- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.181
sonra negatif çıkmadımı ben ne gatif çıkıcak demiyorum amaa arada kaldımmm
kızlar benim kırmızılar geliyor heraldeeeee
çıkıyodu tatlım tek çizgi öyle bana bakıyodu:)
offfffffffff gelmesin yaaaaaaaaa......... ama benimki artık gelsiiiinnnnnn....
ne barıyon yaaaiiiiiiinşaaalllaaaaahh hamilesindirrrrabbim göndermiştir belkide miniğimizi regliyi bekleyip durma kızıyorum bak artıkkk
kızlaaar akşam bizim evde tabu partisi vaaarrr eşlerinizide alın gelinnnayyyy ne güzel olurdu düşünsenizeeee hepimiz bir aradaaaa kop koppp
inşallah bakalımm inşallah sennkide gelmesinn bebiş gelsinnnnr
ayyyy kuzum keşke yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................ bendemi test yapsamkiiii..? benimde hiç gelecekmiş gibi durmuyo... bikaç gün önce baya akıntım oldu rengi kahveye dönüktü kesin hasta olucam dedim çünkü benim hep öyle oluyo ama şimdi kesildi sadece normal akıntım var....
ne barıyon yaaa
tabu partisi ne oluyo quuuu :26:
hamilesindir iştteee kızım gitsene bi hastaneye tahlil verseneeeee
iş yerine yakın bi hastane var sordum ne kadar diye 45 tl dedi... özelde o kadar pahalımı kan testi yaaaa
devlet hastanesine gitsene sağlık ocağınaaaa
ben geldim kızlar hastaneye kontrole gittim. keseyi ve york kesesini gördük. zorla emriyoyu gördük.ve miniminnak kalp atışlarınıdaa. hehehehehe hakkımızdan hayırlısını versin rabbim
bende ev daqıtıyorlar falan sandım hemen gelicektimsen istemiyon ya hani tekrar spiral taktırcakmışınn tam sopalıksınnnn bak annem beni 38 yaşında doğum yaptı hep derki iyikide doğurmuşum seni sen bana çok baktın der... inanki bi tane daha yap sana çok iyi gelecek bak bu bebek...
monopoly kızma birader tarzı bi oyun... kartlarda kelimeler var atıyorum grip bide yasaklı kelimelerin var mesela soğuk algınlığı nezle burun akıntısı gibi yasaklı kelimeleri kullanmadan gribi anlatmaya çalışıyosun.. çok zevkli valla.. eltim gelecek kaynımla bide arkadaşımız var o gelecek eşiyle önce yemek yicez sonrada gelsin tabuuuu.... kahkahalar havada uçuşuyo görmen lazım
ben geldim kızlar hastaneye kontrole gittim. keseyi ve york kesesini gördük. zorla emriyoyu gördük.ve miniminnak kalp atışlarınıdaa. hehehehehe hakkımızdan hayırlısını versin rabbim
kuzum sen sattan kaç gün sonra öğrenmiştin hamileliğini..?? seninde geç döllenmeydi ya ondan sordum..???
Ya ben napiyimm yaaa kanla karisikk akintim varr. Igne yapiyomu yoksa cokmu zorlandimoff yaa memisler bombaa iarnim corba mideme sabah yedigim boregin yagi geliyoo:-S neysee midenizi bulandirmiyimm... Ama ben hamis dglm geliyorlar eger yerlesme kanamasi degilse ama daha 5ine cook vaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?