• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

:41::14::27::47::ssz::53::43:ay valla hangi duygular icinde oldugumu bilemedim geldi kirmizilar yani daha lekelenme basladi ama geliyorlar yineee....
aradim hemen doktorumu cumartesiye randevu aldim yumurtlama tedavisiiiii:43::43::43:
benim hala umudum mayis ama bat tarihimi degistirelim 31mayis arkadaslarrKARNIM AGRIYORR:((

:41::14::27::47::ssz::53::43:ay valla hangi duygular icinde oldugumu bilemedim geldi kirmizilar yani daha lekelenme basladi ama geliyorlar yineee....
aradim hemen doktorumu cumartesiye randevu aldim yumurtlama tedavisiiiii:43::43::43:
benim hala umudum mayis ama bat tarihimi degistirelim 31mayis arkadaslarrKARNIM AGRIYORR:((

canım vardır herşeyde bi hayır üzülme lütfen yumurtlama tedavisi ne oluyor bu arada

canım vardır herşeyde bi hayır üzülme lütfen yumurtlama tedavisi ne oluyor bu arada

doktor oyle dedi canim simdi adetliyken test yapaca ona gore yumurta gelisimi icin ilac verecek sonra da igne mi ne oluyormus sanirim catlama ignesi bende ilk kez yaptiracam daha

kızlar benim bat yarın ama benim sabahtan beri kasık ağrım var.

acaba diyorum kırmızı kart geliyorum diye sinyalmi veriyor...

bide sağ kolumda ve bileğimde arada ince bir sızı gibi ağrı gibi bilemedim ...

aranızda kol ağrısı yaşıyanınız varmı kızlar...

slm kızlar nasılsınız ben bugün daha kötüyümm yarın bi aksilik çıkmazsa doktorumdan bulantı ilacı isticem bi umut bu sefer brlki işe yarar

kızlar değerim 575 çıktı :nazar::nazar::nazar: doktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi :16: çok mutluyum :16:

kızlar değerim 575 çıktı :nazar::nazar::nazar: doktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi :16: çok mutluyum :16:

gözün aydın canım çok sevindim :) darısı başıma inşallah :)

ee belirtilerin filan neler hemen onları anlatmalısın

tebrık ederım tatlım guzel deger.
keseyı gormen ıcın 1500
bebegı gormen ıcınde en az 3000 olmasını beklemen lazım canım
tekrar tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar:

bak biz sane dedik tatlım. yeni olduğundan görünmemiştir diye :nazar:

sende bendensın desene bende mıde bulantısından canıdman bezdım.dr metpamıd dıye bı hap verdı ama vızırtı hıc bıseye yaramıyo cok kusuyorum gene bır hafta kadar ıyıydı ama 3 gundur gene berbatt otesı napalım sıkıcaz dısımızı

Back