Umutlarini Mayisa saklayanlar...

irmegan canım test yap benimde öyle akıntım olmuştu bende hasta olcam dedim ama bebişden dolayıymış tatlım

irmegan canım test yap benimde öyle akıntım olmuştu bende hasta olcam dedim ama bebişden dolayıymış tatlım

vallamııı...? ama 36. gün dahaa senin gibi 40'ı beklemeyimmi..?? ya bide pko varya çok fazla ümitli değilim ama rabbim büyük belkide yollamıştır hediyesini...

cxanım bence bi dr git derim yerleşme kanaması olabilirrrr

vallamııı...? ama 36. gün dahaa senin gibi 40'ı beklemeyimmi..?? ya bide pko varya çok fazla ümitli değilim ama rabbim büyük belkide yollamıştır hediyesini...

valla canım kahverengi geldi dedin ya o yüzden yap diyorum benimde peçeteye gelmişti az da kırmızıda vardı ben hasta oluyorum dedim ama ondan sonra hiç bişe gelmedi ve test yaptım pembişin israrı üzerine silik çıktı tatlım. ama beklemek istersen bekle canım

kuzum ben 2 gün daha bekleyimde o zaman yapayım artık... inşallah vardır bişeyler ne diyimm senin facebookun yokmu kuzumm gerçi ayşeyi bulamadımki daha :)

benimmm dun geceee geldii kirmizilarr cok uzuldum yaaa catlama ignesi de isee yaramadii
tedaviyii tekrarlayacazz dedi doktorumm insallah hazirana olurrr.....opuyorumm hepinizii

hmmm anladım cnmm... ben 40 gün doldurayım dur dürtüyolar beni sena dövecek şimdi korkuyom :)
canım sen en son ne zaman test yapmıştın...
benimmm dun geceee geldii kirmizilarr cok uzuldum yaaa catlama ignesi de isee yaramadii
tedaviyii tekrarlayacazz dedi doktorumm insallah hazirana olurrr.....opuyorumm hepinizii

hakkında hayırlısı olsun canım..demekki vakti zamanı var..en hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…