Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlaaarrrr ben geldiiimmmm.... geçmişinizi okudum da ancak yazabildimm... ayşem bence sen bugün bi test yap... aslında bende yaparımda daha cumartesi günü yaptım ve olmadığınada eminim neredeyse... 36. gündeyim rekor kırdımm... kasıklarım acaip derecede şiş... kilo vermeden önceki halime geri döndüm sanki hamile gibi çıktı yine karnım... göğüslerde sızı felan hiç yok... hamilelik olsa bi yerden belli olurdu... ama patlamak üzereyem diyebilirim.. biran evvel olsam artık yaaa.. 40. güne kadar olmazsam kan testi vericem... bakalım.. sizler nabünüzz tatlişleeerrr yirim ben siziii canım arkidişlerim beniiiimmmmmm

irmegan geçmiş bitmedimi quuu

anca bittii bebeğiimmm.... ben 63.7 oldum aslında dahada verirdimde kayınvalidemlerde normal yemek yemek zorunda kaldım o batırdı beni kuzum... gerçi bide regl şişliği var karnım kilo vermeden önceki gibi şişti kuzum.. patlıycam artık yaaa ben napim bi akıl ver.. bugün 36. gün artık yaaaaa

anammm kuzum bende çocuk gelişmciyimmm.. anadolu meslek lisesi çıkışlıyım 2 yılda gazi üniversitesinde önlisans okudum ama bi yararı varmı desen hayır.. şuanda çoook alakasız bi yerde çalışıyorum

canım bence bi dr git derimm.ne olur ne olmaz gerekirse kan verirsinn.benim için hakkım hayırlısı neyse o olosun bugün test yapsam çıkarmı varsa eğer belli olurmuu

ayy ne güzel yaa . inş bende okumak istiyorum açıktan bakalım canım yaaa . inş sende biyerde iş bulursunda çalışırsın canım mesleğini yaparsın

canım ben geçen ay çok kafaya taktım 2 gün geç reql oldum..bence psikolojik olarak etkilendiqimiz için bu gecikmeleri yaşıyoruz...plates şişkinliqi çok güzel atıyor yapma imkanın varsa tavsiye ederim..birde ödem atıcı çaylardan için..açaili yeşil çay nefis..doqadan...
benimde bugün reql günüm..merakla bekliyorum... :18:

canım bence bi dr git derimm.ne olur ne olmaz gerekirse kan verirsinn.benim için hakkım hayırlısı neyse o olosun bugün test yapsam çıkarmı varsa eğer belli olurmuu

canım senin bat 28 di 2 gün geçmiş sayılıyo eğer geç döllenme değilse muhakkak çıkar diye düşünüyorum ben... bende bugün bi kan testi versemmi yoksa beklesemmi ki 2-3 gün daha..?

kızlar gebelik testi yapsam çıkarmı sizceee merak ediyorumda yarına dayanamayabilirimmm

Aysem ben gebeyken bile hemen cikmamisti bazilarinda gec cikar. Sen hastanedesin nasilsa ver bi kan bakem. Gerci ben dedikoduya maall vermemek icin vermiyorum artik...ama dene derim.. Bene senden umutluyum tazeciksin sen minnosss

Canım ben ilk yavrumda pko değildim,sonradan oluşmuş,kilolar ve sınavlarım yüzünden insülin direncim bozulunca oluşmuş kistlerim.Doktorum pco mun dereceleri olduğunu ve kilo verdiğimde bunların oluşumlarının duracağını,yumurtlamamın olduğunu söylemişti.senin durumun nasıl mesela kaç ayda adet oluyorsun?

kızlar hamilemiyim diye şüphelenenler karnınınzı içinize doğru çekin bekleyin göbek deliğinizde acı oluyorsa hamilelik olasılığı yüksekmiş.

hadi bi deneyin tabi herkeste olmayabilir.

baklava dilimlerimin ortaya çıkmasından başka bişi hissetmiyorum

ayy ne güzel yaa . inş bende okumak istiyorum açıktan bakalım canım yaaa . inş sende biyerde iş bulursunda çalışırsın canım mesleğini yaparsın

inşallah canım yaa hayırlısı artıkk şimdiki işimden memnunum ama şartları çok rahat ilerleyen zamanlarda bakrız artık duruma göre

kuzum geçmiş regl döngülerime baktımda neredeyse 2 senelik arşivim var benim 35'i hiç geçmemiş benim reglim bugün bana göre 1 gün geçti ama şişkinliğimde var neyse bekleyim bakalım 2 3 gün daha...

Aysem ben gebeyken bile hemen cikmamisti bazilarinda gec cikar. Sen hastanedesin nasilsa ver bi kan bakem. Gerci ben dedikoduya maall vermemek icin vermiyorum artik...ama dene derim.. Bene senden umutluyum tazeciksin sen minnosss

ahh canım ben ben şuanda 1 haftalığına diş hastanesinde çalışıyorummm.hastanede olsam vericem de kannn.öğlen hastaneden yemek arabası gelicekkk söyledim unutmazlarsa test getiriceklerrr

Allah seni ............ baklava dilimi haa ....o zaman benimkide hanım göbeği olsunn... kız biz aşeriyor olmayalım kikikiki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…