• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

geri sayım başladııııııı 1 mayıs,2mayıs.....BAT ( BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ) 10 mayıs kızlar bende erken öğrenmek istemiyorum öğrenince elim ayağım birbirine dolaşıyor düşmesin diye çok korkuyorum benim bir çocuğum var ikinciyi istiyorum ama olmuyor bu ay olacakmış gibi bir his var içimde bu arada daha önce düşüğüm oldu ve her iki hamileliğimdede sağ göğsüm ve koltuk altım sancılanmıştı toplu edilen dualr kabul olurmuş hep birlikte dua edelim...:46:

geri sayım başladııııııı 1 mayıs,2mayıs.....BAT ( BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ) 10 mayıs kızlar bende erken öğrenmek istemiyorum öğrenince elim ayağım birbirine dolaşıyor düşmesin diye çok korkuyorum benim bir çocuğum var ikinciyi istiyorum ama olmuyor bu ay olacakmış gibi bir his var içimde bu arada daha önce düşüğüm oldu ve her iki hamileliğimdede sağ göğsüm ve koltuk altım sancılanmıştı toplu edilen dualr kabul olurmuş hep birlikte dua edelim...:46:

inşallah canımm.Allah herkesin duasını kabul etsin.Anneler hisediyormuş.haberlerini bekliyoruz canım :)

Ben de topiği açınca göslerime inanamadım.Normalde 3 günde bir ilerleyen sayfamız 47.sayfaya erişmiş.Takvime baktım mayısa gelmişiz,şimdi durumu idrak ettim.Ben de adet olamadım,testtede negatif çıkıyor,beklediğimden midir nedir ,gelmeyecek anlaşılan :5:

dualarım seninle canım allah kalbine göre versin.birşey sorucam kasıkların ve belin ağrıyormu

Agirmazmi tatlim okdr huzursuzum kii uyuyamiyorum uc gundur. Gece uyumayinca butun gun bes karis uykulu bi halim oluyor isteyken. Neyseki mevsim guzel icim kapanmiyo kistaki gibi ben cok istiyorum hamileligim bu mevsimlere gelsin. Hersey bol bol, ve yuzerim yuruyus yapabilirim. Uff hamis olsam neler yapcam da neyse,.. Birde korkum ben bu ay cok kostum hopladim, piknikler,konserler cok asiri hareketliyim zaten bi korku geldi bana bisey olurmu varsa die?

selam arkadaslar nısan topıgını takıp edıyordum uzun zamandır.ben de 2 aydır bebıs ıstıyorum ama geldı kırmızılar maalesef,hayırlısını ıstemıstık kısmet.ama benım kırmızılar cok garıptı bu ay 3 gun zor surdu,pembe kırmızı karısık.prolaktınım yuksektı bu aya umutla basladık bakalım.beklenmeyen adet tarıhım taa 27 mayıs:(ıns hayırlısı ıle bırlıkte hamıle kalırız.ortamınız cok guzel bu arada:)

Gamzesena siklusların kaç gün sürüyor? Ovulasyon tarihin bat tan 14 çıkarmanla yaklaşık bulabilirsin canım.Bu aralar yumurta günlerin olabilir.Bu sitenin ovulasyon günü hesaplayıcısı gerçekten mükemmel,ondan bi baksana? Bir de en erken kanda öğrenebilirsin,idrarda belli bir eşiği geçtikten sonra sonuç alabiliyormuşsun.

Arkadaşım yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Geçen yıl göğsümden 3 kitle aldırdım 1 yıl bebek yasaktı. prolaktinim yüksekti. bu nedenle adetim düzensizdi. son bir kaç aydır 30 günde adet oluyorum. bu durumda adetimin 15. 16. günleri yumurtlamam gerekli. ancak bu günlerde mi yumurtluyorum farkedemiyorum çünkü her zaman akıntım oluyor. 20 nisan da regl oldum. en son 28 nisanda bebek denedik. benim yumurtlama dönemim 4-5 mayıs gözüküyor. ama 29 nisandan beri kasıklarım ağrıyor ve 2 gündür akıntım var yumurtlama dönemime girmiş olabilirim. birdahaki adetim ise 20 mayıs. aslında hamilelik çok düşük ihtimal ama hayırlısı...20 mayısa kadar nasıl bekleyecem bilmem çatlarım sanırım.:)))

bir gün daha bitti şükür. benim bat 12 mayıs kaldı 9 gün . benim adet düzenim saat gibidir. umarım olmamm.sabırsızım heyecanlıyım sevişgenim.bebeiiişş annenin bu emeklerini lüffen boşa çıkarmaa. gel seni bekliyoozzz

bir gün daha bitti şükür. benim bat 12 mayıs kaldı 9 gün . benim adet düzenim saat gibidir. umarım olmamm.sabırsızım heyecanlıyım sevişgenim.bebeiiişş annenin bu emeklerini lüffen boşa çıkarmaa. gel seni bekliyoozzz

inşaallah canım Rabbim sağlıkla hayırla başlayıp biten bir hamilelik ve evlat nasib etsin...

Elabebek aynen canım,acayip rüyalar başgösteriyor bende de.Mesela 2 sene önce kaybettiğimiz babaannem geliyor rüyama,yarın hazırlan seni almaya geleceğim diyor.Ben de hayırlı haberlerle gelseydin babanneciğim benim ne işim var şimdiden oralarda,sen 90 yaşında gittin bana 30 umu layık gördün derken,tövbe bismillah bir uyanışım varki anlatamam.:18:

kuzum ben de rüyamda yeğenimi görüyorum benim evimde geziniyor oynuyor ama kızı benden başka kimse görmüyor kimseyi inandıramıyorum....

ben bunu her ay kendimi hamile sanmama yordum benden başka kimse görmüyor yaaa:27:

slm kızlar bende nisanda başlayanlardanım.benim bat 19 mayıs listeye eklerseniz sevinirim.nisanda çok çok erken adet oldum bu aydan sonra nolur bilmem.kist ameliyatı olmuştum vücudum daha yeni toparlanıyor heralde.

kuzum ben de rüyamda yeğenimi görüyorum benim evimde geziniyor oynuyor ama kızı benden başka kimse görmüyor kimseyi inandıramıyorum....

ben bunu her ay kendimi hamile sanmama yordum benden başka kimse görmüyor yaaa:27:

O rüyanın aynısını ben de gördüm.Amcamın oğlunu kas erimesi yüzünden kaybettik,onu gördüm ama annesi babası kimse görmüyordu.Mekanları cennet olsun,neden böyle görüyorum anlamıyorum.Gusülsüzde yatmıyorum ama bebeğin ruhu anneye gelirken bazı anneler bunu hissedermiş,bundan mıdır bilinmez,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

benimde şaştı normalde 27-28 günde bir olurdum martın 21 inde oldum nisanın 18 inda olmam lazımdı ama nisanın 20 sinde oldum.
Bakalım bu ay ne olacak ama normalde olması gereken tarih 17 mayıs

Back