• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bugün çok kötü bir gün geçirdim okulda evde vs.. yarın bat tarihim karnım şiş ama adet olacam gibi gelince herşey üstüste geliyor malesef

mrb arkadaşlar epeydir giremiyorum önümüzdeki hafta aşılama yaptırıyorum ama biraz ümitsizim sorun bende olduğu için... Bayanda sorun olup aşılaması tutan varmı ya da çevresinde böyle tanıdığı olan var mi

Neden herkez topıgı terk edıyor anlamadım ??? 100 kısı o topıge tasınacagına 1 kısı olan banu tasınsın buraya olmazmıydı yanı

acaba o topiğin bu topikten farkı ne ki!!!!!

farkı şu;
mart ayında mart topiqindeydik mart ayı bitince nisan topiqine geçti link deqişti ve o topiqe geçerken bazı arkadaşlarımızdan fire verdik..nisan ayı bitincede mayıs topiqine geçtik..sürekli her ay topik deqiştirmek istemeyip tek bir başlık altında toplanmayı topik olarak uygun gördük...şimdiki topiqimiz belli bir aya ait deqil...mayıs bittinde yeni bir topiqe geçmek zorunda kalmıcaz....sürekli aynı yerden devam edicez...aslında mayıs topiqide olmucaktı ama pembişim açmış bulundu...banu diqer topiqi açamsaydı bile mayıs sonu pembişin açtıqı diqer topikte olucaktık...orasıda sabit bir topikti.. yani her şekilde mayıstan sonra sabit bir topiqe geçecektik...zaten buranın ömrü mayıs bitene kadardı... kısmet bugüneymiş..

tatlım bende gırmıcem artık o topıge acıklamalar urkutucu o topık bır kaç kısıyı merak eden ve soranlar ıcın acılmıs ısım vermıcem bır kaç ısım ıcına cılmıs ole ıstemısler pembemasalda acmıstı kımse gıtmedı.

:32::32::32:

canım pembişin açtıqı topiqe kimse gitmedi deqil nisan sonunda link verecektik ama öncesinde pembiş mayıs topiqini açmış bulunmuş onun için hazirana kalmıştı..bu ay sonu linki verip oraya gidecektik... sanırım banunun açılan yeni topikten haberi yok... kesinlikle art n,yet olduqunu düşünmüyorum....açıklamasınıda sana yapmışlar...sanırım hamile olduqun için çok hassas bir dönem geçiriyorsun cnm..

Anladığım kadarıyla sabit bir başlıkta devam etmek,daha önce alınan bir karar.Banu_K uzun süredir burda yoktu,ateş ölçme grubundaki arkadaşlarıyla beraberdi (kendisini sevdiğimden ve merak ettiğimden araştırmıştım),yuvaya dönünce bir kucaklaşma söz konusu olmuş.Hamile kalma olayımız aylık bir olay olacağı için bütün ayların topikleri ister istemez oluşacak ve o bekleme heyecanları yine yaşanacaktır.Şimdi orada sohbetimize devam edersek yeni katılanlar çekinip,burda zaten herkes birbirini tanıyor,ben girmeyeyim düşüncesi olacak.:30:

anladim erginsanacim ,,,ama ben yinede bu topikte kalayim PEMBISLE her ay yeni bir heyecan guzel oluyo bence ,,haziran ayina tasinirim zor degil ,,simdi ne geregi var orda aradiklarimi alistigim kader ortaklarimi bulamicam felan ,,,,,haa arada bende baska topikleri geziyorum gezmiyorum degil ama burayi daha cok ziyaret edip alistim,,,devam etsin istiyorum sadece ins eder..

Ben şahsım olarak bu ayın bitimini bekleyeceğim.Sonuçta matematiğimizin yaptığı bir çizelge var,kız zaman ve emek harcadı.Orda zaten arkadaşlarımın yazdıklarını takip edeceğim.İsteyen istediği yere yazsın derim ben.

Back