiorum artik,doktorun demesine göre 35 dola bilir diyor ama bakalim benim iki kuzucuklar ne diycek,bekliycez teyzesi...

kizlar selam nasilsiniz???
Ya hic sormayin biz son 1 hafta hastanedeydik gene rahimde acilma oldu icin hastanede kalmami uygun görmüstü doktor ve bugün taburcu olduk,ALLAHA binlerce sükür olsun teyzeleri bebeklerim cok iyi masallah :nazar: ama her ihtimale karsi cigerlerinin gelismesi icin igneleri vuruldu,kizlar dualrinizdan bizide eksik etmeyin...

Geçmiş olsun Asuman.İyi bak kuzucuklara tabiki kendinede.İnşallah zamanında bebişlerini kucağına alacağına inanıyorum.

X