Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ooooyyyyyyyyyyy.................yerım onu ya...............bıde oynamaya başlasın varya delı olursun..............inş rabbım tamamına erdırsın canımmmmmmmmmmmmmmm

bak çay dedın ya bende çayı çok severım iş yerınde mıllet durur butun çaylaru ben ıcerım ama bende transfreden sonra ozellıkle gebelıığımde hıç ıcemedım.....daha ıyııı bşverrr

nurgülcüm nasılsınnn canımmmm bende bugün 4+3 oldum sanırımmm karnım haala şiş senin mercimeğin nasıl

nurgülcüm nasılsınnn canımmmm bende bugün 4+3 oldum sanırımmm karnım haala şiş senin mercimeğin nasıl

canim benim senin adinada cok sevindim valla ya bebegin buyumeye baslamis bile inan cok seviniyorum burdan bukadar kisinin hamile oldugunu duyunca artik ins bende yazabilirim bigun burdan hamileyim diye allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin insssss :nazar:

canim benim senin adinada cok sevindim valla ya bebegin buyumeye baslamis bile inan cok seviniyorum burdan bukadar kisinin hamile oldugunu duyunca artik ins bende yazabilirim bigun burdan hamileyim diye allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin insssss :nazar:

canım inşallah en kısa zamanda rabbim sanada asip etsin yazarsın canım ama lütfen ilk önce anne olacagına tedavinden pozitif sonuç alacağına inan ve iste.:Saruboceq::teselli:

ooooyyyyyyyyyyy.................yerım onu ya...............bıde oynamaya başlasın varya delı olursun..............inş rabbım tamamına erdırsın canımmmmmmmmmmmmmmm

bak çay dedın ya bende çayı çok severım iş yerınde mıllet durur butun çaylaru ben ıcerım ama bende transfreden sonra ozellıkle gebelıığımde hıç ıcemedım.....daha ıyııı bşverrr

bence de, vücudum istemediğine göre vardır bir bildiği... teşekkürler canım...

çok iyiyiz canım. ama dönmeler devam ediyor. maşallah size. biz hemen hemen aynı günlerde doğuracağız inşallah esel... allah inşallah o günleri gösterir... öptüm canım...

darısı başına kaymaklim... çok güzel bir duygu. pozitif ol eselin de dediği gibi...

maşallah... maşallah.... maşalah... eselim bu nasıl birşey yaaa... nasıl bir değer bu.... senin bebişler bir de bölündü mü yoksa? 3'den de mi fazla? :nazar:

kızlar 14.gün değerim 2596 cıktı :)kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

ohhhhhh ohhhhhhhhh maşallah sen bence alışverişe başla anca biticek üçüzlerin alışverişi galiba:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Allahım şaka bir tarafa kaç tane olursa olsun sağlıklı olsunlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevgiyle...

canım mavişim darısı başına inşallah canım... mesajını okuyunca o günlerim aklıma geldi. daha çok yeniolmasına rağmen sanki çok zaman geçti gibi.
işte senin için herşey şimdi başlıyor. yumurtaların çatlayacak, toplanacak, döllenecek... herşey yolunda geçecek... ne olur o zamanların keyfini çıkar. benim için neşeli günlerdi... asla unutamayacağım çok güzel bir süreçti. sen pozitif ol ki herşey pozitif olsun... dua ediyorum senin için, herşey yolunda gider inşallah...

canim dedigin gibi pozitif durdum surec boyunca gecen hafta topladilar yumutalarimi 8 tane iyi elde edili dun haber geli 7 embriyo olusmus:teytey: bugunde saat 12 de tranferim var bu kadar guzel gelismeden sonraki verecegim guzel haber insallah hamile olusumdur bakalim kismet olursa heycanliyim vakit gecmiyor esim dayanmadi ise gitti saat onbirde gelip beni alip oyle gidecegiz hastaneye hadi duani esirgeme gorusuruz canim bu arada iyisindir umarim ne zaman gorucen bebegini ultrosonda ?

hadı mavış rabbım kolaylık versın inş herşey guzel gıder .............

canim dedigin gibi pozitif durdum surec boyunca gecen hafta topladilar yumutalarimi 8 tane iyi elde edili dun haber geli 7 embriyo olusmus:teytey: bugunde saat 12 de tranferim var bu kadar guzel gelismeden sonraki verecegim guzel haber insallah hamile olusumdur bakalim kismet olursa heycanliyim vakit gecmiyor esim dayanmadi ise gitti saat onbirde gelip beni alip oyle gidecegiz hastaneye hadi duani esirgeme gorusuruz canim bu arada iyisindir umarim ne zaman gorucen bebegini ultrosonda ?

8 tanede 7 çok iyi canım. maşallah onlara. transfer anı dua et, inanılmaz bir an. ve sonrasında gebe olacaksın inşallah... çünkü onlar seninle olacak.
allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle...
ben de iyiyim canım, tam tarihi bilmiyorum ama bir iki hafta sonra göreceğim sanırım. sürekli bekleme halindeyiz ne ilginç değil mi? transfer sonrası duygularını bekliyoruz. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım merhaba sana bırsey sorucam benım dun iğnelere baslayalı 8.gunumdu e2 ya bakıldı 5000 lerde cıktı doktorum ıgnelerı kestı bugun yıne e2 ye bakılcak senın kac cıkmıstı moralım cok bozuldu bı sorun yoktur umarım

5.000'i geçmemesi geekiyor canım. doktorun doğru karar vermiş. benim de geçtiğinde 1 gün ara verilmişti. ertesi gün düşmüştü. merak etme benim 6.000'i geçmişti. herhangi bir sorun olmadı. ilaç kesilince düştü yani. içini rahat tut. bol şanslar... meleklerin seninle olsun... :eek:

bugun tekrar bakılcak bakalım kac cıkıcak pekı şimdi çatlatma ıgnesını ne zaman verır acaba dun bıraktım ıgnelerı senın kac yumısın olmustu canım sanırım benımkı 35 lerde:KK70:

yumurtaların çapına bağlı canım. benim iğne yapılmadığı gün gelişmemişti. bu nedenle tekrar iğne yapılmıştı. ama yakın artık senin de. çapının 18-20 civarında olması gerekiyor. benim de 30un üstündeydi. hepsi toplanmadı. 17 tane toplandı. 12'sinin içi doluydu. ilk gün 10 tanesi döllendi. transfer günü 5 tane 1. kalite 3 tane 2. kalite kalmıştı. 1. kalite 3 tane transfer oldu. şuan tek olduğu tahmin ediliyor. kaydirigubbakcemile2

bugün bir anne adayının yakasında aşağıdaki notun yazdığı bir rozet gördüm ve çok hoşuma gitti, sizlerle de paylaşmak istedim:

Sadece pozitif hikayeler LÜTFEN! bebeğim dinliyor... kaydirigubbakcemile3

bugün bir anne adayının yakasında aşağıdaki notun yazdığı bir rozet gördüm ve çok hoşuma gitti, sizlerle de paylaşmak istedim:

çok şeker gerçekten doğru ama.duyduklarımızdan biz bile etkilenmiyomuyuz.

süpermiş valla o zaman bende bebişlerinize güzel günler diliyorumopuyorumnanaktan

X