• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar uyuya kalmısım:D yenı uyandım yıne sıze odaklandım:D ay ustumde bır usebgeclıktır usenmeye bıle usenıyorum bır halley oluyo tuzle canım senın pco muydun oglusuna hamıle kalmadan once bı de pco lularda yuzde 70 ı ıkız doguruyormus dogrumu daha once duydunuz mu bunu :16:

kızlar hamilemiyim diye şüphelenenler karnınınzı içinize doğru çekin bekleyin göbek deliğinizde acı oluyorsa hamilelik olasılığı yüksekmiş.

hadi bi deneyin tabi herkeste olmayabilir.:23:

Allah seni ............:1::1::1: baklava dilimi haa ....o zaman benimkide hanım göbeği olsunn... kız biz aşeriyor olmayalım kikikiki:9:.....

Olabilir canım,geçen rüyamda turşuyla kısır yedim,keşke olsada bebem ben her dakka aşersem.

ya bende hem merak hem krku var ya yoksaaaa diyeee

kendini bu kadar kasarsan daha kötü olursun... ben test yaparken hamile olmadığıma inandırıyorum hep diyorum tek çizgi çıkacak ama yinede yapıyorum ne salağım diyorum hep :1: hepte öyle oluyo gerçekten zaten biliyodum diyip çıkıyorum işin içinden.. İnşallah hamilesindirr kötü şeyler değil güzel şeyler düşün ki pozitif olsun sonucun... sen kaç günde bi oluyosun kuzum?

kendini bu kadar kasarsan daha kötü olursun... ben test yaparken hamile olmadığıma inandırıyorum hep diyorum tek çizgi çıkacak ama yinede yapıyorum ne salağım diyorum hep :1: hepte öyle oluyo gerçekten zaten biliyodum diyip çıkıyorum işin içinden.. İnşallah hamilesindirr kötü şeyler değil güzel şeyler düşün ki pozitif olsun sonucun... sen kaç günde bi oluyosun kuzum?

normalde 28 günde bir olurum her zaman düzenliyimdir 24 de kesin olurum ama son düşükte adet tarihim 28 oldu ama bu ay gelen giden yokkkk

kızlaaar akşam bizim evde tabu partisi vaaarrr eşlerinizide alın gelinnn :9: ayyyy ne güzel olurdu düşünsenizeeee hepimiz bir aradaaaa kop koppp :21:

bende senin gibiydim tatlı hamile olmadığıma %100 eminim ama yinede test yapıyodum sonrada kesin negatif çıkıcak diyodum:):9:

ben çıktım kızlar ................. 1 2 gün giremem inşaallah döndüğümde hamile haberleriyle sürpriz yaşatırsınız...:49:

hepinizi öpüyorummmmm.........:54::54::54::54::54:

Back