- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
arkadaslar yaa bugun hava cok kapali burada hic bisi yapasim yok ama offf kendimi de dinlemekten de bir is yapamiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallh canim ama karnim agriyor sinir bozucu birsekilde
senide tebrik ederim canim hayirlisiyla saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina
burdada hava çok kapalı sağ kasığımda ciddi bi sancı hissediyorum böbrek sancısımı adet belirtisimi bebekmi anlamadım ayol sıyırmak üzereyim kafayı.9 gün var adetime . rabbim hakkımızdan hayırlısını versin. komşum bu arada dediki bana ayol siz naylon kızsınız eskiden biz aynı bardaktan su içsek hamile kalıyoduk. ayol ne ayıp yaa
Merhaba oncelikler.. Tatlim evet ben o psikolojoik belirtileri cok yasadim ama bu ay cok ders almama ragmen adetim gecikti bugun 4. Gunum tik yok... Kesinlikle hamilelik belirtim yok ama reglde olamadim gecen ayda 4 gun gec geldi ama ben artoik hamileyim dedim okdr belirtim vardi. Simdi tam regl doneminde yasadiklarim var tek uzuntum hamis degilsem tum adet duzenim degisti... 29 gunde bir olan ben 33 gune cikti.. Valla cok gerildim ve biktim diyebilirim. Birde yaapima ters ben cok sabirsizim bu yuzden bu ay kendimi cezalandiririyorum. C.tesi yapicam tes eger ader olmassam . Olursamda solugu dr. Alicam...
selam kızlar nasılsınız bugün? ben biraz önce kan tahlili verdim saat 3 de çıkacak sonuç, çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur :18: idrar testide çok net çıkan ikinci çizgi hamileliğin ilerlemiş olduğunu düşündürürken bana kese görünmedi dış gebelik olabilir diye korkuyorum
burdada hava çok kapalı sağ kasığımda ciddi bi sancı hissediyorum böbrek sancısımı adet belirtisimi bebekmi anlamadım ayol sıyırmak üzereyim kafayı.9 gün var adetime . rabbim hakkımızdan hayırlısını versin. komşum bu arada dediki bana ayol siz naylon kızsınız eskiden biz aynı bardaktan su içsek hamile kalıyoduk. ayol ne ayıp yaa
Merhaba oncelikler.. Tatlim evet ben o psikolojoik belirtileri cok yasadim ama bu ay cok ders almama ragmen adetim gecikti bugun 4. Gunum tik yok... Kesinlikle hamilelik belirtim yok ama reglde olamadim gecen ayda 4 gun gec geldi ama ben artoik hamileyim dedim okdr belirtim vardi. Simdi tam regl doneminde yasadiklarim var tek uzuntum hamis degilsem tum adet duzenim degisti... 29 gunde bir olan ben 33 gune cikti.. Valla cok gerildim ve biktim diyebilirim. Birde yaapima ters ben cok sabirsizim bu yuzden bu ay kendimi cezalandiririyorum. C.tesi yapicam tes eger ader olmassam . Olursamda solugu dr. Alicam...
canım hemen vardır diye ümitlenme sakın varsa o seni mutlu eder ama yoksa çok üzülürsün bende 21 günde oluyordum 3 ay gecikmem oldu ilk ay 2 gün 2. ay 3 gün 3. yani geçen ayda tam 5 gün gecikmem ı-oldu benim de periyodum değişti 21 günde bir oluyordum tabi ki kısa süreli olmak hamiş kalmak isteyen için daha ii ama uzayınca tam 26-27 güne çıktı 7 günde regl dönemine geliyor tam 1-ay 1 buçı-uk ayın geçiyor senede hamile kalma ayın 10 aya falan düşüyor diğer türlü 21 günlük periyotta hamile kalma ayın 13-14 aya çıkıyor bilmem anlatmak istediğim şeyi anlatabildim mi???
Fgak tatlim benim adetim geceli 4. Gun vee benim bir hafta gecmeden gorunmemisti oncekinden ama senin cikmis ama kac gun sonra cikti? Vee kan sonucundan anlasiliyo problemli olup olmadigi benim sorun oldugunu oradan anladilar. Cok mrk ediyorum don banada sonuctan haberdar et emi..
romaroma sen nasılsın hayatım hiç görünmedin uzun zamandır gözlerim hep seni aradı
iyiyim canım sağol sen nasılsın :)
batlarımız aynıydı seni görünce mutlu haberlerini okuyorum..bence gebesin canım Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
bende iyi sayılırım bu forumları okudukça daha çok kafama takıyorum diye bi süre uzak duruyum dedim ama kendilerine çok bağlıyorlar insan burdan kopamıyor arada bi bakıyorum işte
en son adetimde doktora gittim canım ben test filan yapıldı doktor testlerimin normal oldugunu söyledi ultrasonla filan baktı kistimde yokmuş..eşiminde testlerini yaptırdık maşallah onunkilerde iyi çıktı..bu ayda denedik bakalım..doktor eğer adet olursan gel bakalım bi daha dedi öyle işte canım..
batlarımız benziyordu inşallah sonucumuzda benzer canım
inşallah bitanem rabbim yüzünü güldürsün :) bende merakla saatin 3 olmasını bekliyorum, kötü bir haber duymak istemiyorum yaaa çok korkuyorum :18:
inşallah bitanem rabbim yüzünü güldürsün :) bende merakla saatin 3 olmasını bekliyorum, kötü bir haber duymak istemiyorum yaaa çok korkuyorum :18: