• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

günaydın kızlarr :16::16::16::16:
arkadaşlar hani diqer topikte toplanıp bir daha taşınmıcaktık..neden buraya geldiniz?

Günaydın canım yukarda yazmıstım yenı topık actık ama kımse yazmadı dıye ayrıca hamıleler de var burda hanı su var yazamk ısteyen yazıyor hamıle olması ve ya baska sorunları olması farketmıyor belırlı bır ay ısmınde yazılan topıcler daha ılgı cekıyor galıba cnm

Kizlar merhabalar nasilsiniz var mi havadis ben gecmisi okuyamadim... Bende isee hala adet olmadim 3
Gunum. Ama olsam daha iyi karnim goguslerim belim okdr agrim var ki tamamen regl belirtisi diyebilirim ama artik kaderime razi bekliyorum belki biu sayede sabri ogreniyorumdur?

canım kafaya taktıkça psikolojikte olabiliyor. Hatta regl gecikmeside olabiliyormuş.Biraz daha bekle bakalım günün geçtiyse idrar testinde çıkıyor.İnşallah hamişsindir :) haberlerini bekliyeceğiz...

Günaydın canım yukarda yazmıstım yenı topık actık ama kımse yazmadı dıye ayrıca hamıleler de var burda hanı su var yazamk ısteyen yazıyor hamıle olması ve ya baska sorunları olması farketmıyor belırlı bır ay ısmınde yazılan topıcler daha ılgı cekıyor galıba cnm

tatlım haziran topiqini açma...açarsan yine oraya gidilir...her ay link deqiştirmeyelim...istikrarlı tek bir yerimiz olsun... mesela uzun zaman girmeyen bir arkadaşımız bizi nerde bulacaqını bilsin... ben mart topiqinde başlamıştım ama şimdi çok kişi yok...nisan topiqinde bile çok fire verdik...bunlar olmasın hep beraber tek bir yerde toplanalım canım...

tatlım haziran topiqini açma...açarsan yine oraya gidilir...her ay link deqiştirmeyelim...istikrarlı tek bir yerimiz olsun... mesela uzun zaman girmeyen bir arkadaşımız bizi nerde bulacaqını bilsin... ben mart topiqinde başlamıştım ama şimdi çok kişi yok...nisan topiqinde bile çok fire verdik...bunlar olmasın hep beraber tek bir yerde toplanalım canım...

Tabı canım ama o topık te fazla yazan yoktu kı bı de kısılerın yazmamasını ben hava sartlarına da baglıyorum banu bı kere kayıp ozletı kendını yah bu arada dun ku olay ıcın gecmıs olsun canım okumustum

gunaydın guzel anne ve anne adayları.cok karnım agrıyo 2 gundur kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.

ergınsena ne olayı gecmıse bakamadım gecmıs olsun onemlı bısey deıldır ınss

pemboşmasal hangı topık duyurusunu yapalım toplanalım ıstersenız bence de her topıkte kayıp var ınsanlar nereye bakacanı sasırıp sıkılıyor olabılır

eceli54 doktora adetın 3.gunu gıdılıyor canım

canım kafaya taktıkça psikolojikte olabiliyor. Hatta regl gecikmeside olabiliyormuş.Biraz daha bekle bakalım günün geçtiyse idrar testinde çıkıyor.İnşallah hamişsindir :) haberlerini bekliyeceğiz...

Merhaba oncelikler.. Tatlim evet ben o psikolojoik belirtileri cok yasadim ama bu ay cok ders almama ragmen adetim gecikti bugun 4. Gunum tik yok... Kesinlikle hamilelik belirtim yok ama reglde olamadim gecen ayda 4 gun gec geldi ama ben artoik hamileyim dedim okdr belirtim vardi. Simdi tam regl doneminde yasadiklarim var tek uzuntum hamis degilsem tum adet duzenim degisti... 29 gunde bir olan ben 33 gune cikti.. Valla cok gerildim ve biktim diyebilirim. Birde yaapima ters ben cok sabirsizim bu yuzden bu ay kendimi cezalandiririyorum. C.tesi yapicam tes eger ader olmassam . Olursamda solugu dr. Alicam...

herkese gunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun benim adet gunum:18::18:bekliyorumm

merhaba canım günaydın
bu konuda haklısın bende şubat topiğindeydim hamilelelr ekim annelerine geçti birdaha ugramadılar
en iyisi hep burda devam etmek

selam kızlar :3: nasılsınız bugün? ben biraz önce kan tahlili verdim saat 3 de çıkacak sonuç, çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur :18: idrar testide çok net çıkan ikinci çizgi hamileliğin ilerlemiş olduğunu düşündürürken bana kese görünmedi :50: dış gebelik olabilir diye korkuyorum :14:

merhaba kızlar
kızımla kahvaltı yaparken bakayım dedim işlerim var çıkıcam
ben bugun inşallah temizlendim aha leke gelmezse tabi

arkadaşlarında batları gelen olmus akşama hayırlı haberler okurum inşallah
öpüyoruz sizi kendinize iyi bakın görüşürüzzz

günaydın canım ayyy inşallah gelmezse mutlu haberi alırız mayısın ilk hamişi olup bize şans getirirsin inşallah :34:

ama buna itirazım var :40: mayıs ayının ilk hamilesi benim unuttunuzmu :52: ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama dün öğrendim bu güzel haberi :34: inşallah herşey yolundadır da hamileler kervanına bende katılırım :49:

Kizlar evet su topik bu topik gezmek cok bunaltici burada pek kimse olmuyor el aliskanligi ilk topigime giriveriyorum bi bakiyoryorum kimse. Yokk:)

günaydın canım ayyy inşallah gelmezse mutlu haberi alırız mayısın ilk hamişi olup bize şans getirirsin inşallah :34:
insallh canim ama karnim agriyor sinir bozucu birsekilde:27::27:
ama buna itirazım var :40: mayıs ayının ilk hamilesi benim unuttunuzmu :52: ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama dün öğrendim bu güzel haberi :34: inşallah herşey yolundadır da hamileler kervanına bende katılırım :49:

senide tebrik ederim canim hayirlisiyla saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina:nazar::nazar:

Back