• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

benimde 6+3 de vaginal ultrasonda pıhtı şeklinde göründü doktor var gibi dedi kesin bişey söylemedi ama pek umudum yok :( hayırlısı hakkımızda allah inşallah sağlıklı bebekler nasip eder herkese

canım benim seni en iyi anlayanlardan biri benim:(( benimde aynısı olmuştu.Ama elimizden hiç bir şey gelmiyor.Takdir Allah ın.Ama moral bozmak yok canım.Allah ın iniyle bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.sen bi umudunu kaybetme daha kesin bişey yok ortada.doktora ne zaman gidicen canım.

Son düzenleme:
canım benim seni en iyi anlayanlardan biri benim:(( benimde aynısı olmuştu.Ama elimizden hiç bir şey gelmiyor.Takdir Allah ın.Ama moral bozmak yok canım.Allah ın iniyle bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.sen bi umudunu kaybetme daha kesin bişey yok ortada.doktora ne zaman gidicen canım.

doktora yarın gidicem.benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de dış gebelik olmuştu ona da çok üzülmüştüm.ama dediğin gibi takdir allatan o en doğrusunu bilir bize tevekkülden başka bişey düşmez.

doktora yarın gidicem.benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de dış gebelik olmuştu ona da çok üzülmüştüm.ama dediğin gibi takdir allatan o en doğrusunu bilir bize tevekkülden başka bişey düşmez.

tamam moral bozmak yok.herşeyde bi hayır vardır.Ben artık o kadar rahatım ki Allah ım demekki benim için bu bebeği nasip etmemiş diye düşünüyorum.Şu dinlenme zamanım geçsin tekrar çalışmalara başlıycam ama bu sefer sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ederek :))))

slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.

dr çok mühim gerçekten. insanı çok etkiliyor. canım çok sevindim, güzel haberlere hepimizin ihtiyacı var :)

merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

umarım herkes için herşeyler yolundadır, ben öyle bir uğrayıp hatrınızı sorayım dedim..

bende herşey yolunda sayılır, bahsetmiştim, 30 Nisanda dr a gidip nokta kadarcık bebişimizi, kesemizi görmüştük, yarına da kalp atışları için randevu verdi dr, bakalım, inş bir de onu duyarsak daha bi oh dicez..

ben sadece bi fikir olur belki diye şunu belirteyim ki, benim 5+3 te kese ve noktacık bebekcik göründü, karından ultrasonla.. inşallah bi aksilik olmaz da yarın kalp atışlarını duyararız, o da 6+6 ya denk geliyo..

yukarıda ara ara okurken bişey gördüm, bi arkadaşımızın dr u saç boyatma, hatta mankür pedikür yok demiş, ve bir de ilk 3 ay cinsel ilişki.. bnm dr um ise, tam tersi saç botayma ya da cinsel ilişkide hiç bi kısıtlaman yok dedi.. arkadaşlar, zannımca dr lar tamamen kişiye özel bulunuyor bu tavsiyelerde, ne biliyim, saç boyatma elbette herkes için aynıdır ama mesela cinsel ilişki riskli bi durum varsa önerilmiyor olabilir..

hepinize sevgiler, inşallah güzel haberlerle dolu güzel günlerimiz olur, allah herkesin kalbine göre versin,

görüşmek dileğiyle :)

Son düzenleme:

umarım herkes için herşeyler yolundadır, ben öyle bir uğrayıp hatrınızı sorayım dedim..

bende herşey yolunda sayılır, bahsetmiştim, 30 Nisanda dr a gidip nokta kadarcık bebişimizi, kesemizi görmüştük, yarına da kalp atışları için randevu verdi dr, bakalım, inş bir de onu duyarsak daha bi oh dicez..

ben sadece bi fikir olur belki diye şunu belirteyim ki, benim 5+3 te kese ve noktacık bebekcik göründü, karından ultrasonla.. inşallah bi aksilik olmaz da yarın kalp atışlarını duyararız, o da 6+6 ya denk geliyo..

yukarıda ara ara okurken bişey gördüm, bi arkadaşımızın dr u saç boyatma, hatta mankür pedikür yok demiş, ve bir de ilk 3 ay cinsel ilişki.. bnm dr um ise, tam tersi saç botayma ya da cinsel ilişkide hiç bi kısıtlaman yok dedi.. arkadaşlar, zannımca dr lar tamamen kişiye özel bulunuyor bu tavsiyelerde, ne biliyim, saç boyatma elbette herkes için aynıdır ama mesela cinsel ilişki riskli bi durum varsa önerilmiyor olabilir..

hepinize sevgiler, inşallah güzel haberlerle dolu güzel günlerimiz olur, allah herkesin kalbine göre versin,

canımmm iyi olduğuna çok sevindim.Allah ın iniyle bebişini sağ salim kucağına alırsın canım.yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.kendine dikkat et sevgiler :)))

kızlar bugün regli uzamasının ardından sonunda adet olabildim, artık haziran ayına kaldım... Allah hakkımızda hayırlısını versin...

dün akşam oğluşumun doğum gününü kutladık, tüm aile bizdeydi... inşaallah ikinci bebeğiminde yaş gününü kutladığımız günleri gösterir yüce Rabbim...

hayırlı zamanda bebişim benimle olur. Allahım bu güzel annelik duygusunu tüm bebiş isteyen annelere tattırsın... dünyanın en tatlı en güzel mucizesini...

kızlar bugün regli uzamasının ardından sonunda adet olabildim, artık haziran ayına kaldım... Allah hakkımızda hayırlısını versin...

dün akşam oğluşumun doğum gününü kutladık, tüm aile bizdeydi... inşaallah ikinci bebeğiminde yaş gününü kutladığımız günleri gösterir yüce Rabbim...

hayırlı zamanda bebişim benimle olur. Allahım bu güzel annelik duygusunu tüm bebiş isteyen annelere tattırsın... dünyanın en tatlı en güzel mucizesini...

canımm oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun.Allah ım sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin.İnşallah 2.bebişinde en kısa zamanda seninle olur canım.Dualarımız birbirimiz için :)))

Hoşgeldin irmegan nasılsın canım özledim seni

canımm iiyim saoll... bende sizleri özledim vallaa...

regl olduktan sonra kendi kendime bi karar verdim.. foruma girince bebek olayını çok kafama taktığımı anladım ve bi süre girmicem dedim gerçekten de bu bana iyi geldi inanın şuanda hiç takmıyorum kafaya... bu hafta yumurtlama günüme denk geliyo gün aşırı deneme yapıyoruz.. Rabbim nasip ederse bebişimiz gelir nasibimizde yoksa Yüce Yaradan öyle uygun görmüştür...

Bu arada hamiş sayısı artmış baya :nazar: ...

hayaletcaspercım senin adına üzüldüm :( rabbim en kısa zamanda tekrar hamilelik nasip eder inşallah...

seastirecim bebişinin minik kalbinin sesini duymuşsun ne mutlu sana.. rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

dalincim yaa en çok sana takıldı kafamm.. iyi haberlerle dönersin inşallah...

erginsenamm seni özellikle çooookk özledim... tecrübeli annemiz inşallah 3. en kısa zamanda gelir ;)

pembemasalcım kistinin gitmesine gerçekten çoook sevindim.. 3 ay bişey değill en azından bebişin gelirse sağlıklı bi şekilde gelirr ;)

hepinizi kocamaaaaaannnn öpüyorummm.... ara ara haberlerinize bakmaya gelirim.. eğerki hamiş olursamm haberi ilk size vericem sözzz :))))

Son düzenleme:
tatlım sana bi önerim var göbeğin varsa eğer akşam yatmadan önce vi kase yoğurt ye ve yat gece yediğin yoğurt göbekteki yağları eritiyor ve kemiklerine kalsiyum olarak geçiyor
ben bu ise cok sevindim yogurdumu kendim yaparim hep ve cok ta severim insalh ise yarar:))
kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum :(((((((
canim insallh kotu bisi yoktur yaa..bizlere haber ver mutlaka doktordan gelince
Kızlar selam herkese :))
Doktordan geliyorum kese göründü.şükürler olsun... Haftaya tekrar çağırdı gelişmeye bakıcak.Allah tamamını erdirsin inşallah. Artık darısı sizin başınıza kızlar :))
canim cok sevindim saglikla kucagina alirsin inslh darisi bzim bsimiza:)AMINNNN
slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.
canim sevindim senin adina ne guzel bebegin yilbsi hediyen olacak sana ve esine super bir durum yaa insallh en kisa zamanda bizlerde tadariz bu durumu.doktorunun iyi olmasi da cok iyi onemli doktor da cok hayirlisiyla kucagina da alirsin canim insalh.

canim oglusunun yeni yasi kutlu olsun.saglikla buyusun insallh.ikinci bebisine de en kisa zamanda hamile kalirsin insalh..

canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

ee süpermis daha ne istiyorsun örtmenim:) öğleden sonra çık muayene ol bi güzel problem yok. nerdensin canım ben ist de hast.çalısıyorum buradansan sana da yardımcı olabilirim,hiçbi adayın stres yapmasını istemiyorum. hizmette sınır yok:D

ya sabah gitmem gerekmiyomu testler için yoksa öğleden sonrada olurmu bilmiyorum ki ben aç karnına tahlil alırlar sanıyodum öle değilmi...ben ankaradan tatlım ....:S

bende bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif inanılmaz üzüldüm kızlar yaaa motivasyonum düştü 20 haftalık beebbeğimi kasımın 13 ünde kaybettim. 2 ay ara verdikocakta başladık.mayıs oldu 5 aydır olmuyorr ağlamak istiyorum yaaaa. bide şrrda evlenmemiş 18 yaşında kızlar hamileyim ne yapmalıyım diye konu açmıyorlarmı. kalbim deliniyor resmen.nerdesin bebiişş :(((((

canım bende bu gün kan testi yaptırdım benimde negatif :((( bende şubatta düşük yaptım malesef umudumuzu hazirana saklıycaz artık

Selam kızlar bıraz gec oldu anca geldım saglık ocagındaydım kocısle yuruduk falan sımdıııı...
Doktora gıttım once ustten baktı sonra emın olmak ıcın altan baktı ve o buyuk kıst gıttmıs ama polısıklık olmus az o adet duzenım bozuyo dogal olarak hamıle kalmamı da engelıyor ama akıntım hala devam edıyor adet gormem ıcın 3 ıgne verdı lusterol hormonı yanı adet gorucem ve adetın 5 cı gununden ıtıbaren 21 dajelı olan Cyclo Progynovayı kullanıcam yanı ıkı ayım adetlı gecıcek sonra normal adet gormeyı beklıyıcem ve sonra da doktor kontrolunden gecıcem yanı ılk 3 ayım bebısız gecıcek ama Allah ol dıyınce olucak hıcbırsey engel degıl 63 kıloyum ama daha daha kılo vermemı soyledı tatlı hıc yemıyıcem sekersız cay kahve bıldıgınız sıkı dıyet yanı folık asıt ve sogan kurume devam edıcem kos koca kıstı sokup atımıs oyle ıste bu durumu yasayanlar var mı kızlar doktor bunlar da gıder dedı oyle yanı kaderımızde ne varsa yasıyıcaz gorucez Allah buyuk moralım ar de yerınde hem zayıflarsan hamılelık te daha kolay gecer dedı hıc merak etme 3 ay sonra gorustugumuzde hersey guzel olucak dedı boyle yanı Allaha sukur yınede beterın beterı Ya şeffa demekten baska bısı dıyemıyıcem ALLAHIM hepınızın yar ve yardımcısı olsun kızlar hepınızı optum dadlu uykular meleklerını beklıyen guzel anneler...:16:
pembişim çok sevindim kistinin gitmesine darısı benim başıma inşallahh...:16::16:
günaydın kızlar,
nasılsınız yeni topik bol bebişli olur inşallah:16:
canım sen nerelerdesinnnn .......
erginsena canım seni merak ettim hamilemisin diye mayıs listesinde gördüm inşallah bu ay olur üzülme hayırlısı:16:
tatlım günlerdir aklım hep sende.. nerde bu kız diyorum...hiç özlemedinmi tatlım benii :5:
kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum :(((((((
canım nerde kaldım topiqe girmemişsin tekrar merakta kaldık...
canımm iiyim saoll... bende sizleri özledim vallaa...

regl olduktan sonra kendi kendime bi karar verdim.. foruma girince bebek olayını çok kafama taktığımı anladım ve bi süre girmicem dedim gerçekten de bu bana iyi geldi inanın şuanda hiç takmıyorum kafaya... bu hafta yumurtlama günüme denk geliyo gün aşırı deneme yapıyoruz.. Rabbim nasip ederse bebişimiz gelir nasibimizde yoksa Yüce Yaradan öyle uygun görmüştür...

Bu arada hamiş sayısı artmış baya :nazar: ...

hayaletcaspercım senin adına üzüldüm :( rabbim en kısa zamanda tekrar hamilelik nasip eder inşallah...

seastirecim bebişinin minik kalbinin sesini duymuşsun ne mutlu sana.. rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

dalincim yaa en çok sana takıldı kafamm.. iyi haberlerle dönersin inşallah...

erginsenamm seni özellikle çooookk özledim... tecrübeli annemiz inşallah 3. en kısa zamanda gelir ;)

pembemasalcım kistinin gitmesine gerçekten çoook sevindim.. 3 ay bişey değill en azından bebişin gelirse sağlıklı bi şekilde gelirr ;)

hepinizi kocamaaaaaannnn öpüyorummm.... ara ara haberlerinize bakmaya gelirim.. eğerki hamiş olursamm haberi ilk size vericem sözzz :))))

bende seni çokkkkkkkkk özledim canımmmmmm:16::16::16:

iyi akşamlar kızlarrr.....
bugün misafirlerim vardı hiç giremedim topiqe..geçmişi okudum dalini merak ediyorum inşallah tatsız bişey yoktur...

Back