- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.161
kızlar uyuya kalmısımyenı uyandım yıne sıze odaklandım ay ustumde bır usebgeclıktır usenmeye bıle usenıyorum bır halley oluyo tuzle canım senın pco muydun oglusuna hamıle kalmadan once bı de pco lularda yuzde 70 ı ıkız doguruyormus dogrumu daha once duydunuz mu bunu
kızlar hamilemiyim diye şüphelenenler karnınınzı içinize doğru çekin bekleyin göbek deliğinizde acı oluyorsa hamilelik olasılığı yüksekmiş.
hadi bi deneyin tabi herkeste olmayabilir.
Allah seni ............baklava dilimi haa ....o zaman benimkide hanım göbeği olsunn... kız biz aşeriyor olmayalım kikikiki .....
Allah seni ............baklava dilimi haa ....o zaman benimkide hanım göbeği olsunn... kız biz aşeriyor olmayalım kikikiki .....
bence dr gitderim sanaaaa
Olabilir canım,geçen rüyamda turşuyla kısır yedim,keşke olsada bebem ben her dakka aşersem.
canım 3 ayda bir atıyo 35 e o yüzden relaxım ben... bu hafta bi durayım dahada olmazsam muhakkak giderim artık... senin testi çok merak ediyorum ben vallaaaaaaa :18:
oyyy beklerim ben seni kuzummmm tamam seninleyimm....
canım kıymalı börek çektiiii(ne alaka diyeceksiniz)
ya bende hem merak hem krku var ya yoksaaaa diyeee
al bi aşeren daha... gel kuzum burdan yak....
ya kasıklarımda tuhaf bir gerginlik var... reql olucam diye kendimi avutuyorum ama ya hamileysem diye ödüm kopuyor :18:
kendini bu kadar kasarsan daha kötü olursun... ben test yaparken hamile olmadığıma inandırıyorum hep diyorum tek çizgi çıkacak ama yinede yapıyorum ne salağım diyorum hephepte öyle oluyo gerçekten zaten biliyodum diyip çıkıyorum işin içinden.. İnşallah hamilesindirr kötü şeyler değil güzel şeyler düşün ki pozitif olsun sonucun... sen kaç günde bi oluyosun kuzum?
kendini bu kadar kasarsan daha kötü olursun... ben test yaparken hamile olmadığıma inandırıyorum hep diyorum tek çizgi çıkacak ama yinede yapıyorum ne salağım diyorum hephepte öyle oluyo gerçekten zaten biliyodum diyip çıkıyorum işin içinden.. İnşallah hamilesindirr kötü şeyler değil güzel şeyler düşün ki pozitif olsun sonucun... sen kaç günde bi oluyosun kuzum?
normalde 28 günde bir olurum her zaman düzenliyimdir 24 de kesin olurum ama son düşükte adet tarihim 28 oldu ama bu ay gelen giden yokkkk
ben çıktım kızlar ................. 1 2 gün giremem inşaallah döndüğümde hamile haberleriyle sürpriz yaşatırsınız...
hepinizi öpüyorummmmm.........
hadi hayırlısı şu test gelseydi biiiiii.....!!! çift çizgiyi göresin inşallaaahhh...
kızlaaar akşam bizim evde tabu partisi vaaarrr eşlerinizide alın gelinnnayyyy ne güzel olurdu düşünsenizeeee hepimiz bir aradaaaa kop koppp
bende senin gibiydim tatlı hamile olmadığıma %100 eminim ama yinede test yapıyodum sonrada kesin negatif çıkıcak diyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?