Umutlarini Mayisa saklayanlar...

iiiiiiinşaaalllaaaaahh hamilesindirrr rabbim göndermiştir belkide miniğimizi regliyi bekleyip durma kızıyorum bak artıkkk
ne barıyon yaaa
kızlaaar akşam bizim evde tabu partisi vaaarrr eşlerinizide alın gelinnn ayyyy ne güzel olurdu düşünsenizeeee hepimiz bir aradaaaa kop koppp

tabu partisi ne oluyo quuuu :26:

inşallah bakalımm inşallah sennkide gelmesinn bebiş gelsinnnnr

ayyyy kuzum keşke yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................ bendemi test yapsamkiiii..? benimde hiç gelecekmiş gibi durmuyo... bikaç gün önce baya akıntım oldu rengi kahveye dönüktü kesin hasta olucam dedim çünkü benim hep öyle oluyo ama şimdi kesildi sadece normal akıntım var....

hamilesindir iştteee kızım gitsene bi hastaneye tahlil verseneeeee

ne barıyon yaaa

tabu partisi ne oluyo quuuu :26:

sen istemiyon ya hani tekrar spiral taktırcakmışınn tam sopalıksınnnn bak annem beni 38 yaşında doğum yaptı hep derki iyikide doğurmuşum seni sen bana çok baktın der... inanki bi tane daha yap sana çok iyi gelecek bak bu bebek...

monopoly kızma birader tarzı bi oyun... kartlarda kelimeler var atıyorum grip bide yasaklı kelimelerin var mesela soğuk algınlığı nezle burun akıntısı gibi yasaklı kelimeleri kullanmadan gribi anlatmaya çalışıyosun.. çok zevkli valla.. eltim gelecek kaynımla bide arkadaşımız var o gelecek eşiyle önce yemek yicez sonrada gelsin tabuuuu.... kahkahalar havada uçuşuyo görmen lazım

ben geldim kızlar hastaneye kontrole gittim. keseyi ve york kesesini gördük. zorla emriyoyu gördük.ve miniminnak kalp atışlarınıdaa. hehehehehe hakkımızdan hayırlısını versin rabbim

ben geldim kızlar hastaneye kontrole gittim. keseyi ve york kesesini gördük. zorla emriyoyu gördük.ve miniminnak kalp atışlarınıdaa. hehehehehe hakkımızdan hayırlısını versin rabbim

oyyşşşş demek gelişmiş o kadar yavrucuğuunn.. maşallah rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin cnmmm dua et bizlerede olurmu..?

Ya ben napiyimm yaaa kanla karisikk akintim varr. Igne yapiyomu yoksa cokmu zorlandim off yaa memisler bombaa iarnim corba mideme sabah yedigim boregin yagi geliyoo:-S neysee midenizi bulandirmiyimm... Ama ben hamis dglm geliyorlar eger yerlesme kanamasi degilse ama daha 5ine cook vaarr

bende ev daqıtıyorlar falan sandım hemen gelicektim

tatlım ne güzel anlatmışsın..hayırlı olsun...

züleyha tel açsana canım doktoruna bu normalmi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…