- Konu Sahibi pembemasal
-
geri sayım başladııııııı 1 mayıs,2mayıs.....BAT ( BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ) 10 mayıs kızlar bende erken öğrenmek istemiyorum öğrenince elim ayağım birbirine dolaşıyor düşmesin diye çok korkuyorum benim bir çocuğum var ikinciyi istiyorum ama olmuyor bu ay olacakmış gibi bir his var içimde bu arada daha önce düşüğüm oldu ve her iki hamileliğimdede sağ göğsüm ve koltuk altım sancılanmıştı toplu edilen dualr kabul olurmuş hep birlikte dua edelim...
benide benide ekleyin ben bu topiği çok sevdim
benide benide ekleyin ben bu topiği çok sevdim
İsmi ne belki tanırım
dualarım seninle canım allah kalbine göre versin.birşey sorucam kasıkların ve belin ağrıyormu
Gamzesena siklusların kaç gün sürüyor? Ovulasyon tarihin bat tan 14 çıkarmanla yaklaşık bulabilirsin canım.Bu aralar yumurta günlerin olabilir.Bu sitenin ovulasyon günü hesaplayıcısı gerçekten mükemmel,ondan bi baksana? Bir de en erken kanda öğrenebilirsin,idrarda belli bir eşiği geçtikten sonra sonuç alabiliyormuşsun.
bir gün daha bitti şükür. benim bat 12 mayıs kaldı 9 gün . benim adet düzenim saat gibidir. umarım olmamm.sabırsızım heyecanlıyım sevişgenim.bebeiiişş annenin bu emeklerini lüffen boşa çıkarmaa. gel seni bekliyoozzz
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize çok kötüyüm ben
Elabebek aynen canım,acayip rüyalar başgösteriyor bende de.Mesela 2 sene önce kaybettiğimiz babaannem geliyor rüyama,yarın hazırlan seni almaya geleceğim diyor.Ben de hayırlı haberlerle gelseydin babanneciğim benim ne işim var şimdiden oralarda,sen 90 yaşında gittin bana 30 umu layık gördün derken,tövbe bismillah bir uyanışım varki anlatamam.:18:
kuzum ben de rüyamda yeğenimi görüyorum benim evimde geziniyor oynuyor ama kızı benden başka kimse görmüyor kimseyi inandıramıyorum....
ben bunu her ay kendimi hamile sanmama yordum benden başka kimse görmüyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?