• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

sadece bir kez değerimi öğrenebildim geçen perşembe 575 di. sonraki pazarteside yani iki gün önce kese yine görünmedi normal ulrasonda, yarın yine gitsemmi biraz daha beklesemmi bilemedim.. adet söktürücü kullanırken hamile kaldığım için kaç gün oldu onuda bilmiyorum sorun da bu zaten... görünmemesi normal mi değil mi bilmiyorum ki :44:

canım yarın bence git görünmesi lazım. inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız.

Kaynamam öyle bebek kıyafeti öruyo bi görseniz kısmet kim giyerse diyor ama benim zevkime göre öruyor yani bi torun istiyorlar artık bi de ilk torun olacak inşallah allah nasip ederse

amin hayırlısı canım çalışmak lazım bol bol çalışmakm lazım

ben yarın tekrar keçi boynuzu şerbeti alayım kocişe.yanında ceviz ve fındıkla her sabah yediriyorum.tabi bende ceviz ve fındık yiyorum.çalışcamız için güç kuvvet lazım demi amaaaaaa :27:

slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.

canım çok sevindim allah inşallah kucağına almayıda nasip eder

canım sabah bi soru sormuştum sana ama arada kayboldu sanırım.senin gelişmediğine kaçıncı hafta karar verdiler.benim hesabıma göre yarın 7+1 olucam doktora gidicem kalp atışı duyamazsa kürtaj :(

canım sabah bi soru sormuştum sana ama arada kayboldu sanırım.senin gelişmediğine kaçıncı hafta karar verdiler.benim hesabıma göre yarın 7+1 olucam doktora gidicem kalp atışı duyamazsa kürtaj :(

aaa canım görmedim demekki kusura bakma lütfen..Canım benim 8+4 de almaya karar verdiler.ama 1 hafta daha bekledim kediliğinden düşsün diye ama düşmedi.O yüzden 9+4 de kürtaj oldum canım.kalp atışını 12.haftaya kadar duyabilirsin.acele etme.a..ma önemli olan eğer Allah korusun aksi bi durum olurda bebek gelişmedi ise sana zarar vermesin yani seni zehirlemesin.benimde bebeğim kesenin içinde hiç görünemedi.kenarında öylece pıhtı şeklinde kaldı :((

aaa canım görmedim demekki kusura bakma lütfen..Canım benim 8+4 de almaya karar verdiler.ama 1 hafta daha bekledim kediliğinden düşsün diye ama düşmedi.O yüzden 9+4 de kürtaj oldum canım.kalp atışını 12.haftaya kadar duyabilirsin.acele etme.a..ma önemli olan eğer Allah korusun aksi bi durum olurda bebek gelişmedi ise sana zarar vermesin yani seni zehirlemesin.benimde bebeğim kesenin içinde hiç görünemedi.kenarında öylece pıhtı şeklinde kaldı :((

benimde 6+3 de vaginal ultrasonda pıhtı şeklinde göründü doktor var gibi dedi kesin bişey söylemedi ama pek umudum yok :( hayırlısı hakkımızda allah inşallah sağlıklı bebekler nasip eder herkese

kızlar beim kaynanamlarında cenazesi var akşama köye gitcekler eltim evde tek durmaya korkuyomuş şimdi bize de gelmez bende gitmek istemiyorum zaten mide bulantımö oluyo onun evinde rahat edemem ne yapcam ben yaaa:(((

kızlar beim kaynanamlarında cenazesi var akşama köye gitcekler eltim evde tek durmaya korkuyomuş şimdi bize de gelmez bende gitmek istemiyorum zaten mide bulantımö oluyo onun evinde rahat edemem ne yapcam ben yaaa:(((

valla korkan o,arz talep meselesi.bence midende bulanıyo çift canlısın hiç rahatını bozma.o gelsin :)

Back