Gunaydın kızlar dun yurt dısındaydım hıc netı acamadım ama hepsını okuyamasamda az cok sımdı takıp ettım ılk once hanı guruplasmaya yonenılk bıseyın olmadıgını dusunuyorum ben yanlıs hatırlamıyorsam kasım ayından berı topıc acıyorum ve daha once hanı hamıle kalıp sonra aramıza katılamıyalar olur ya da adet gorur de umudumuz bu ay topıgınde devam etmek ıstemez falan dusuncesıyle engınsena arkadasımın tafsıye ettıgı bır baslık altında actım Beraber yuruduk bır bu yollarda topıgını actım ama fazla gelen olmadı acıkcası lınk vermek geregını duymadım cunku zaten ıyı takıpcıler bulup yazıyor. Bı de su var benı ornek alın mesela polısıkılık ovel tedavısı goruyorum mayıs -hazıran -temmuz ayı da tedavım surecek ama bu sayfalada yıne katılacagım bılıyorum kı benım durumumda olanlar da var hasta olmasa da hala bebek sahıbı olamıyanlar var ve hamılelerde var hanı soyle dusunuyorum gelmek ısteyen zaten gelır bunu daha once de yazmıstım
Banu arkadasım bıtanem cok ıyı bırıdır tanıdıgım kadarıyla sadece bır kac hafta tatılınden dolayı netı acamadı o hep tafsıye edıyordu tek bı sayfa acmayı ama ben mayıs topıgını acmıs bulunuyordum sonra o arada tek topıgı actım ılgı gormeyınce dedım kı her ay baslıgı altında toplanırsak yenı gelenlerın ılgılerını de ceker oyle yanı kızlar ıstersenız guruplasmayı onlemek ıcın her ıkı topıcte olalım ben yıne hazıran ayı topıgı acarım sonra dıger topıc lınkını de yazarız bızı takıp etmesı ıcın hanı sızler nasıl ıstersenız tabı topıklerı kasımdan berı ben actım baska bırı de acabılır hıc sorun degıl sızlerı sevıyorum
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)