• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kizlarr yemek yapmam lazimm off hic bisi yapasim yok benim bugun yaaa 1 2 kap bisi koyayim bari kocis gelecek actir simdi adam yazikk:))

arkadaslar bugun de gecti gitti karnim agridi ama adet olmadim yarin bakalim ne olacak insallh olmam yaa tedaviye falanda gerek kalmaz korkuyorum biraz.
yumurtlama tedavisi gorecem ben verilen haplar kist falan yapiyormus ya insallh daha cok uzamaz hamile kalma surem
VAllah canım ymurtaların cabuk olgunlasması ıcın ılac verdı doktor bende kıst yaptı adam bunu gorunce yuzu bozuldu sende kıst olmus dedı baska doktora gıttım bana adet ol sonra gel onemsız bısı dedı dozunu falza vermıs yasın daha cok genc dedı ve adet gormedım daha sogan kurunu sordum ıc dedı faydası olur zararı olmaz ve adetım daha gelmedı 3 gun gectı adet belırtım yok eklemlerı agırıyor uykum gelıyor kasıklarım agırıyo akıntım yogun Hayırlara vesıle olur ınsAllah dıyorum beklemeklerdeyımmmm:16:

VAllah canım ymurtaların cabuk olgunlasması ıcın ılac verdı doktor bende kıst yaptı adam bunu gorunce yuzu bozuldu sende kıst olmus dedı baska doktora gıttım bana adet ol sonra gel onemsız bısı dedı dozunu falza vermıs yasın daha cok genc dedı ve adet gormedım daha sogan kurunu sordum ıc dedı faydası olur zararı olmaz ve adetım daha gelmedı 3 gun gectı adet belırtım yok eklemlerı agırıyor uykum gelıyor kasıklarım agırıyo akıntım yogun Hayırlara vesıle olur ınsAllah dıyorum beklemeklerdeyımmmm:16:

iste bende bundan korkuyorum insallh bende ise yarar kist falan da olmaz
canim 3gun gecmis test yapmiyor musun hamilesindir belki belirtilerinde varmiss

arkadaşlar bu yumurta akı gibi olan akıntı geldikten ne kadar sonra yumurtalarımız çatlıyordur acaba ? benim dün akıntım oldu , hayırlısı inşallah :26:

iste bende bundan korkuyorum insallh bende ise yarar kist falan da olmaz
canim 3gun gecmis test yapmiyor musun hamilesindir belki belirtilerinde varmiss

Ben testlere kırgınım canım:) adet duzensızlıgı de vardı da ondan husrandan korkuyorum bakalım pazartesı artık kı her ıkı sonucta doktoruma gıdıcem Ama ınsAllah hemıleyımdırr kızlar dua edın:16:

Şimdi ne yapayım ben arkadaşlag

özlemciğim merhaba.dr lar 1 yıl içerisinde gebeliğin olmaması normal olabiliceğini düşünüyorlar.sen stres yaptığın içinde olmayabilirmiş bebek bence biraz akışına bırak istersen dicem.ama söylemesi kolay diyeceksin bu konudada haklısın da:(

Kizlar merhabalar nasilsiniz var mi havadis ben gecmisi okuyamadim... Bende isee hala adet olmadim 3
Gunum. Ama olsam daha iyi karnim goguslerim belim okdr agrim var ki tamamen regl belirtisi diyebilirim ama artik kaderime razi bekliyorum belki biu sayede sabri ogreniyorumdur?

Kizlar merhabalar nasilsiniz var mi havadis ben gecmisi okuyamadim... Bende isee hala adet olmadim 3
Gunum. Ama olsam daha iyi karnim goguslerim belim okdr agrim var ki tamamen regl belirtisi diyebilirim ama artik kaderime razi bekliyorum belki biu sayede sabri ogreniyorumdur?

canım yaaa gebelikte de aynı regli ağrısı gibi ağrı çekiyorsun.bence sen biraz ayaklarını uzat dinlen yorma kendini.:)) hadi hayırlısı

canım yaaa gebelikte de aynı regli ağrısı gibi ağrı çekiyorsun.bence sen biraz ayaklarını uzat dinlen yorma kendini.:)) hadi hayırlısı

Tatlim bilemedim simdi, ama gogus uclarimda agri yok bende oradan anlamistim dusen bebemde... Kismet canim 5. Gunumu gorursem test yapcam. Umarim gorurum o gunleri ama ilk defa beklemiyorum tek. Uzuntum hamis degilsem acaipp uctu regl donemim dr. Gitmek sart olacak... Dua et tatlim benimde dualarim sizlerle.

Tatlim bilemedim simdi, ama gogus uclarimda agri yok bende oradan anlamistim dusen bebemde... Kismet canim 5. Gunumu gorursem test yapcam. Umarim gorurum o gunleri ama ilk defa beklemiyorum tek. Uzuntum hamis degilsem acaipp uctu regl donemim dr. Gitmek sart olacak... Dua et tatlim benimde dualarim sizlerle.

dualarım seninle canım allah kalbine göre versin.birşey sorucam kasıkların ve belin ağrıyormu

Yaşamim doktor yaşım küçük diye geri gönderir mi canım özele gideceğim bi de 7 aylık evliyim hic korunmadim
aklın takılıyorsa git doktotora ama yaşın çok küçük sen bilirsin ...bende kayserideyim kızımı hüma hastanesinde dogum yaptım cok memnun kaldım doktorların hepsi iyi ben züleyha hanıma gitmiştim git görün istersen

canim bende gecen ay gittim ozele 8 aylik evliydim ama bir yillik evliyim dedim gerci ben 27 yasindayim sen gercekten kucuksun yani acele etme diyebilir buyuk ihtimal birde soyle bisey var bunyen hazir degildir bebege 17 yasindasin surda adet olali 5 yil anca olmustur herhalde bu arada bende kayseriliyim :) hemsom
bende kayseriliyim bendee:3:

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize çok kötüyüm ben
hayırdır canım neden kötüsünn

Back