- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.201
canım bendede adet düzensizliği vardı 30 gün olarak hesaplarsak 11 gün sonra test yaptım ve silik çıkmıştı canım benim
ayyyy kuzum keşke yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................ bendemi test yapsamkiiii..? benimde hiç gelecekmiş gibi durmuyo... bikaç gün önce baya akıntım oldu rengi kahveye dönüktü kesin hasta olucam dedim çünkü benim hep öyle oluyo ama şimdi kesildi sadece normal akıntım var....
irmegan canım test yap benimde öyle akıntım olmuştu bende hasta olcam dedim ama bebişden dolayıymış tatlım
iş yerine yakın bi hastane var sordum ne kadar diye 45 tl dedi... özelde o kadar pahalımı kan testi yaaaa
Ya ben napiyimm yaaa kanla karisikk akintim varr. Igne yapiyomu yoksa cokmu zorlandimoff yaa memisler bombaa iarnim corba mideme sabah yedigim boregin yagi geliyoo:-S neysee midenizi bulandirmiyimm... Ama ben hamis dglm geliyorlar eger yerlesme kanamasi degilse ama daha 5ine cook vaarr
kızlar yaa birbirimizi facebooktanda eklesek olmamıı...? kullananlar varsa?
canım benm var face ayşe özkan
vallamııı...? ama 36. gün dahaa senin gibi 40'ı beklemeyimmi..?? ya bide pko varya çok fazla ümitli değilim ama rabbim büyük belkide yollamıştır hediyesini...
nasıl buliciiiz ama dur ben aratayım seni benimde halime ersoy...
valla canım kahverengi geldi dedin ya o yüzden yap diyorum benimde peçeteye gelmişti az da kırmızıda vardı ben hasta oluyorum dedim ama ondan sonra hiç bişe gelmedi ve test yaptım pembişin israrı üzerine silik çıktı tatlım. ama beklemek istersen bekle canım
kuzum ben 2 gün daha bekleyimde o zaman yapayım artık... inşallah vardır bişeyler ne diyimmsenin facebookun yokmu kuzumm gerçi ayşeyi bulamadımki daha :)
canım sen en son ne zaman test yapmıştın...hmmm anladım cnmm... ben 40 gün doldurayım dur dürtüyolar beni sena dövecek şimdi korkuyom :)
benimmm dun geceee geldii kirmizilarr cok uzuldum yaaa catlama ignesi de isee yaramadii
tedaviyii tekrarlayacazz dedi doktorumm insallah hazirana olurrr.....opuyorumm hepinizii
benim avatar resmim kendime ayit ordan bulabilirsinnn
kızlar ben yemeğe gider çok acıktımmm
erginsenamm senin yokmu facebookk...???
canım sen en son ne zaman test yapmıştın...
senin avatar resminde ne var canım söyle bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?