- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Sende ne var ne yok canım nıye doktora gıtme konusunda çelişkidesın ki
Diyorumkı 2. gunumu 3. gunumu gıtmelıyım??
günaydın kızlarr
arkadaşlar hani diqer topikte toplanıp bir daha taşınmıcaktık..neden buraya geldiniz?
Kizlar merhabalar nasilsiniz var mi havadis ben gecmisi okuyamadim... Bende isee hala adet olmadim 3
Gunum. Ama olsam daha iyi karnim goguslerim belim okdr agrim var ki tamamen regl belirtisi diyebilirim ama artik kaderime razi bekliyorum belki biu sayede sabri ogreniyorumdur?
Günaydın canım yukarda yazmıstım yenı topık actık ama kımse yazmadı dıye ayrıca hamıleler de var burda hanı su var yazamk ısteyen yazıyor hamıle olması ve ya baska sorunları olması farketmıyor belırlı bır ay ısmınde yazılan topıcler daha ılgı cekıyor galıba cnm
tatlım haziran topiqini açma...açarsan yine oraya gidilir...her ay link deqiştirmeyelim...istikrarlı tek bir yerimiz olsun... mesela uzun zaman girmeyen bir arkadaşımız bizi nerde bulacaqını bilsin... ben mart topiqinde başlamıştım ama şimdi çok kişi yok...nisan topiqinde bile çok fire verdik...bunlar olmasın hep beraber tek bir yerde toplanalım canım...
Tabı canım ama o topık te fazla yazan yoktu kı bı de kısılerın yazmamasını ben hava sartlarına da baglıyorum banu bı kere kayıp ozletı kendını yah bu arada dun ku olay ıcın gecmıs olsun canım okumustum
yarın sabah doktora gidicem bakalım ne dicek çok merak ediyorum.....
canım kafaya taktıkça psikolojikte olabiliyor. Hatta regl gecikmeside olabiliyormuş.Biraz daha bekle bakalım günün geçtiyse idrar testinde çıkıyor.İnşallah hamişsindir :) haberlerini bekliyeceğiz...
tatlım haziran topiqini açma...açarsan yine oraya gidilir...her ay link deqiştirmeyelim...istikrarlı tek bir yerimiz olsun... mesela uzun zaman girmeyen bir arkadaşımız bizi nerde bulacaqını bilsin... ben mart topiqinde başlamıştım ama şimdi çok kişi yok...nisan topiqinde bile çok fire verdik...bunlar olmasın hep beraber tek bir yerde toplanalım canım...
herkese gunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun benim adet gunum:18::18:bekliyorumm
günaydın canım ayyy inşallah gelmezse mutlu haberi alırız mayısın ilk hamişi olup bize şans getirirsin inşallah
insallh canim ama karnim agriyor sinir bozucu birsekildegünaydın canım ayyy inşallah gelmezse mutlu haberi alırız mayısın ilk hamişi olup bize şans getirirsin inşallah
ama buna itirazım varmayıs ayının ilk hamilesi benim unuttunuzmu ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama dün öğrendim bu güzel haberi inşallah herşey yolundadır da hamileler kervanına bende katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?