- 14 Şubat 2009
- 575
- 53
- 45
nesrin selam canım... serenas sağolsun beni hiç yalnız bırkamadı. bana en büyük morallerden biri oldu... opuyorumnanaktan canım çok iyi takip edildiğinde ohss riski azalıyor. nerede tedavi görüyorsun? içini ferah tut, pozitif ol bebeklerin seninle oalcak, herşey yolunda gidecek inşallah... yaşadıklarım umarım sana yardımcı olur bir nebze de olsa... allah yardımcın olsun canım... şans melekleri seninle olsun... zemuszemus
süper kadın dimi seranenes:CüvCüv:ben hacettepedeyim canım doktorum süper bir adam benim dilimden çok iyi anlıyor ve en önemlisi ben orda çok rahatım tüm ekibe çok güveniyorum canım benim tüm kontrollerim yapılmasına yapılmasına rağmen ohss risk grubunun kurucu lideri gibiyim delikafadulden umarım bu sefer daha az hasarla atlatırım yada bir mucize hiç olmaz süper olur valla
yaşadıkların ve enerjin inan bana süper moral oldu hatta bu sabah çok ama çok uyumuş bir halde güne uyandım
çok mutlu bir hayat versin Rabbim sana ailene ve bebişlerine (((belki birden fazladırkaydirigubbakcemile))))
sevgilerle