Umutlarini Mayisa saklayanlar...

arkadaslar 2 mayista asilama yaptirdim bu sabah dayanamadim ve test yaptim evde çift çizgi çikti.. Cok heyecanliyim acaba bu kadar erken tutarmi pazar diye de dr aramak istemedim. Tecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

slm arkadaslar nasilsiniz ben dun doktora gittim klomen verdi 50 mglik yarin kullanmaya baslayacam onumuzdeki cumartesi de kontrole cagirdi.insallh ise yarar arkadaslar.

kızlar benim bat 4 mayıstı ve o gün test yaptım tek çizgiydi ama hala adet olmadım. mevsimsel galiba arada kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok üstelik 35. günümüde doldurmuş oldum. eğer regli olacaksam erkenden oluyum diyorum yoksa ne olcak böyle kafayı yicem. her ay gitgide batım uzuyo...

Kızlar batım 10 mayıs bugun test yaptım negatıf erken mı oldu acaba moralım bozuldu (((

tatlım bozma moralini bir konu başlığı var testlerin pozitifmi olduğunu gösteren resimlenmiş kk da tam adını hatırlkamadım forum takiprten bi bak. erken daha kafana takma

biran once doktora git derim canim... adet lerin gitikce uzamasi ,duzensizlemesi bir suru seye isaret olabilir ,,,onlemini almis olursun

slm arkadaslar nasilsiniz ben dun doktora gittim klomen verdi 50 mglik yarin kullanmaya baslayacam onumuzdeki cumartesi de kontrole cagirdi.insallh ise yarar arkadaslar.

banada pergotime 50mg verildi 2ser tane 5 gun boyunca bat in 3 gunu baslicakmisim ,ama henuz bat ima 8 gun var ,ins bu ay cift cizgiyi gorurumde gerek kalmaz ,,, ama eger adet olursam bu ilaca baslarsam gercekten ise yararmi gebe kalan oluyormu bende merak ediyorum ,

gel gelelim benim meseleyee hehe..kizlar ya kesilmedi hala aralikli adet olucakmisim gibi kasik larim agriyo,,,,ve ilk kez basima geliyo cok af buyrun dunden beri kabiz oldum,, goguslerimde elleyince agriyo,,,,umitlenmek istemiyorum ama geri sayim basladi diye bunlar psikolojik olabilirmi ??? kabizlik nasil psikolojik olur o almaz herhalde kikiki ama gerisi ??

lataaa tecrubeli arkadasim senin basindan gectimi boyle seyler ??? buarada nasil gidiyor gobusunde bebisinle ????

ornegin 1 saat once mutfakta sandalyeden kalkarken sag yumurtaligima ani sanci saplandi ve gecti ,,ve ara ara adet oldum saniyorum kasiklarim agriyo lavaboya gidip bakiyorum bisey yok...benim adetlerim buarada cok duzenli ne erken nede gec gelir

Canım nısan aynın 10 da gıtmıstım en son doktora kasık agrısı ve gogus hassasıyetı var madem beklıyım dıyorum adet olabılır belkı artık olmasam da 10 da persembe gunu gıdıcem bı baksın aslını astarını da ınsAllah hayırlı haberlerımızı ıletırız en kısa zamanda Amin

Test konusunda dusuncem degısmedı canım cunku korkuyorum

Canım cocuk yapmaya karar verenlerde bat zamanları cok degısebılıyormus gecıkmeler 1 ay 2 bıle olabılıyormus bunu da uzmanlara gore vucut kendını hamılelıge hazırlıyormus dıyorlar
Aynı durumdayız ama 1 hafta yı gectı bende daha tık yok test te almıyıcam neden bılmıyorum ama ınadım tutu benım

Gunaydın kızlarrr ınsAllah bu hafta bol bol hamıle haberlerı gelır benım adet hala yok aynın 10 nu beklıyorum kontrol ıcın kıst gıtmıstır InsAllah bebek konusunu acmaya bıle korkuyorum hele testler benden uzak olsun gogus hasasıyetı var adet de gelebılırr

Günaydın canlar bırazdan dr gıdecem cuma gunkı tahlıllerımı gosterecem bakalım bana hangı ılacı verecek?

Masalın pembesı benım ıcımden hep bısıler var gıbı gelıyo hee ınan valla ınsallah yaaa guzel haberı sen ver barım hııııh:)))

Günaydın canlar bırazdan dr gıdecem cuma gunkı tahlıllerımı gosterecem bakalım bana hangı ılacı verecek?

Gunaydın canım Allah hayırlısını versın bıtanem ne ılac yazarsa yan etkılrı ne olur bebek ıcın senın ıcın falan sormayı unutma engınsenaya ve bana olan durumu unutma bebısıne de zarar gelmesını sana da

Dün gece bır telefonla hem cok sevındım hem cok agladım.yılbası gecesı bır arkadasımın dugunune gıdecektık hazırlanıyordum gercı paylasmıstım forumda her neyse ben o gun hamıle oldugumu ogrendım dunyalar benımdı hazırlandık dugune gıttık hatta annem gelıne takı takarken hamıle oldugumu soylemıstı cok sevınmıstı neyse aradan 4 ay gectı tabı ben bebısımı kaybettım(( arkadasım dun ogrendımkı hamıleymıs o an cok kötu oldum daha kızın dugunu vardı ben hamıleydım sımdı kız hamıle bende bısı yok:,,,((( ooofff neyse hazırlanım barıı GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....

Masalın pembesı benım ıcımden hep bısıler var gıbı gelıyo hee ınan valla ınsallah yaaa guzel haberı sen ver barım hııııh:)))

Masalın pembesıne gaz vermeyın ben adetır dıyorum kendıme olan egomu koruyorum Ah canım ah ınsAllah hıssetıgınız ıstedıgınız ıstedıgım gıbıdır Allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…