Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Adetin üçüncü gunu çağırır hormon tahlilleri yaıpılır yumurta takıbı yapılır yumurta buyutmek şçşn ve çatlatmak için hor on iğneleri verirler belirli gunlerı var dr söyler eşinden sperm alınır kaliteli hale getirilir ve yumurtlaman oldugunda sperm rahimden yollanılır yanı normal ilişki yaşar gibi benım göÜmde

Anlatmadı bende sormayı unuttum

Ne kadar saçma sen sorsarda sormasanda anlatması gerek bu ciddi ve zorlu bşr yol sonuçta Allahım ya nerdeeee eski doktorlar yaşlı doktorlara boşuna gitmiyoruz şimdikiler hep baştan sağmacı paracılar

Adetin üçüncü gunu çağırır hormon tahlilleri yaıpılır yumurta takıbı yapılır yumurta buyutmek şçşn ve çatlatmak için hor on iğneleri verirler belirli gunlerı var dr söyler eşinden sperm alınır kaliteli hale getirilir ve yumurtlaman oldugunda sperm rahimden yollanılır yanı normal ilişki yaşar gibi benım göÜmde
Himm normal klomen tedavisi gibi oluyor ozaman sadece sperm ler dışarda hazırlanıyor

Himm normal klomen tedavisi gibi oluyor ozaman sadece sperm ler dışarda hazırlanıyor

Yani aşağı yukarı öyle o iğneler göbekten kendın vuruyorsun cnm zaten aşama aşama mecbur anlatacak bır sınraki gidişinde mevbur anlatacak aadetin nezaman

Ayy bu benım içşn aslında çok guzel haber ben hiç yumurlütlayamıyordum kızlar demekki zayıflamam ve hayıt ekstratı çok işe yaradı buda birşey bebişim daha olmasa da bır yol katettığımın işareti değilmi ?
Tabıkı bu ayı kacırmaman gerektıgıne işaret canım bu ovılasyon testını adetten kac gun sonra yaptın ?

Tabıkı bu ayı kacırmaman gerektıgıne işaret canım bu ovılasyon testını adetten kac gun sonra yaptın ?

8. Gunu başladım cnm ama internette ovulasyon hesaplama yaptım ayın 13 unde dıyor bakalım bugun yada yarın olmazsa demekki yumurtlamam olmuyor hala demek

X