• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

O rüyanın aynısını ben de gördüm.Amcamın oğlunu kas erimesi yüzünden kaybettik,onu gördüm ama annesi babası kimse görmüyordu.Mekanları cennet olsun,neden böyle görüyorum anlamıyorum.Gusülsüzde yatmıyorum ama bebeğin ruhu anneye gelirken bazı anneler bunu hissedermiş,bundan mıdır bilinmez,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım benim ekim ayında bir kaybım var kalp atışını duyamamıştık kurtaj olmak zorunda kalmıştım.:14:

o zaman da minicik bir parmak çocuk veriyorlar elime al emzir diye, olmaz diyorum minicik bu emziremiyorum sonra annem aldı bebeği elimden minicik bir kutuya koyup üzerine göğsümden sağdığı sütü koydu....

o kadar saçma ve kötü rüyalar görüyorum ki ....

benimde şaştı normalde 27-28 günde bir olurdum martın 21 inde oldum nisanın 18 inda olmam lazımdı ama nisanın 20 sinde oldum.
Bakalım bu ay ne olacak ama normalde olması gereken tarih 17 mayıs

benimki normalde hep düzenli olurdu bir hafta erken oldum.kendimi hamile hissediyordum belirtiler falan var diyordum:))) bundan sonra ders oldu öle belirti var aman şöyle böyle demicem kendimi kaptırıyorum sonra hayırlısı olur inş...
kist ameliyatı oldum tekrar çıkabilir doktor biran önce hamile kal dedi öle kolay olmuyor işte,bu ayla beraber bir ayda deneyip aşılamaya geçecem nasıl bir süreç daha hiç araştırmadım aşıla hakkkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

canım benim ekim ayında bir kaybım var kalp atışını duyamamıştık kurtaj olmak zorunda kalmıştım.:14:

o zaman da minicik bir parmak çocuk veriyorlar elime al emzir diye, olmaz diyorum minicik bu emziremiyorum sonra annem aldı bebeği elimden minicik bir kutuya koyup üzerine göğsümden sağdığı sütü koydu....

o kadar saçma ve kötü rüyalar görüyorum ki ....

Çoook ilginç,demek hissetmişsin.Allah hayırlara karşı getirsin,inşallah hormonlarımızın değişikliği sebebiyle yaşadığımız bu duygusal değişikliklerden fazla etkilenmeden bu dönemleri geçiririz.

Çoook ilginç,demek hissetmişsin.Allah hayırlara karşı getirsin,inşallah hormonlarımızın değişikliği sebebiyle yaşadığımız bu duygusal değişikliklerden fazla etkilenmeden bu dönemleri geçiririz.

amin canım inşallah...

rabbim evlatlarımızı tez zamanda, sağlıkla ve uzun ömürle versin inşaallah valla işe gidip gelirken bile yolda bu duayı ediyorum hepimiz için.

ben kaçar iyi geceler sabah iş var :3:

benimki normalde hep düzenli olurdu bir hafta erken oldum.kendimi hamile hissediyordum belirtiler falan var diyordum:))) bundan sonra ders oldu öle belirti var aman şöyle böyle demicem kendimi kaptırıyorum sonra hayırlısı olur inş...
kist ameliyatı oldum tekrar çıkabilir doktor biran önce hamile kal dedi öle kolay olmuyor işte,bu ayla beraber bir ayda deneyip aşılamaya geçecem nasıl bir süreç daha hiç araştırmadım aşıla hakkkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Hiç böyle bir problemim olmadı yani kist gibi adına üzüldüm. ben yaklaşık 3 yıllık evliyim eşim askerde 40 gün sonra tamamen gelecek ama herhafta sonu şimdi yanımda. Bizde artık korunmayı bıraktık, çünkü ben çok istiyorum bir bebeğimiz olmasını, eşimde tabi ki...
Geçen ay bi kazamız olmuştu adetimde 2 gün gecikinc hamileyim moduna girmiştim rüyalar falanda cabası ama maalesf. bu hafta sonundan itibaren korunmayı amamen bıraktık hayırlısı olsun.

Aşılamaya gelince benim iş yerinde bir arkadaş 7 yıldır bebek sahibi lamıyor 2 kez aşılamay yaptırdı fakat tutmadı bi ilaçlı aşılama oluyormuş galiba, iğne burdu kendi kendine bi müddet sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptılar falan. sanırım hemen hemen 1.500 lira kadar tutuyor.

Agirmazmi tatlim okdr huzursuzum kii uyuyamiyorum uc gundur. Gece uyumayinca butun gun bes karis uykulu bi halim oluyor isteyken. Neyseki mevsim guzel icim kapanmiyo kistaki gibi ben cok istiyorum hamileligim bu mevsimlere gelsin. Hersey bol bol, ve yuzerim yuruyus yapabilirim. Uff hamis olsam neler yapcam da neyse,.. Birde korkum ben bu ay cok kostum hopladim, piknikler,konserler cok asiri hareketliyim zaten bi korku geldi bana bisey olurmu varsa die?

canım bence dr git korkutmak istemem ama ağrının olması çok ta iyi değil istersen bi git derim.benimde çok fazla ağrım vardı bel ve kasık kimyasal gebelikl yaşamışım haberim bile olmadan ben ce kendini sağlama al deerim

Hiç böyle bir problemim olmadı yani kist gibi adına üzüldüm. ben yaklaşık 3 yıllık evliyim eşim askerde 40 gün sonra tamamen gelecek ama herhafta sonu şimdi yanımda. Bizde artık korunmayı bıraktık, çünkü ben çok istiyorum bir bebeğimiz olmasını, eşimde tabi ki...
Geçen ay bi kazamız olmuştu adetimde 2 gün gecikinc hamileyim moduna girmiştim rüyalar falanda cabası ama maalesf. bu hafta sonundan itibaren korunmayı amamen bıraktık hayırlısı olsun.

Aşılamaya gelince benim iş yerinde bir arkadaş 7 yıldır bebek sahibi lamıyor 2 kez aşılamay yaptırdı fakat tutmadı bi ilaçlı aşılama oluyormuş galiba, iğne burdu kendi kendine bi müddet sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptılar falan. sanırım hemen hemen 1.500 lira kadar tutuyor.

senin bir problemin yokmuş yenide korunmayı bırakmışın olur inş en kısa zamanda...benim daha ikinci denemem olacak daha 8 aylık evliyim bende bebeğim olmasını çok istiyorum.o duyguyu tatmak istiyorum.aşılamada başarı yüzde 10 muş bir deneyecem bakalım en kısa zamanda nasıl bebek yapılır bütün yolları araştırıyorum

senin bir problemin yokmuş yenide korunmayı bırakmışın olur inş en kısa zamanda...benim daha ikinci denemem olacak daha 8 aylık evliyim bende bebeğim olmasını çok istiyorum.o duyguyu tatmak istiyorum.aşılamada başarı yüzde 10 muş bir deneyecem bakalım en kısa zamanda nasıl bebek yapılır bütün yolları araştırıyorum

Evet aşılamada ihtimallerin düşük olduğunu biliyorum arkadaşım vasıtasıyla onun 2 si de tutmadı o kadar umutlanmıştı ki hele sonuncusunda yıkıldı . Allah yardım etsin sana da gerçektn zor bir bekleyiş olsa gerek. Rabbim aratmasın hiç birimize isteyen herkese hepimize tattırsın Rabbim bu güzel duyguyu.

geri sayım başladııııııı 1 mayıs,2mayıs.....BAT ( BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ) 10 mayıs kızlar bende erken öğrenmek istemiyorum öğrenince elim ayağım birbirine dolaşıyor düşmesin diye çok korkuyorum benim bir çocuğum var ikinciyi istiyorum ama olmuyor bu ay olacakmış gibi bir his var içimde bu arada daha önce düşüğüm oldu ve her iki hamileliğimdede sağ göğsüm ve koltuk altım sancılanmıştı toplu edilen dualr kabul olurmuş hep birlikte dua edelim...:46:
hoşgeldinn inşallah gelmez kırmızılarda hamilesindir canım..dualarımız budaki tüm isteyenler için

NURRANCIM memnun oldum hemsomm :))
bende bendeeee

Agirmazmi tatlim okdr huzursuzum kii uyuyamiyorum uc gundur. Gece uyumayinca butun gun bes karis uykulu bi halim oluyor isteyken. Neyseki mevsim guzel icim kapanmiyo kistaki gibi ben cok istiyorum hamileligim bu mevsimlere gelsin. Hersey bol bol, ve yuzerim yuruyus yapabilirim. Uff hamis olsam neler yapcam da neyse,.. Birde korkum ben bu ay cok kostum hopladim, piknikler,konserler cok asiri hareketliyim zaten bi korku geldi bana bisey olurmu varsa die?
off zuzummm böyle stres yapma kendine tatlım olmadı doktora git kurtul bu kafa karışıklıgından

selam arkadaslar nısan topıgını takıp edıyordum uzun zamandır.ben de 2 aydır bebıs ıstıyorum ama geldı kırmızılar maalesef,hayırlısını ıstemıstık kısmet.ama benım kırmızılar cok garıptı bu ay 3 gun zor surdu,pembe kırmızı karısık.prolaktınım yuksektı bu aya umutla basladık bakalım.beklenmeyen adet tarıhım taa 27 mayıs:(ıns hayırlısı ıle bırlıkte hamıle kalırız.ortamınız cok guzel bu arada:)
hoşgeldin hepimiz aynı dönemden geçiyoruz canım inşallah buay haile kalırsın iyi degerlendir baya varmış bata

bir gün daha bitti şükür. benim bat 12 mayıs kaldı 9 gün . benim adet düzenim saat gibidir. umarım olmamm.sabırsızım heyecanlıyım sevişgenim.bebeiiişş annenin bu emeklerini lüffen boşa çıkarmaa. gel seni bekliyoozzz
maşallah maşallah ne güzel pozitiflik bize iyi geldin şekerr

iyi akşamlar hatunlar
benim regl hala devam ediyor ama akıntı gibi degil peceteye sildikce leke geliyor
yarın abdest alırım heralde
sonrası ALLAH KERİM
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar çalışma yapanlara kolay gelsin stres yok unutmayın :1:
yarın görüşürüz:3:

selam hatunlar bu topiğe yeni geldim daha önceden mart ve nisan topiğindeydim benm size şiöyle bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim benim adetim bittikten bir hafta sonra göğüslerim şişti sızlıyor ve uçları büyüdü bat tarihim 9 mayıs yani normalde 7 gün sonra hastalnıcam ki inş. hastalanmayız muhtemelen 20 güne yakın bir sızlama ve şişkinliğim var internette de nerde okuduysam ilk belirtiler arasında göğüs hassasiyeti var başından böyle br şey geçen varmı acaba normalde her ay hastalanmadan bir hafta önce böle bi ağrı şişkilik olur ve hemen hastalanırım ve ağrı sızı şişkinlik kalmaz alllaaahmmmmmm kafam allak bullak:ssz:

hoşbuldum canım evet cook var daha bata ıns bu kez olur yaa cook ıstıyorum bebıs,soyle yanımda mınıcık dolansın:)saglıkla gelır ıns bebıslerımız hayırlısı

iyi akşamlar hatunlar
benim regl hala devam ediyor ama akıntı gibi degil peceteye sildikce leke geliyor
yarın abdest alırım heralde
sonrası ALLAH KERİM
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar çalışma yapanlara kolay gelsin stres yok unutmayın :1:
yarın görüşürüz:3:

benım de oyle ya 3 gun surdu sımdı de oyle peceteye sıldıkce gelıyor.hıc boyle olmazdı galıba prolaktınden.ben abdest de almıstım ama gıttı bosa:)

iyigeceler bende 3 gün gecıkmelı olarak adet oldum bu aksam batım:30 mayıs yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim:))

kuzum ben de rüyamda yeğenimi görüyorum benim evimde geziniyor oynuyor ama kızı benden başka kimse görmüyor kimseyi inandıramıyorum....

ben bunu her ay kendimi hamile sanmama yordum benden başka kimse görmüyor yaaa:27:

:)))Ay allam yaaa sabah sabah guldum deliiii:))) bende buzdolabına bebegımın ultroson resmını astım her gecer bakarım bazende sorarım annem baba gelecek yemek hazırlıyalım ne yapsak gıbı:PPP

Heeeyy uykucular hadııııııı uyanın gece yatmaz sabah kalkmazlar:))) bugun adetımın 2. gunu dr gıtsem dıyorum yoksa 3. gunumu gıdeyım bılgı verın ben kendıme bısıler hazırlıyayım canımda ıstemıyo

Günaydın kızlar nasılsınız adet gecıkmemın 4 gunundeyım ay InsALLAH basıt bı gecıkme degıldır ya ...:26:

Canııııımmm ay inşallah hamişsindir valla kendım kadar mutlu olurdum ooff yaaa ama içimden sanki var bişiler gibi hadi hayırlısı...

Back