tekrar selam kızlar opuyorumnanaktan
bızım evde son hazırlıklar yapılmaya baslandı
hamileliğimden beri bilgisayarım yatak odamdaydı
yarın pc masası kalkacak,zaten yatak odasında radyasyon yayacak ne varsa kaldırıyorum
dizüstünden nete girilmiyo nedense,diğer odalarda telefon hattı yok.hal böyle olunca babam ne zaman hat cekerse o zaman nete girebilecegım
o yuzden yarın sızlerle kısa sürecek bir ayrılık için vedalasırım
ama bir şekilde doğum yaptıgımın haberini size ulaştırırım
inşallah bir guzel haber de benden gelir size boshayallersmile
Gözde cim
episürel anesteziyi al, eğer tutarsa o zaman tüm bu mucize bekleyişinin sonundaki gerçek mucizeyi ayık kafa ile gözyaşı ile göreceksin.. yok eğer tutmazsa hemen genel anesteziye geçerler ondan kolay ne var. merak etme tutmadı diye seni bir başına bırakıp doğurtmuyorlar. 2 dakkada narkoza alırlar başına bir şey gelmez ki...
ben kaçırma derim bu sahneyi.. yani yırtıklar yaşamış birti olmama rağmen diyorum ki sana kaçırma.. sonra çok pişman olabilirsin.. hakikaten kendi mucizen senin bir daha nerde tanıklık edebilirsin ki...
10 mayıs a ne kalmış, yolun açık olsun arkadaşım git güle güle oynaya oynaya al gel kızımızı .. bu topiğin analarına feysbukta bir grup kuracam , sonra da merkezi bir yerde makul bir organşizasyon yapmak lazım.. vay bee 1 senedir nereedeyse yazışıyoruz ne yollardan geçtik...
darısı yolun başında, yolculuğa çıkmış ve çıkmaya hazırlanan herkesin başına..
senacıgım bendeki endişe durumu had safhada o yuzden ayık olmasam demiştim
şu an için böyle ama belki o gun daha sakın olurum belki kimbilir
o gun gidişata göre karar vericem artık
grup kurma işinin çok iyi düşünmüşsün canım,ben varım
zaten bu topiğin alım satım ve halkla ilişkiler müdürü ilan ediyorum seni :hooray:
bunu hakettin canım arkadasım
Nurgül de genel müdür kaydirigubbakcemile3
diğer kızlar da kendılerıne bir departman seçsinler
ben animasyon sefi olabilirim hihoyyyt
şaka bi yana ne guzel bitirmişsin mesajını,bugunleri de görebilmek benım için hayalden farksızdı, Allaha binlerce şükürler olsun
darısı yolun başında, yolculuğa çıkmış ve çıkmaya hazırlanan herkesin başına.AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
Respi ben de Nurgül gibi epiduralle başlayıp son 5 dakikada genel anestezi ile doğum yapanlardanım.Kendimi çok kasmışım o yüzden doğum boyunca uyuttular(ki iyi ki öyle yapmışlar kzıım çıkmak istememiş tepeme çıkıp bastırmışlar eşim epey bir korkmuş) , bebek doğduktan sonra koklaşmak için beni uyandırmışlar(genel anesteziden hatırlamıyorum allahtan kamera görüntülerim var) dikiş aşamasında da genel anesteziye çevirmişler.Ben pek bir şey anlamasamda ben de epidurali tavsiye ederim , doğum sonrası ne ağrım ne sızım oldu bebeğimde anestezi almadı.Sen imdi çok heyecanlasındır.Senin ve eşin için yeni bir hayat başlıyor.Allah bu yeni hayatı tüm isteyenlere nasip etsin...
canım benım gidişat da senınkınden farklı olmayacak gibi
sımdıden tansiyonum düştü benım,ameliyat korkum çok eskilere dayanıyor gerci doğumla alakalı değil
bakalım bugun bir daha doktorumla konusucam muhtemelen o da epidural diycek zaten
sonrasının guzel olacagını düşünüp rahatlatıcam kendımı başka caresi yok
dediğin gibi inşallah Rabbim her isteyene evlat versin,Aminnn
respicim ben sana doğum tavsiyesinde bulunucak deneyime sahip değilim henüz ama senin için bol bol dua edicem buna emin ol... :Saruboceq: hangisini seçersen o senin için de bebişin için de en hayırlısı olsun inşallah canım benim... bebişini kucakla, o mis kokusunu doya doya içine çek tatlım... Sorunsuz sıkıntısız güzel bir doğumun olsun inşallah...
inşallah canım benım
pazartesi gunu dualarınıza çok ihtiyacım olacak
Hepinizden Allah razı olsun
Rabbim sizlere de kolay hamilelikler,kolay doğumlar versin inşallah :Saruboceq:
Respi canım benim, doğum için alacağın karar ne olursa olsun senin ve meleğin için hayırlısı olsun, geri sayım başladı darısı hayırlısı ile bizlerin başına çook öpüyorum seni, meleğinin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz .....
.......
pazartesi sizler için de ben dua edecegım,sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucagınıza almanız için
tesekkur ederim canım a.s.