Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Gözde cim
episürel anesteziyi al, eğer tutarsa o zaman tüm bu mucize bekleyişinin sonundaki gerçek mucizeyi ayık kafa ile gözyaşı ile göreceksin.. yok eğer tutmazsa hemen genel anesteziye geçerler ondan kolay ne var. merak etme tutmadı diye seni bir başına bırakıp doğurtmuyorlar. 2 dakkada narkoza alırlar başına bir şey gelmez ki...
ben kaçırma derim bu sahneyi.. yani yırtıklar yaşamış birti olmama rağmen diyorum ki sana kaçırma.. sonra çok pişman olabilirsin.. hakikaten kendi mucizen senin bir daha nerde tanıklık edebilirsin ki...
10 mayıs a ne kalmış, yolun açık olsun arkadaşım git güle güle oynaya oynaya al gel kızımızı .. bu topiğin analarına feysbukta bir grup kuracam , sonra da merkezi bir yerde makul bir organşizasyon yapmak lazım.. vay bee 1 senedir nereedeyse yazışıyoruz ne yollardan geçtik...
darısı yolun başında, yolculuğa çıkmış ve çıkmaya hazırlanan herkesin başına..

Senacım biz iyiyiz , kızımda iyi uyuyor şimdi.Doruk nasıl?Puseti sormuşsun geçen cuma arabamız geldi , ben ve eşim çok beğendik ama asıl yorumu kullandıktan sonra yapacağız.Siz niye puseti kullanmaya başlamadınız?4. aydan sonra baston puset kullanılabiliyor diye biliyorum.Sen kanguru aldın mı?Senin zevkine ve araştırmalarına güveniyorum...
Respi ben de Nurgül gibi epiduralle başlayıp son 5 dakikada genel anestezi ile doğum yapanlardanım.Kendimi çok kasmışım o yüzden doğum boyunca uyuttular(ki iyi ki öyle yapmışlar kzıım çıkmak istememiş tepeme çıkıp bastırmışlar eşim epey bir korkmuş) , bebek doğduktan sonra koklaşmak için beni uyandırmışlar(genel anesteziden hatırlamıyorum allahtan kamera görüntülerim var) dikiş aşamasında da genel anesteziye çevirmişler.Ben pek bir şey anlamasamda ben de epidurali tavsiye ederim , doğum sonrası ne ağrım ne sızım oldu bebeğimde anestezi almadı.Sen imdi çok heyecanlasındır.Senin ve eşin için yeni bir hayat başlıyor.Allah bu yeni hayatı tüm isteyenlere nasip etsin...

Senacım biz iyiyiz , kızımda iyi uyuyor şimdi.Doruk nasıl?Puseti sormuşsun geçen cuma arabamız geldi , ben ve eşim çok beğendik ama asıl yorumu kullandıktan sonra yapacağız.Siz niye puseti kullanmaya başlamadınız?4. aydan sonra baston puset kullanılabiliyor diye biliyorum.Sen kanguru aldın mı?Senin zevkine ve araştırmalarına güveniyorum...
Respi ben de Nurgül gibi epiduralle başlayıp son 5 dakikada genel anestezi ile doğum yapanlardanım.Kendimi çok kasmışım o yüzden doğum boyunca uyuttular(ki iyi ki öyle yapmışlar kzıım çıkmak istememiş tepeme çıkıp bastırmışlar eşim epey bir korkmuş) , bebek doğduktan sonra koklaşmak için beni uyandırmışlar(genel anesteziden hatırlamıyorum allahtan kamera görüntülerim var) dikiş aşamasında da genel anesteziye çevirmişler.Ben pek bir şey anlamasamda ben de epidurali tavsiye ederim , doğum sonrası ne ağrım ne sızım oldu bebeğimde anestezi almadı.Sen imdi çok heyecanlasındır.Senin ve eşin için yeni bir hayat başlıyor.Allah bu yeni hayatı tüm isteyenlere nasip etsin...

uyku işinin düzeldiğine sevindim..bir süre sonra ne uyku ne düzen kalıyor ama ara geçiş dönemlerinde bile olsa insan dinleniyor biraz.. umarım siz bizden şanslı olursunuz bizim diş mevzusu girdi araya herşey bolzuldu :KK43:(
Ben kanguru almadım, alacaktım sonra baktım ki Doruk kucak olayına iyice alışacak vazgeçtim ama şimdi bahar geldi, Ela için tam zamanı olabilir 9 kiloya kadar veya 12 kiloya kadar diye 2 model var.. istersen sen al, haftasonları tak bebişi göbeğine bol bol gezin :)) Doruk 7700 gr oldu artık bize gereksiz.
Pusete gelince , evet 4 aydan sonra kullanılıabiliyorlar. benim aldığım XT modeli 4 kademede yatıyor, sorun yok yani omurga için ama ben bunu kullanmayı şimdilik ertyeledim sebebine gelince. Doruk Chicco nun puset kısmına geçti, onda bile hala sokakta giderken yüzüme odaklanmış bir şekilde gidiyor, yani etrafı seyretme keşfetme çabasında değil. Araştırdım 7 veya 8. aylardan sonra dışarıya dönük gitmek onlar çin daha uygunmuş.. Bu aylara dek bebek annesinin yüzünü arayışta imiş.Ben de bozmadım evladımın keyfini..6 ay sonu destekle kendi oturabilecek, 7 sonu desteksiz de oturabilecek o halde 8. aydan sonra dışarıya dönük baston pusetle devam ederiz diye düşündüm..Şimdi 6. ayın içindeyiz 5 ay +1 hafta olduk Nevin teyzesi...

Ve de son olarak sözlerine kocaman bir amin, allah isteyen her kuluna yaşatsın bu mucizeyi.. darısı bekleyen tüm hemcinslerimizin başına !

ah be sinemciğim sen de gececeksin benım geçtiğim bu yollardan :eek:
ellerin şişecek :sm_confused: iyice ağırlasacaksın kaydirigubbakcemile aldıgın nefes az gelecek kafamçokkarıştı gece nöbetlerine kalkacaksın mirmirmirmir ördeklerin bile senden daha kibar yürüdüklerini farkettiğin zamanların gelecek elbet,sabret naniknanik

çok sevindim canım.beklenen ikinci guzel haberi de aldık senden.devamı gelecek artık inşallah :nazar:

dogru söylemişsin canım
kucagına almadan hamilelik boyunca endişelerden sıkıntılardan kurtulmak zor,
hele de bizim gibi zorlu bi yoldan gelen hamileler için maalesef böyle, daha çok kendimizi dinliyoruz sanki
hepinizin sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişleriniz

Senacım yuzume gulumseme yapıstı ,çok hosuma gitti benım için yazdıgın :)
hayırlısıyla bulusmaya az kaldı
bu arada dogum tarihimiz belli oldu bugun
10 mayısta benım için beklenen an geliyor boshayallersmile
daha fazla beklemeyelim artık dedi doktorum,pazartesi sezaryenle dogum olacak hayırlısıyla.

en basından beri genel anestezi düşünüyordum,bugun doktoruma söyledim doktorum hiç yorum yapmadan benı anestezi uzmanına yönlendirdi.aklım iyice karıstı.genel anestezide bebek tum gun etkilenecek bu durumdan ama epiduralle boyle bişi olmıycak ve sen sonrasında agrı cekmeyeceksın dedi.lakin ben diş tedavisinde bile tansiyonu düşen birisiyim ve uyusmamaktan cok korkuyorum.Nurgül de sonradan genel anestezi almıstı hatırlıyorum.artık son 6 gun bunu düşünür dururum

geçmiş olsun canım,tedbiri elden bırakmamak lazım
sonucta kusmada da ishaldeki gibi vucut su ve mineralleri kaybediyo
bu da su anda senın için cok önemli
bu eksikliği tamamlamak için serum verecekler bence ihmal etme zaten

respicim ben sana doğum tavsiyesinde bulunucak deneyime sahip değilim henüz ama senin için bol bol dua edicem buna emin ol... :Saruboceq: hangisini seçersen o senin için de bebişin için de en hayırlısı olsun inşallah canım benim... bebişini kucakla, o mis kokusunu doya doya içine çek tatlım... Sorunsuz sıkıntısız güzel bir doğumun olsun inşallah...:emir_bebek:

Respi canım benim, doğum için alacağın karar ne olursa olsun senin ve meleğin için hayırlısı olsun, geri sayım başladı darısı hayırlısı ile bizlerin başına çook öpüyorum seni, meleğinin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz .....

Sena tatlım biz hayırlısıyla 14. haftayı bitirdik yarın dr. kontrolümüz var aslında yok :)) merakımızdan biz gidiyoruz dr. larımızın ikiside 1 ay sonraya randevu vermeye başaldılar ama benim için çoook uzun bir süreç ben ancaaak 15 gün dayanabiliyorum 16. gün dr.dayım :)) inşallah herşey yolundadır :KK66:) bu arada benim bulantılarım sanki hafifledi öğürmelerim dün ve bugün yok gibi ama midemdeki huzursuzluk devam ediyor :KK66:) seni ve Doruku çook öpüyorum.....

Kızlar hepinizi çook öpüyorum kendinize iyibakın.......

tekrar selam kızlar opuyorumnanaktan
bızım evde son hazırlıklar yapılmaya baslandı
hamileliğimden beri bilgisayarım yatak odamdaydı
yarın pc masası kalkacak,zaten yatak odasında radyasyon yayacak ne varsa kaldırıyorum
dizüstünden nete girilmiyo nedense,diğer odalarda telefon hattı yok.hal böyle olunca babam ne zaman hat cekerse o zaman nete girebilecegım
o yuzden yarın sızlerle kısa sürecek bir ayrılık için vedalasırım
ama bir şekilde doğum yaptıgımın haberini size ulaştırırım
inşallah bir guzel haber de benden gelir size boshayallersmile

Gözde cim
episürel anesteziyi al, eğer tutarsa o zaman tüm bu mucize bekleyişinin sonundaki gerçek mucizeyi ayık kafa ile gözyaşı ile göreceksin.. yok eğer tutmazsa hemen genel anesteziye geçerler ondan kolay ne var. merak etme tutmadı diye seni bir başına bırakıp doğurtmuyorlar. 2 dakkada narkoza alırlar başına bir şey gelmez ki...
ben kaçırma derim bu sahneyi.. yani yırtıklar yaşamış birti olmama rağmen diyorum ki sana kaçırma.. sonra çok pişman olabilirsin.. hakikaten kendi mucizen senin bir daha nerde tanıklık edebilirsin ki...
10 mayıs a ne kalmış, yolun açık olsun arkadaşım git güle güle oynaya oynaya al gel kızımızı .. bu topiğin analarına feysbukta bir grup kuracam , sonra da merkezi bir yerde makul bir organşizasyon yapmak lazım.. vay bee 1 senedir nereedeyse yazışıyoruz ne yollardan geçtik...
darısı yolun başında, yolculuğa çıkmış ve çıkmaya hazırlanan herkesin başına..

senacıgım bendeki endişe durumu had safhada o yuzden ayık olmasam demiştim
şu an için böyle ama belki o gun daha sakın olurum belki kimbilir
o gun gidişata göre karar vericem artık

grup kurma işinin çok iyi düşünmüşsün canım,ben varım
zaten bu topiğin alım satım ve halkla ilişkiler müdürü ilan ediyorum seni :hooray:
bunu hakettin canım arkadasım
Nurgül de genel müdür kaydirigubbakcemile3
diğer kızlar da kendılerıne bir departman seçsinler
ben animasyon sefi olabilirim hihoyyyt

şaka bi yana ne guzel bitirmişsin mesajını,bugunleri de görebilmek benım için hayalden farksızdı, Allaha binlerce şükürler olsun
darısı yolun başında, yolculuğa çıkmış ve çıkmaya hazırlanan herkesin başına.AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

canım benım gidişat da senınkınden farklı olmayacak gibi
sımdıden tansiyonum düştü benım,ameliyat korkum çok eskilere dayanıyor gerci doğumla alakalı değil
bakalım bugun bir daha doktorumla konusucam muhtemelen o da epidural diycek zaten
sonrasının guzel olacagını düşünüp rahatlatıcam kendımı başka caresi yok
dediğin gibi inşallah Rabbim her isteyene evlat versin,Aminnn

respicim ben sana doğum tavsiyesinde bulunucak deneyime sahip değilim henüz ama senin için bol bol dua edicem buna emin ol... :Saruboceq: hangisini seçersen o senin için de bebişin için de en hayırlısı olsun inşallah canım benim... bebişini kucakla, o mis kokusunu doya doya içine çek tatlım... Sorunsuz sıkıntısız güzel bir doğumun olsun inşallah...:emir_bebek:

inşallah canım benım
pazartesi gunu dualarınıza çok ihtiyacım olacak
Hepinizden Allah razı olsun
Rabbim sizlere de kolay hamilelikler,kolay doğumlar versin inşallah :Saruboceq:

Respi canım benim, doğum için alacağın karar ne olursa olsun senin ve meleğin için hayırlısı olsun, geri sayım başladı darısı hayırlısı ile bizlerin başına çook öpüyorum seni, meleğinin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz .....
.......

pazartesi sizler için de ben dua edecegım,sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucagınıza almanız için
tesekkur ederim canım a.s.

Son düzenleme:
kızlar selam

ne zamandır giremedim. iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok. bu ara kızım çok erken uyanıyor. ben de erken yatıyorum. nete girmeye vakit kalmıyor.

son bir kaç sayfayı okudum.
senacım bir arayamadım seni. göndereyim numaramı. valla ne ses kaldı ne soluk... dünyadan bihaber yaşıyorum. koptum resmen. sadece kızım ve ben. ama çok keyifli... opuyorumnanaktan

arminas çok sevindim anladığım kadarıyla hamilesin. tebrik ederim canm.

respi hayırlı doğumlar canım. inşallah herşey yolunda gide.

asuman geçmiş olsun canım. bebekler ve siz iyisiniz çok şükür.

ben biraz halsizim kızlar
bir ara gelip gelişmeleri anlatırım
Gözdem hep aklımdasın bu ara, allah yardım edecek birşey kalmadı evladını kucaklamana..
hepinizi öpüyorumm

canim selam sagol iyim gibi birsey bende bugün hastaneye yatcam esimi beklyiorum beni götürcek,canim benimde 12 haftamda kahvre rengi bi leke oldu aksam üstü kirmizi bi leke olmusdu acilen hastaneye gitdim bunlar normal ola bilirler dedi sonra 3 yada 4 defa gene olmusdu ama ALLAHA sükür son 1 haftadir yok birsey sadece felaket migdem bulaniyor ve sürekli cikartiyorum iste dedim gibi onun icinde bugün yatcam bir kac gün göz altinda olayim diye,ALLAh hepimizin yardimcisi olsun...

cnm çok geçmiş olsun geçer işallah vucutdaki degişiklikler belli oluyo vicudumuzda buna tepki veriyo oyüzden midemiz bulanıyor cnm işallah salıcakla çıkarsın bende de çok ağır geçi yo bulan tılar bide bende ilk aydan beri var bulantılar işalla 4 ayda biter diyo herkez işallah biter bulan tılar sen üçlü tarama oldunmu cnm ben bu ayın 25 gibi 3 lü tarama olcam cin siyeti bu ay sonuna kadar belli olurmuş 3 taramaya gittigimde cinsiyetini de sorcam nasip allah dan hayırlısı olur işallah işallah kucamıza alcamız günlerde gelicek demii :ecrin_bebek::nazar:

hepinize selam kizlar biz ALLAHA sükür dün ciktik hastaneden bana sürekli bulantilarima karsi serum verdiler ama eve geldim an gene cikartim hastanede hic cikarmadim ama eve geldim daka bir gol bir oldu artik yapacak birsey yok insallah en kisa zamanda gecer...
teyzeleri benim bebislerimin büyüklüklerini bi yazayinda bakin

teki 7,96cm
ikinciside 7,97cm
Masallah masallah benim kuzularima.....
hepinizi öpüyorum ...

hepinize selam kizlar biz ALLAHA sükür dün ciktik hastaneden bana sürekli bulantilarima karsi serum verdiler ama eve geldim an gene cikartim hastanede hic cikarmadim ama eve geldim daka bir gol bir oldu artik yapacak birsey yok insallah en kisa zamanda gecer...

teki 7,96cm
ikinciside 7,97cm
hepinizi öpüyorum ...

canım hoşgeldin... tekrar geçmiş olsun... annesi maşallah kuzularına kocaman olmuşlar:nazar: bulantılarında geçicek inşallah yakında güzelim, azcık daha sık dişini... öpüyorum...

selam kizlar butün annelerin ve anne adaylarin anneler günü kutlu olsun....

canım hoşgeldin... tekrar geçmiş olsun... annesi maşallah kuzularına kocaman olmuşlar:nazar: bulantılarında geçicek inşallah yakında güzelim, azcık daha sık dişini... öpüyorum...

canim benim cok sagol tsk ederim,evet teyzesi büyüyorlar ALLAHA sükür yeterki onlar iyi olsun,insallah dedin gibi olur ve bulantilarimda gider en kisa zamanda,öpüldün canim...

selam kızlar opuyorumnanaktan
yarın sabah doğuma gidecegım,hayırlısıyla beklenen an geldi benım için
o guzel yüreklerinizden gecirecegınız Dualarınıza çok ihtiyacımız olacak :Saruboceq:

benım için süregelen bu 9 ay epey zorlayıcıydı,yolculugumda beni yalnız bırakmayıp destegınızı verdiğiniz her an için binlerce tesekkur ederim olumunekankayizsmile

yeni annelerimizin,umutla yolculuguna devam eden hamilelerimizin ve bu yolculuga baslayacak yada baslamıs olan tüüümm herkesın anneler gununu kutluyorum
Rabbiim isteyen herkesin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah :Saruboceq:

bir süreliğine giremeyebilirim ama net buldugum anda sizin aranıza dönecegım
ay bunları yazarken içim buruldu sizleri çok özleyecegım
görüşmek üzere şimdilik hoscakalın :gitme:

Son düzenleme:

teki 7,96cm
ikinciside 7,97cm
hepinizi öpüyorum ...

canım benım maşallah kuzularına :nazar: :nazar: :nazar:
kendıne ve bebişlere iyi bak canım opüyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar opuyorumnanaktan
yarın sabah doğuma gidecegım,hayırlısıyla beklenen an geldi benım için
o guzel yüreklerinizden gecirecegınız Dualarınıza çok ihtiyacımız olacak :Saruboceq:

benım için süregelen bu 9 ay epey zorlayıcıydı,yolculugumda beni yalnız bırakmayıp destegınızı verdiğiniz her an için binlerce tesekkur ederim olumunekankayizsmile

yeni annelerimizin,umutla yolculuguna devam eden hamilelerimizin ve bu yolculuga baslayacak yada baslamıs olan tüüümm herkesın anneler gununu kutluyorum
Rabbiim isteyen herkesin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah :Saruboceq:

bir süreliğine giremeyebilirim ama net buldugum anda sizin aranıza dönecegım
ay bunları yazarken içim buruldu sizleri çok özleyecegım
görüşmek üzere şimdilik hoscakalın :gitme:

işte bir mutlu son dahaalkisalkisalkis
canım hayılısıyla git, güle güle doğuma gir, güle güle çık, koşa koşa evine dön inşallaaahhh....

annesi kuzunu kucağına al o misss kokusunu içine çekebildiğin kadar çek... sen bu mucizenin keyfini çıkar ve hiçbişeyi kafana takma, biz senin için bol bol dua ediyoruz:Saruboceq:

Rabbim küçük meleğinide senide korusun tatlım:1hug:

ikinizide kocaman öpüyorummm:lepi:

teyzeleri dün minik kesemizi gördük çok şükür :))) ilk ultrason fotoğrafımızı da aldık... 7ml bir noktacık...
ama o nokta bizim için dünyanın en değerlisi :))) hayırlısıyla 10 gün sonrada kalp atışlaını duyarsak ozaman dahada rahat olucaz inşallah... Rabbim hayırlısıyla o günüde görmeyi kısmet etsin bize...

Tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum.Anne olmak isteyen herkese allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.Respiciğim dualarım seninle ve minik kızınla,sağlıkla kucağına almanı dilerim.Sıra banamı geldi şimdi.Endişelerim başladı benimde dün kuzucuğum 2800 gr dı.2 hafta sonra beklemeye başlayın dedi dr'um.
Asumancığım geçmiş olsun geçecek biraz daha sabır.
Arminas ne güzel o keseyi görmek,inşallah adım adım tamamlayacaksın sende bu güzel yolu.
Hepiniz kendinize iyi bakın.

X