Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

nesrin selam canım... serenas sağolsun beni hiç yalnız bırkamadı. bana en büyük morallerden biri oldu... opuyorumnanaktan canım çok iyi takip edildiğinde ohss riski azalıyor. nerede tedavi görüyorsun? içini ferah tut, pozitif ol bebeklerin seninle oalcak, herşey yolunda gidecek inşallah... yaşadıklarım umarım sana yardımcı olur bir nebze de olsa... allah yardımcın olsun canım... şans melekleri seninle olsun... zemuszemus

süper kadın dimi seranenes:CüvCüv:ben hacettepedeyim canım doktorum süper bir adam benim dilimden çok iyi anlıyor ve en önemlisi ben orda çok rahatım tüm ekibe çok güveniyorum canım benim tüm kontrollerim yapılmasına yapılmasına rağmen ohss risk grubunun kurucu lideri gibiyim delikafadulden umarım bu sefer daha az hasarla atlatırım yada bir mucize hiç olmaz süper olur valla
yaşadıkların ve enerjin inan bana süper moral oldu hatta bu sabah çok ama çok uyumuş bir halde güne uyandım
çok mutlu bir hayat versin Rabbim sana ailene ve bebişlerine (((belki birden fazladırkaydirigubbakcemile))))
sevgilerle

canımm nasılsın................boşver ya uyuuu.........nasılsa bebiş gelınce mumula ararsın uykuyu canım.................kendıne ıyı bakk kaç tane bebişinnn

teşekkürler canım... bugün çok iyiyim... progestanın etkisi de yok bugün, uykum da yok çok şükür.. dün ilk kez midem bulandı ama... evet ya valla çocukken bile bu kadar uyumamışımdır... :icecream:
benim bebeğim emin değiliz ama galiba tek muallim... annesinin bir tanesi mi olmak istedi ne? kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın el-muallim'cim...

nurgulcum nasil gidiyo canim alistinmi haplarin etkisine.canim
11.gun degerim 473 cikti insallah haziranin
15inde ordayim canim insallah senide gorurum

eselim... güzelim... pempepanterim... senin değerinin maşallahı var... :nazar:
senin bebişlerden çoğul olarak bahsedebiliriz... kaydirigubbakcemile2

gel canım beklerim, mercimekleri de görüştürürüz... hihoyyyt

kendine ve onlara dikkat et... hemen bebek alışverişine koyulup da kendini yorma... opuyorumnanaktan

canımmm hoşgeldinnn :asigim:
ya asın sen nasıl bir kadınsın ya... attığın her mesajla beni ya ağlatma noktasında duygulandırıyorsun ya da çok mutlu ediyorsun.
teşekkür ederim canımcım... inşallah bebeklerimiz de doğmuş olur da onları da tanıştırırız... çok öpüyorum... zemuszemus

enterasan olan bizler değiliz tatlım.. geçtiğimiz yol, zorunlu yaşadığımız bu serüven..allah utandırmasın sonuna kadar inşallah...

süper kadın dimi seranenes:CüvCüv:ben hacettepedeyim canım doktorum süper bir adam benim dilimden çok iyi anlıyor ve en önemlisi ben orda çok rahatım tüm ekibe çok güveniyorum canım benim tüm kontrollerim yapılmasına yapılmasına rağmen ohss risk grubunun kurucu lideri gibiyim delikafadulden umarım bu sefer daha az hasarla atlatırım yada bir mucize hiç olmaz süper olur valla
yaşadıkların ve enerjin inan bana süper moral oldu hatta bu sabah çok ama çok uyumuş bir halde güne uyandım
çok mutlu bir hayat versin Rabbim sana ailene ve bebişlerine (((belki birden fazladırkaydirigubbakcemile))))
sevgilerle

evet süper kadın seranenes...vereliniortak moral deposu... güveniyorsan süper canım.. o zaman herşey çok kolay. bu ekip işi. sen de bebekler de eşin de dahil bu ekibe... belki biz de dahil oluruz. moral ekibi olarak... halay çekerek... allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin... hayırlı evlatlar versin bu dünyaya... turkbayragi

kendine iyi bak... gelişmeler hakkında yazarsın canım.... çok ama çok heyecanlı ve renkli bir tedavi... sen pozitif ol yeter ki... içini rahat tut... :hooray:

canım benimmmm aynı kaderi paylaşıyoruz seninle bendede pko var.2 deneme olumsuz ama umudumu hiç yitirmemiştim şimdi çok daha eminim...
maya ile bizde görüştük cidden çok sıcak bir ortam,osman hoca çok güven verdi bizede..
kendimi hazır hissettiğimde 3.deneme için gidicez inşallah...
çok ama çok sevindim senin adına:)))ağlıyarak okudum hikayeni...
ALLAHIM SAĞLIKLA ELıNE ALMAYI NASıP ETSıN..
bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah...

canım ols yeterkı gelsın sağılklada bı tane ols.....evet hormolar malesef uyukuyu daha çok artuyoo.......boşver bebşişimizi buyutt.....bende beklemedeyım ya...........zor yanı ...kasıklarım ağrıyo kendımı dınlıyorum heralde...ve sıkıntıdan buralarda gezıyorum canımmm

canımmm hikayeni ağlayarak okudum, özellikle sonucu aldığın o anları...(şerife hemşirenin 8.gün yaptığı da çoook hoş, hain hemşire : ) )Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..dualarını eksik etme lütfen..biz de tarifi imkansız anları yaşayalım inş..

babytwin güzelim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah iysindir kendine dikkat et

canım benimmmm aynı kaderi paylaşıyoruz seninle bendede pko var.2 deneme olumsuz ama umudumu hiç yitirmemiştim şimdi çok daha eminim...
maya ile bizde görüştük cidden çok sıcak bir ortam,osman hoca çok güven verdi bizede..
kendimi hazır hissettiğimde 3.deneme için gidicez inşallah...
çok ama çok sevindim senin adına:)))ağlıyarak okudum hikayeni...
ALLAHIM SAĞLIKLA ELıNE ALMAYI NASıP ETSıN..
bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah...

özlemciğim al işte bir kader ortağım da sensin... kaydirigubbakcemile3
canım inşallah biran önce sen de benim gibi umuduna kavuşursun. maya güvenilir bir merkez. ama dediğin gibi kendini hazır hissetmen de çok önemli. ben çok hazırdım gerçekten. bahar mevsiminde kendimi herzamankinden daha iyi hissederim. o nedenle mayısı tercih ettim.. şimdiden bol şanslar canım tedavinde. pco çok şanslı unutma sakın. a.s.

Son düzenleme:
canım ols yeterkı gelsın sağılklada bı tane ols.....evet hormolar malesef uyukuyu daha çok artuyoo.......boşver bebşişimizi buyutt.....bende beklemedeyım ya...........zor yanı ...kasıklarım ağrıyo kendımı dınlıyorum heralde...ve sıkıntıdan buralarda gezıyorum canımmm

ağrı olması normal canım. ılık duş al rahatlatır. bir de ayaklarını uzat hep ve sıcak tutu. kitap oku, film izle. tv'de pek birşey olmuyor... pek haber izleme, ben hiç izlemedim neredeyse... güzel beslen... ve yaz içinden geçenleri... kendinize iyi bakın... kaydirigubbakcemile2

canımmm hikayeni ağlayarak okudum, özellikle sonucu aldığın o anları...(şerife hemşirenin 8.gün yaptığı da çoook hoş, hain hemşire : ) )Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..dualarını eksik etme lütfen..biz de tarifi imkansız anları yaşayalım inş..

canım çok teşekkür ederim... darısı başına inşallah... sen de güzel haberi alınca bizi ağlatacaksın inşallah...
şerife benim canım... canım... bebeğimin teyzesi... opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende tedavi aşamasını biraz gectim.
meleklerim donduruldu dün 11 tane
pco değilim ama yinede 25 yumurta toplanmıştı
0hss olunca ikinci adetimden sonraya ertelendi transferim
olsun cok sükür dün meeklerimin sayısını öğrendm ve dondurulduklarını haber aldım
inşalah güzel olcak hersey paylaşmak istedi sizlerlede

zuzu... 11 tane mi? gerçekten yumurta sayın oldukça iyiymiş... ben sadece pco'lar ohss olur ve çok yumurtası olur sanıyordum... canım valla ben onlara dondurma çocuk diyorum... benim de 5 tane var kasada bekleyen... dondurma mevsimi de geliyor kaydirigubbakcemile3 inşallah kavuşmanız sürekli olur canım... geçmiş olsun...

eselim... güzelim... pempepanterim... senin değerinin maşallahı var... :nazar:
senin bebişlerden çoğul olarak bahsedebiliriz... kaydirigubbakcemile2

gel canım beklerim, mercimekleri de görüştürürüz... hihoyyyt

kendine ve onlara dikkat et... hemen bebek alışverişine koyulup da kendini yorma... opuyorumnanaktan

canım inşallah gelicem.ne alışverişi kız daha şimdiden sadece hayal ediyorumkaydirigubbakcemile3
şunu alırım bunu alırım diye....
gecen sene biyerde bebek tulumu görmüştüm
çok seker bişeydi onu alacaktım eşimde ya erkek olursa demişti birde erkek için almıştım sadece bebek kıyafeti onlar var evimde hani hep hayalimdi ya ikiz bende hadi ikisinide alıyoruz inşallah ikiz olur diye dua etmiştim inşallah saglıklı olurlar canımda tek bebeğe
razıyız....ben haala atamadım progestonun etkisini homur homur uyuyorum.mirmirmirmir
her gören yüzün şişmiş kilo almışsın diyo
uyumaktan sanırım heralde 1aylık hamilelik belli olmaz dimikaydirigubbakcemile3

sen maya'nın balkonunda oturduk konuşurken diyordun ya... hemen hayal kuruyorum, odasını kıyafetlerini, eşim de kızıyor diyordun... ordan aklıma geldi... bak işte almışsın bile daha geçen yıldan. bence 1 kız 1 erkek oalcak inşallah. işte tulumları da hazır kaydirigubbakcemile
progestan bugün yıkamadı beni, dimdik ayaktayım maşallah... canım valla uyuman normal ben de biliyorsun sürekli uyuyordum. tedaviden dolayıdır şişlik... bende de var hafif... tabii belli olmaz. mercümek belli olur mu hiç... :teytey:

5 Haftalık olduk...
1/6/2009 ·

Bebeğim dün itibariyle 5. haftasını doldurdu... opuyorumnanaktan

Bu hafta 0.2 mm civarında boyutu. .. Artık gözle görülebileceğini düşünüyorum...
Gebelikle ilgili siteleri ziyaret ediyorum ve ilginç bilgiler ediniyorum.
Bu hafta onu büyük bir değişim ve gelişim bekliyor...

Organları oluşmaya başladı, önce omuriliği ve kalbi oluşacak... sonra diğer organları... haftanın sonuna doğru minik bir insana dönüşecek ve boyu 1.5-2 milimetreyi bulacak...

Hepsinden önemlisi bu değişim ve gelişimi sağlayabilmesi için benden beslenmeye başlayacak... ne kadar ilginç... içimde bir canlı büyüyor ve benden besleniyor... tıpkı benimde annemin vücudunda büyüdüğüm gibi... annem de öyle büyümüş... babam da...

bütün bunları daha önceden bilsem de şuan bana biraz garip biraz da eğlenceli geliyor... çok duygusal bir süreç beni bekliyor anladığım kadarıyla... buna hazırlıklıyım ama... gamyoncuiremsu

onun için beslenmeliyim... ama canım hiçbirşey yemek istemiyor... herşeyin tadı değişmiş... transferden bugüne çay içemiyorum... acaba zararlı olduğu için mi vücudum çayı istemiyor... normalde en sevdiğim içecektir... ablamlarda da bu şekilde olmuştu... genetik mi acaba...

çocukken ablam bana bir bez bebek dikmişti, her kız çocuğunun bebeği gibi benim de bebeğimin cinsiyeti kızdı... saçlarını tarar, örer, giydirir, süslerdim onu... annem beni dizine yatırıp sallarken ben de onu dizlerime yatırır kendim sallandıkça, sallardım onu... bazen ninni mırıldanırdım... altını ıslatınca kızardm ona... kendimi onun annesi gibi görürdüm... kaydirigubbakcemile2

o zamanlar bilmezdim, bilemezdim anneliğin ne kadar olağanüstü ve farklı bir his olduğunu... kaydirigubbakcemile

X