• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

arkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...

arkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...

tatlım hoşgeldin öncelikle.ben 11 ay denedim ve hamile kaldım fakat bebeğim gelişemediği için p.tesi kürtaj oldum.Sen içini ferah tut.elbet Allah ım göndereceği zamanı biliyordur.Stres gebe kalamamaya en büyük etken.o yüzden sabırlı olmak gerekiyor.

tatlım hoşgeldin öncelikle.ben 11 ay denedim ve hamile kaldım fakat bebeğim gelişemediği için p.tesi kürtaj oldum.Sen içini ferah tut.elbet Allah ım göndereceği zamanı biliyordur.Stres gebe kalamamaya en büyük etken.o yüzden sabırlı olmak gerekiyor.

canım çok geçmiş olsun...Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin...gerçekten beklemek çok zor..ama senin durumun daha da zor...Allahım sana sabır versin..

canım çok geçmiş olsun...Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin...gerçekten beklemek çok zor..ama senin durumun daha da zor...Allahım sana sabır versin..

herşey insanlar için.ben artık şöyle düşünüyorum.önce ben sağlıklı olayımki benden doğanda sağlıklı olsun.o yüzden Allah ne verirse hayırlısını versin.Sende hiç merak etme canım.Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa en kısa sürede bebeişin sana gelecektir.

slm kızlar duz aldım akıntım cogaldı su gıbı ya karnımda sankı bıseyler yuruyor off adettt mı buu

tatlımm benimde akıntılarım çoğalmıştı.beyazdan sonra ara ara pembe renkte olmuştu akıntım anladım hamile olduğumu ve hemen test yapmıştım.ayyy inşallah hayırlısı ile hamişsindir canım yaaa :))))

ben ılk bebeklerımı 2 bucuk sene bekledım ugrastım olmamıst8ı.aya vurursak kossskoca 30 ay denedım ve 30 hayal kırıklıgı yasadım.ıkıncı bebegımde allaha cok sukur hep hayırlısını ıstedım dusundum denedım ve ılk ay hamıle kaldım benım ıcın mucıze gıbıydı gercekten ılk denemede hamıle kalmak.allah aratmasın ınss daha fazla
slm kızlar duz aldım akıntım cogaldı su gıbı ya karnımda sankı bıseyler yuruyor off adettt mı buu

canım belkı bebektır test yaptır ıstersen kan testı benımde akıntım artmıstı hamıle oldugumu ogrendıkten sonra

Ay ınsAllah Ya Rabbım Hamıleyımdır kızlar ama adet duzensılıgı olması korkutuyor testı de pazartrsı yapıcam kan testını kosovada doktor raporu olmadan yapmazlar doktora gorunmem gerek

kizlar adetime 11 gun var daha ama her an adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor ki yumurtlama donemim bitikten sonra gecerdi normalde uffff ,,,nedir bu sizce ??? haa akintim biraz cogaldi bu arada

son soru :))))) klomen kullananlar ltf cevap....bat imdan sonra klomen kullanacam 5 gun ilk defa verildi bu ayda olmazsa basla dedi doktorum, fakat duydugum kadariylen klomen yumurtlama zamanini degistiriyormus ??????? dogrumu bu?? (hic baslamasamiki acaba)

yok cnm yaa ole bişi ama kişiye göre degişirmi bilmiyorum bende gecen ay basladım ilk ay olmaz dediller umudum yoktu bu ayy geldi bebeiş 6 haftalık içini rahat tut

yok cnm yaa ole bişi ama kişiye göre degişirmi bilmiyorum bende gecen ay basladım ilk ay olmaz dediller umudum yoktu bu ayy geldi bebeiş 6 haftalık içini rahat tut

aayyyyy ne guzel konustun ya ins allah senin tattigin mutlulugu bizlerde nasip eder canim,,allah bebisini saglikli shatli kucagina vermeyi nasip etsin

inşallah bitanem rabbim yüzünü güldürsün :) bende merakla saatin 3 olmasını bekliyorum, kötü bir haber duymak istemiyorum yaaa çok korkuyorum :18:

rabbiim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin. umuyorum yarın bize süpriz haber verirsin.

yasamim zuzu pembemasal nasiliz niye kimseden ses cikmiyo kizlar ,gelismelerde neler var 4 gun dur giremiyordum esime is yerinde yardim etmem gerekiyordu nisan topigindeki son gelismeleri bilmiyorum henuz okumadim ,

zuzucumm sana bişey soracağım.sen sanırım sağlık çalışanısın.salı günü doktora gidicem ve benden kanda pıhtılaşma testleri ve geneik testler isteyecek sanırım.bu testleri nerelerde yaptırabilirim canım.??Bir bilgin varmıdır acaba.

Canim rutin hormon sedim kan falan olsa ben yardimci olurdum ama senin bu sorduklarin universite hast yapilir anca been mesela ist de eski vakif gureba simdi bezmialem hastenesi olarak bilinen. Hastaneye gitmeyi dusunuyorum. Ama capa cerrahpasa da hallediyorlar bu tip testleri umarim yardimci olabilmisimdir...

canım hemen vardır diye ümitlenme sakın varsa o seni mutlu eder ama yoksa çok üzülürsün bende 21 günde oluyordum 3 ay gecikmem oldu ilk ay 2 gün 2. ay 3 gün 3. yani geçen ayda tam 5 gün gecikmem ı-oldu benim de periyodum değişti 21 günde bir oluyordum tabi ki kısa süreli olmak hamiş kalmak isteyen için daha ii ama uzayınca tam 26-27 güne çıktı 7 günde regl dönemine geliyor tam 1-ay 1 buçı-uk ayın geçiyor senede hamile kalma ayın 10 aya falan düşüyor diğer türlü 21 günlük periyotta hamile kalma ayın 13-14 aya çıkıyor bilmem anlatmak istediğim şeyi anlatabildim mi???
canim ama ben 25in alti ve 35in uzeri duzensizlik oluyor diye biliyorummm
Yok tatlim umudumu baglamiyorum ama amacim hamilelik oldugu icin ve ben oyle aylardir yapmak icin ugrasanlaredan dglm ben bu yuzden her ay bu ay olur ks dedim ama gecen ay olmadi bu ayda gecikti ama bu sefer esimin artik beni kaile almamasi beni uzer. Yoktur bise yaa heyecan yapma diyoo,bi bakiyom regl olmusum. Bu ay ikimizede surproiz olacak olursa hic test ypmadim bu sefer:)
canim yaa insallah hamilesindir hadi hayirlisi artik
kızlar değerim 575 çıktı :nazar::nazar::nazar: doktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi :16: çok mutluyum :16:
cok tebrik ederim canim saglikli bir sekilde kucagina da alirsin insallh:nazar::nazar:
sende bendensın desene bende mıde bulantısından canıdman bezdım.dr metpamıd dıye bı hap verdı ama vızırtı hıc bıseye yaramıyo cok kusuyorum gene bır hafta kadar ıyıydı ama 3 gundur gene berbatt otesı napalım sıkıcaz dısımızı
keske ben de hamile kalsamda varsin kusayim:((allah kolaylik versin canim:))
canim ben tam 1 senedir bekliyorum bugun de adet oldum tekrar artik fenalik geldiii hayal kirikligi heppp:((
canim sen kesin hamilesinnn hadi hayirlisi yap artik su testini ben meraktan catlayacam
kizlar adetime 11 gun var daha ama her an adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor ki yumurtlama donemim bitikten sonra gecerdi normalde uffff ,,,nedir bu sizce ??? haa akintim biraz cogaldi bu arada

canim hamilesindir belki...yerlesiyorsa agri hissediyorsundur belki hadi hayirlisi

yasamim zuzu pembemasal nasiliz niye kimseden ses cikmiyo kizlar ,gelismelerde neler var 4 gun dur giremiyordum esime is yerinde yardim etmem gerekiyordu nisan topigindeki son gelismeleri bilmiyorum henuz okumadim ,

canim bende hanidir gecmisi okuyorum yeni bitirdim ben bugun kirmizilari gordummm:43::43:cumartesi dokr randevum var yumurtlama tedavisi dedi dokrrr acaba bana da su klomen denen ilactan mi verecek ki yaaa

Back