• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

evet doğru bizim bi çizelgemiz var demi durun ben o çizelgede hamile olduğumu görünceye kadar burdayım.arkadaşlarımz bizi ektiii:((( aslında otaraftada muhabbet güzel aman ne bileyim ben her iki masayıda (topiği) şenlendirebilirim:)))9

DALIN cim sende gelismeler nasil ??seni ve bebislerini merak ediyoruz hersey yolundami canim ????

ıyıyız canım cok saol.dun ufak bır kanama oldu korktuk ama suan hersy yolunda 10 hafta 1 gunluk olduk kıpır kıpırız.

dıger topıge gelınce sabah gordum ve bende oraya gıttım.ama bır arkadasımın yaptıgı acıklamadan hoslanmadım bu topıgı ortak kararımızla bızı merak eden ve soranalr ıcına ctık deyınce acıkcası fevrı bı ınsanım bende kayıs koptu :)))) anlamıyorum bu ben ben bennnn nedır.pembemasalın actıgı bı topık var eger sorun bı baslık altında toplanmaksa ordada toplanılabılırdı.ben herkesı sever ve merak ederım.sorarımmm aklıma gelır.ama kalkıpta benı merak edenler soranlar alın sızın ıcın topık actım gelın benı burda sorunda demem kımse alınmasın gucenmesın ama ısım vererek topık acmak cok mantıksız.

Dalin ikizlerin var değil mi canım,umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Bu üçüncü o zaman,Allah hepsine uzun ömürler versin.
Benim de anlamadığım durup dururken neden başka bir başlık oldu,samimi arkadaşlar özelden planlamışlar ve bizleri de davet etmişler sağolsunlar ama sanki başka bir bilinmeyen varmış gibide olmuş.

ıyıyız canım cok saol.dun ufak bır kanama oldu korktuk ama suan hersy yolunda 10 hafta 1 gunluk olduk kıpır kıpırız.

dıger topıge gelınce sabah gordum ve bende oraya gıttım.ama bır arkadasımın yaptıgı acıklamadan hoslanmadım bu topıgı ortak kararımızla bızı merak eden ve soranalr ıcına ctık deyınce acıkcası fevrı bı ınsanım bende kayıs koptu :)))) anlamıyorum bu ben ben bennnn nedır.pembemasalın actıgı bı topık var eger sorun bı baslık altında toplanmaksa ordada toplanılabılırdı.ben herkesı sever ve merak ederım.sorarımmm aklıma gelır.ama kalkıpta benı merak edenler soranlar alın sızın ıcın topık actım gelın benı burda sorunda demem kımse alınmasın gucenmesın ama ısım vererek topık acmak cok mantıksız.

canim coook sevindim bebislerinin saglikli kendininde iyi olamana cok sevindim bundan sonra kendine dikat et ltf agir is felan yapma kocise yaptir herseyi sen dinlen ..

topik meselesine gelince haklisin isim vererek olmussa tabiki yanlis ,,,yanliz ben aslinda tasinmaya karsi degilim giderim o topige ama bi arkadasimizinda dedigi gibi matematikcan emek verdi tabloya bari bu ay bitseydi diyorum....oyle bat tarihi gecmis umudunu mayistan kesip hemen tasinanlar.. bizi... henuz bat tarihlerini bekliyen lerin hatrina bekliyebilirlerdi diye dusunuyorum sonra yine tasinirdik nereye tasinacaksak sorun degildi

Dalin ikizlerin var değil mi canım,umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Bu üçüncü o zaman,Allah hepsine uzun ömürler versin.
Benim de anlamadığım durup dururken neden başka bir başlık oldu,samimi arkadaşlar özelden planlamışlar ve bizleri de davet etmişler sağolsunlar ama sanki başka bir bilinmeyen varmış gibide olmuş.

ewet canım ıkızlerım var ve kısmetse bu ucuncu olucak :)))
ben dıger topıkte o bılınmeyenı soeldım zaten canım.mayıs topıgınde yoktular ıslerden muzdarıptıler cok yogun olduklarını soeldıelr.ama baska bır baslık acıldı ve herkes o kadar aktıfkı ısler gucler hafrıfledı o arkadasımın yazdıkalrınıda okuyunca denklemı ben cozdum.nısan topıgındekı kucuk bı munakasadan dolayı bırdaha gelmedıelr topıge kızdılar belkıde kırıldılar.saygı duyarım.neyse arkadaslar ısteyen ıstedıgı yere gıder ordada yazar herkes hur

canim coook sevindim bebislerinin saglikli kendininde iyi olamana cok sevindim bundan sonra kendine dikat et ltf agir is felan yapma kocise yaptir herseyi sen dinlen ..

topik meselesine gelince haklisin isim vererek olmussa tabiki yanlis ,,,yanliz ben aslinda tasinmaya karsi degilim giderim o topige ama bi arkadasimizinda dedigi gibi matematikcan emek verdi tabloya bari bu ay bitseydi diyorum....oyle bat tarihi gecmis umudunu mayistan kesip hemen tasinanlar.. bizi... henuz bat tarihlerini bekliyen lerin hatrina bekliyebilirlerdi diye dusunuyorum sonra yine tasinirdik nereye tasinacaksak sorun degildi

dogru soluyorsun canım.neyse ısteyen gıtsın tabıkı bızım jhaddımıze deıl karısmak ama ben aldıgım karardan donmıcem hepınız gıtsenız dahı ben yanlız kovboy olarak takılırım hihihihihihi

ewet canım ıkızlerım var ve kısmetse bu ucuncu olucak :)))
ben dıger topıkte o bılınmeyenı soeldım zaten canım.mayıs topıgınde yoktular ıslerden muzdarıptıler cok yogun olduklarını soeldıelr.ama baska bır baslık acıldı ve herkes o kadar aktıfkı ısler gucler hafrıfledı o arkadasımın yazdıkalrınıda okuyunca denklemı ben cozdum.nısan topıgındekı kucuk bı munakasadan dolayı bırdaha gelmedıelr topıge kızdılar belkıde kırıldılar.saygı duyarım.neyse arkadaslar ısteyen ıstedıgı yere gıder ordada yazar herkes hur

Evettt,anlamıştım zaten bir bilinmeyen olduğunu.Nisanı çok takip edememiştim ,o yüzden uzak kalmışım.Dediğin gbi herkes hür,isteyen istediği yere yazsın.

kızlar bir an ne oldu anlamadım. herkes diğer topiğe geçti bende hemen sizi takiben gittim daha doğrusu herkes gitti burda kimse kalmadı sandım ama şimdi tuzecim dalincim mathematican arkadaşlarımın burda devam ettiklerini görünce eeeee bide matematican canım tablomuzu tuttun takip ettin siz burdaysanız bende burdayımmmmmmm....

kızlar artık regli tarihim uzadığı için mathematican canım benim bat 15 haziran...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]:64::32:ilk:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[TD]:64::32:....:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DmL1986
[/TD]
[/TD]
[TD]......
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]9mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zytin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nagishe
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]22-23mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]15haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD].haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddmnrttn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevil61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryadenizveask
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlu_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar ''bat''larınızı ve kaçıncı çocuğa hamile kalmak istediğinizi bana özelden msj atarsanız yeniden gerekli düzenlemeleri yaparım.:29:

farkı şu;
mart ayında mart topiqindeydik mart ayı bitince nisan topiqine geçti link deqişti ve o topiqe geçerken bazı arkadaşlarımızdan fire verdik..nisan ayı bitincede mayıs topiqine geçtik..sürekli her ay topik deqiştirmek istemeyip tek bir başlık altında toplanmayı topik olarak uygun gördük...şimdiki topiqimiz belli bir aya ait deqil...mayıs bittinde yeni bir topiqe geçmek zorunda kalmıcaz....sürekli aynı yerden devam edicez...aslında mayıs topiqide olmucaktı ama pembişim açmış bulundu...banu diqer topiqi açamsaydı bile mayıs sonu pembişin açtıqı diqer topikte olucaktık...orasıda sabit bir topikti.. yani her şekilde mayıstan sonra sabit bir topiqe geçecektik...zaten buranın ömrü mayıs bitene kadardı... kısmet bugüneymiş..

neyse canım size iyi paylaşımlar.herkesin düşüncesine saygım var.:40:

nebılıyım...guzelım taplomuz dagılacak

canım ben gidenleri tablodan silmemeyi düşünüyorum.:40:tabloyu dağıtmayacağım yani.sonuçta bu topic umudu mayısa kalanların topiği.
ben tablomuza; topiğe sadece bir kez girip beni de aranıza alın diyenleri de ekledim,geçen aydan hamile kalmış olduğu halde topiğimizi ziyaret edenleri de....
gelen herkese kapımız açık,gelen hoş geldi sefalar getirdi.:42:

Back