• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bak biz sane dedik tatlım. yeni olduğundan görünmemiştir diye :nazar:

evet yaa, ama benim anlamadığım bişey daha var... doktoru aradığımda daha 16-17 günlük dedi, bu değer fazla değilmi bu süre için? yani netten araştırmama göre 4 haftalık falan olmam gerekiyor.. kızlar yardım edin yaa bu ne şimdi?

gözün aydın canım çok sevindim :) darısı başıma inşallah :)

ee belirtilerin filan neler hemen onları anlatmalısın

çok sağol canım inşallah bu ay seninde yüzün güler.. bende hiiç bir belirti yok, sadece kasığımda hafif batmalar oluyor zaman zaman o kadar canım..

evet yaa, ama benim anlamadığım bişey daha var... doktoru aradığımda daha 16-17 günlük dedi, bu değer fazla değilmi bu süre için? yani netten araştırmama göre 4 haftalık falan olmam gerekiyor.. kızlar yardım edin yaa bu ne şimdi?

tamam canım benım dogru bebek 2 haftalık gebelık haftası hesaplanırken adetın basladıgı gun baz alınır yanı adetın dollenmeden tam 2 hafta once baslamıs olur.adetın 14-15-16 .gunlerıde dollenme olur bu durumda senın dollenmenın uzerınden 16 gun gecmıs yanı 2 hafta e 2 hafta oncede adet olmus olman lazım bu durumda sen 4 haftalık hamılesın ay anlatabıldımmı bılmıyorum ama bole ıste :))))))))

tamam canım benım dogru bebek 2 haftalık gebelık haftası hesaplanırken adetın basladıgı gun baz alınır yanı adetın dollenmeden tam 2 hafta once baslamıs olur.adetın 14-15-16 .gunlerıde dollenme olur bu durumda senın dollenmenın uzerınden 16 gun gecmıs yanı 2 hafta e 2 hafta oncede adet olmus olman lazım bu durumda sen 4 haftalık hamılesın ay anlatabıldımmı bılmıyorum ama bole ıste :))))))))

süpeerrrr anlattın :16: da, ben adet söktürücü kullanırken hamile kalmışım, o yüzden bilmiyorum tarihi, ben en son 12 mart ta adet olmuştum canım :40:

Ben adet söktürücü kullanırken hamile kalmışım arkadaşım bilmiyorum ne kadar olduğunu saat 3 de çıkacak sonuçlar. Peki senin önceki neden sorunluydu anlatırmısın?

Canim ben hastanede oldugumdan zaten sonucumda bi tuhaflik oldugunu anlamistim 2 gunde 2 katina cikmasi gereken degerler ilerlemek bilmiyordu neyseki cok uzamadan 10 gun kanamayla dusuk yaptim kendiliginden ve erken oldugundqan bunadu ogrendim kimyasal dusuk deniyormus keske hic ogrenmeseydim 5 aylik hamileydim simdi ama kismet degilmis o gunleri gormek..n neyse cok acikli oldu buu bak degerini hemen bekliyorum tamam mi? Yorum yaparim dilersen,ins. Hayirli haberlerle doner ve hep ole haberler alirsin tatlim hadi bekliyorum...

Canim ben hastanede oldugumdan zaten sonucumda bi tuhaflik oldugunu anlamistim 2 gunde 2 katina cikmasi gereken degerler ilerlemek bilmiyordu neyseki cok uzamadan 10 gun kanamayla dusuk yaptim kendiliginden ve erken oldugundqan bunadu ogrendim kimyasal dusuk deniyormus keske hic ogrenmeseydim 5 aylik hamileydim simdi ama kismet degilmis o gunleri gormek..n neyse cok acikli oldu buu bak degerini hemen bekliyorum tamam mi? Yorum yaparim dilersen,ins. Hayirli haberlerle doner ve hep ole haberler alirsin tatlim hadi bekliyorum...

canım eski yorumları okumadın sanırım.. değerim 575 çıktı ve doktor 16-17 günlük sanırım dedi bu değer normalmi sizce?

canım eski yorumları okumadın sanırım.. değerim 575 çıktı ve doktor 16-17 günlük sanırım dedi bu değer normalmi sizce?

Ayyy simdi okuyayim dedim isteyken hepten kacirmisim masllah cok iyi degerlerin kisiden kisiyede fark eden bi durum ayy insallah bende gorurum bu sayilari yan yana....) ama oncelikle senin sevincini paylasalim. Hayirli nur topu gibi gonlundeki bebege kavus insl. Bende hala regl olmadim akintim var boyle cogun kivamli anlamadim regl akintisimi noluyo bana sancimda kalmadi.. Beklemedeyim bende musjde vermek istiyorum buu ay olmasa onumuzdeki ay.. Bu aydan cok umutlu degilim beni gecen ay cok umutlandirdi bu gecikme ilk oldugundan ama ders aldim bu sefer..

kızlar değerim 575 çıktı :nazar::nazar::nazar: doktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi :16: çok mutluyum :16:

hadi bakalım canım.içini ferah tut keseyi de bebişide Allah ın izniyle görürsün canım.Çok sevndim valla :)))

Son düzenleme:
:)))Ay allam yaaa sabah sabah guldum deliiii:))) bende buzdolabına bebegımın ultroson resmını astım her gecer bakarım bazende sorarım annem baba gelecek yemek hazırlıyalım ne yapsak gıbı:PPP

bana deli diyorsun da senin de durum pek iç açıcı değil yani...

benim bebeğimin ultrason resimleri vardı ama eşim saklamış ben hastanedeyken şimdi sorduğumda nereye koyduğumu hatırlamıyorum diyor :5:

sende bendensın desene bende mıde bulantısından canıdman bezdım.dr metpamıd dıye bı hap verdı ama vızırtı hıc bıseye yaramıyo cok kusuyorum gene bır hafta kadar ıyıydı ama 3 gundur gene berbatt otesı napalım sıkıcaz dısımızı

evet cnm yapıcak bişey yok geçen sene bende kullanmıştım fayda etmemişit am yinede bi umut belki fayda eder işte tatlım

doktor ilişkiye göre demiştir tatlım merak etme geçen sene banada öyle demişti ilkten diğer randevumda başka demişti yeni olduğundan öyle dedi yani

selam kızlarrr.umarım herkesler iyidir.ben iyiyim şükür.Allah ım herkesin dualarını kabul etsin inşallah.Ben umudumu hiç kaybetmedim.Çünkü umut yoksa karamsarlık olur.Allah ımın herşeyde bi hayır verdiğine inanyorum.o yüzdennnn pozitif düşünelim ki herşey güzel olsun :46:

selam kızlarrr.umarım herkesler iyidir.ben iyiyim şükür.Allah ım herkesin dualarını kabul etsin inşallah.Ben umudumu hiç kaybetmedim.Çünkü umut yoksa karamsarlık olur.Allah ımın herşeyde bi hayır verdiğine inanyorum.o yüzdennnn pozitif düşünelim ki herşey güzel olsun :46:

evet tatlım sana katılıyorum umut edelimki herşey güzel olsun karamsar düşünmek yok

zuzucumm sana bişey soracağım.sen sanırım sağlık çalışanısın.salı günü doktora gidicem ve benden kanda pıhtılaşma testleri ve geneik testler isteyecek sanırım.bu testleri nerelerde yaptırabilirim canım.??Bir bilgin varmıdır acaba.

Back