- Konu Sahibi pembemasal
- #1.821
Kızlar bu sefer de bebek yok galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye gidiyosun canım yaa neden yoksun...hayırlı geceler kızlar
dalini merak ettim okuyunca ama hala bir haber çıkmamış umarım hayırlı haberlerle gelir
ben bi kç gün yokum kızlar
geldigimde güzel haberlerle karşılaşırım inşallah
kendinize iyi bakın
kızlar bu saatte birinizi yakalayabilirmiyim acaba diye yazıyorum.
ben meryem suresini okuyodum 30 gün bitti ama bugün adet olunca okuyamadım. eşimde yorgun geç gelince uyudu kaldı şimdi ben ne yapıcam.
hiç aksatılmadanda okunması gerek. eee baştanmı başlıycam bir bilgisi olan varmı kızlar...
canımm iiyim saoll... bende sizleri özledim vallaa...
regl olduktan sonra kendi kendime bi karar verdim.. foruma girince bebek olayını çok kafama taktığımı anladım ve bi süre girmicem dedim gerçekten de bu bana iyi geldi inanın şuanda hiç takmıyorum kafaya... bu hafta yumurtlama günüme denk geliyo gün aşırı deneme yapıyoruz.. Rabbim nasip ederse bebişimiz gelir nasibimizde yoksa Yüce Yaradan öyle uygun görmüştür...
Bu arada hamiş sayısı artmış baya ...
hayaletcaspercım senin adına üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar hamilelik nasip eder inşallah...
seastirecim bebişinin minik kalbinin sesini duymuşsun ne mutlu sana.. rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
dalincim yaa en çok sana takıldı kafamm.. iyi haberlerle dönersin inşallah...
erginsenamm seni özellikle çooookk özledim... tecrübeli annemiz inşallah 3. en kısa zamanda gelir
pembemasalcım kistinin gitmesine gerçekten çoook sevindim.. 3 ay bişey değill en azından bebişin gelirse sağlıklı bi şekilde gelirr
hepinizi kocamaaaaaannnn öpüyorummm.... ara ara haberlerinize bakmaya gelirim.. eğerki hamiş olursamm haberi ilk size vericem sözzz :))))
Kızlar neden terk ediyoruz onu anlayamadım,herkes oraya yazacaksa ne farkı kalır başka yere gitmenin
kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum ((((((
Yaşım 17 oldugu için doktor ilgilenmez diye tedirginim-