• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

valla kimse yok çok sesssiz bir mayıs geçircez sanırım :26:

ben örügüm örgülerden ekleyim azcık bak bakalım nasıl omuş :6::6::6:
canim baktim orduklerine hakikatten supersin yaaa emegine saglik cok begendim
Adet oldum bu sabah canım sıkkın bıtanem sımdı ovulasyon tarıhıme bakıyordum bat 30 mayıs sanırım... 29 mayıs benım dogum gunum ınsallah bebısım bana suprız yapar:))))
canim insallh en guzel hediyen bebegin olurr rabbim hayirlisini nasip etsin canim
Kızlar bu ay doktora gideceğim 7aylık evliyim bi yıl olmadan bakmıyorlarmis doktora bi yıllık evliyim desem birşey olur mu

soyle canim hic bisi olmazz.ama doktorlar 1yil korunmayip ta cocugu olmayanlari kast ediyor canim.

kızlar topiğimiz hayırlı olsun... doktora gittim bu gün kese görünmedi :(( neden görünmedi ki? daha çok yeni heralde dedi doktor kan tahlili istedi ne kadarlık olduğu o zaman belli olacak.. inşallah bir sorun yoktur... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun..

cnm daha yenidir yada geç döllenme olmuştur merak etme görürüsün

Kızlar hamıle olanlar sayfaya ugramıyor dıye bereber yuruduk bız bu yollarda baslıklı topık actık kımse ugramıyor mecburen her ay topık acıp orda bulusucaz zaten hamıle kalanlar da var onlar bıze destek oluyor yanı bunun hamıle kalanlar ugramıyorlar bı alakası yokmus yazmak ısteyen yazıyor o kadar Allah yuzumuzu guldururu ınsAllah Amın

Yaşamim doktor yaşım küçük diye geri gönderir mi canım özele gideceğim bi de 7 aylık evliyim hic korunmadim

Başka yardimci olacak yok mu arkadaşlar

canim yasin cok genc daha neden bu kadar aceleci davraniyorsun esin mi istiyor?biraz hayatini yasa ama daha cocuk denilecek yastasin doktor da kesin soracak yasini ki eminim o da aynen boyle bir tepki verecek olur az zamana birak bencee...tamam erken yasta anne olmak guzeldir herhalde ama seneni doldur en azindan?benden sana abla tavsiyesi
daha cok kucuksun canim yaaa yapmayin boylee

Başka yardimci olacak yok mu arkadaşlar

cnm 20 mı lı yaslarda kı cıftlerın 1 yıl sonra 30 yaslarda kı cıftlerın 6 ay sonra 40 yaslarındakı cıftlerın de 3 ay sonra doktora gıtmelerı gerekır kaldıkı sen 17 yasındaymısın daha cok cok gencsın esın kac yasında bılmıyorum ama boyle durumlarda 1 yıl 2 yıl da bekle kı sız bırbırınızı daha daha ıyı tanıyın hanı nıye olmuyor vssuhpelerın olmasın kaldı kı doktor kontrolune gıtmeden kıstının oldugunu da bılemesın ıyı sı mı sen hıcbır sey kullanmadan bekle ya da doktora gıt o sana gereklı seylerı soylıyıcektır canım ben sogan kurunu kullandım hakkaten ıltıhap sokucu 8 gun akıntım yogun bı sekılde devam edıyor Allah hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze Amın

Nisana umutlarını bağlayanlar sanırım şimdi mayısa kaldı :)) Allah yüzümüze bu ay güler inşallah.Herkes için hayırlısı diyelim...
merhabalar benimde umudum mayısa kaldı hergün bu siteye girmek için can atıyorum sizleri okumak dertlerime birazda olsa çare bulabiliyorum.umutlarımda artıyor:)))

arkadaslar bugun de gecti gitti karnim agridi ama adet olmadim yarin bakalim ne olacak insallh olmam yaa tedaviye falanda gerek kalmaz korkuyorum biraz.
yumurtlama tedavisi gorecem ben verilen haplar kist falan yapiyormus ya insallh daha cok uzamaz hamile kalma surem

arkadaslar bugun de gecti gitti karnim agridi ama adet olmadim yarin bakalim ne olacak insallh olmam yaa tedaviye falanda gerek kalmaz korkuyorum biraz.
yumurtlama tedavisi gorecem ben verilen haplar kist falan yapiyormus ya insallh daha cok uzamaz hamile kalma surem

tatlım inş hamişsindir. bende hamile kalmasaydım tedaviye başlicaktım ama Allahım yüzüme güldü ve tedaviye başlamadan hamile kaltım tatlım

merhabalar benimde umudum mayısa kaldı hergün bu siteye girmek için can atıyorum sizleri okumak dertlerime birazda olsa çare bulabiliyorum.umutlarımda artıyor:)))

canim katiliyorum sana insallh bu ay aliriz guzel haberleri.insan kendini rahatlatiyor burada yazistikca

Kızlar bu ay doktora gideceğim 7aylık evliyim bi yıl olmadan bakmıyorlarmis doktora bi yıllık evliyim desem birşey olur mu

canim bende gecen ay gittim ozele 8 aylik evliydim ama bir yillik evliyim dedim gerci ben 27 yasindayim sen gercekten kucuksun yani acele etme diyebilir buyuk ihtimal birde soyle bisey var bunyen hazir degildir bebege 17 yasindasin surda adet olali 5 yil anca olmustur herhalde bu arada bende kayseriliyim :) hemsom

tatlım inş hamişsindir. bende hamile kalmasaydım tedaviye başlicaktım ama Allahım yüzüme güldü ve tedaviye başlamadan hamile kaltım tatlım

ne guzel canim yaa insallah bende oyle olurum diyorum ama karnim ince ince agriyor sinirlerim bozuluyor kesin adet agri bu:((
insallah saglikla alirsin bebegini kucagina canim

özlemcim bende erken evlendim ama hiç acele etmedim bebek için tatlım biraz bekle evliliğinin tadını çıkar tatlım.

Şimdi ne yapayım ben arkadaşlag

bence aklinda kalmasin doktora git kontrole geldim de hersey yolundami onu ogrenirsin en azindan kafanda rahat olur simdi aklina takiliyordur belki acaba kist varmi hormonlar normalmi diye dusunmezsin bir seneyi beklerken ben ole yaptim vajinal muaene oldum adet olunca da hormonlara bakacak bu ay ondan sonra kismet ne zamansa ozaman bebek gelir insallah :)

Back