- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.261
Kızlar batım 10 mayıs bugun test yaptım negatıf erken mı oldu acaba moralım bozuldu(((
Kızlar batım 10 mayıs bugun test yaptım negatıf erken mı oldu acaba moralım bozuldu(((
kızlar benim bat 4 mayıstı ve o gün test yaptım tek çizgiydi ama hala adet olmadım. mevsimsel galiba arada kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok üstelik 35. günümüde doldurmuş oldum. eğer regli olacaksam erkenden oluyum diyorum yoksa ne olcak böyle kafayı yicem. her ay gitgide batım uzuyo...
slm arkadaslar nasilsiniz ben dun doktora gittim klomen verdi 50 mglik yarin kullanmaya baslayacam onumuzdeki cumartesi de kontrole cagirdi.insallh ise yarar arkadaslar.
biran once doktora git derim canim... adet lerin gitikce uzamasi ,duzensizlemesi bir suru seye isaret olabilir ,,,onlemini almis olursun
Canım nısan aynın 10 da gıtmıstım en son doktora kasık agrısı ve gogus hassasıyetı var madem beklıyım dıyorum adet olabılır belkı artık olmasam da 10 da persembe gunu gıdıcem bı baksın aslını astarını da ınsAllah hayırlı haberlerımızı ıletırız en kısa zamanda Amintatlım geçmişi okudum bayaa ama hala ses soluk yok test yapmamışsın nasıl dayandın süpersin bende iyi dayandım bende süperim ama kırmızılarla süperliğim söndüüü... neyse yarın dr.gitcem sonuca göre hareket edicem ins. benim hala umudumm varr....sende hayırlı haberler ver bize ins. senden de umutluyum çünküü...
Test konusunda dusuncem degısmedı canım cunku korkuyorumdün girememiştim nete ne çok yazmışsınız öyle :)
Erginsena, geçmiş olsun, gitmiş en azından bu da iyi :) doğum hikayen fenaymış var maalesef böyle insanlar...
Pembemasal, artık yap testi de topic mutlu habere kavuşsun yahu :)
lata, canım gelmiş gitmişsin, yarın git bakalım dr.a güzel haberlerle gel inşallah
bir h.sonunu daha bitirdik, yeni haftamız hayırlı olsun
kızlar benim bat 4 mayıstı ve o gün test yaptım tek çizgiydi ama hala adet olmadım. mevsimsel galiba arada kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok üstelik 35. günümüde doldurmuş oldum. eğer regli olacaksam erkenden oluyum diyorum yoksa ne olcak böyle kafayı yicem. her ay gitgide batım uzuyo...
Gunaydın kızlarrr ınsAllah bu hafta bol bol hamıle haberlerı gelır benım adet hala yokaynın 10 nu beklıyorum kontrol ıcın kıst gıtmıstır InsAllah bebek konusunu acmaya bıle korkuyorum hele testler benden uzak olsun gogus hasasıyetı var adet de gelebılırr
Günaydın canlar bırazdan dr gıdecem cuma gunkı tahlıllerımı gosterecem bakalım bana hangı ılacı verecek?
Masalın pembesı benım ıcımden hep bısıler var gıbı gelıyo hee ınan valla ınsallah yaaa guzel haberı sen ver barım hııııh:)))
arkadaslar 2 mayista asilama yaptirdim bu sabah dayanamadim ve test yaptim evde çift çizgi çikti.. Cok heyecanliyim acaba bu kadar erken tutarmi pazar diye de dr aramak istemedim. Tecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?