Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Bende önceleri erken diyordum.Hatta` ilk olsun sonra yapmazsanız yapmayın `diyenlere kızıyordum ama galiba haklılarmış,bu iş öyle ha diyince olmuyormuş.Hayırlısı ile zamanı gelince olur inşallahBence düzensizlik varsa bir doktora görün derim.En azından erkenden belki bir ilaçla erkenden düzene girer

eskıler bızım yasımızda 3.cocuk sahıbı oluyorlarmış şimdi gec anne olmakta yumurta kalıtesını dusurup gebe kalmamaya neden oluyor zorlasıyor bu yaslarda halıyle... ben evlenmeden once dogum kontrol hapı yanı duzenleyıcı kullanıyordum doktor hep kontrol ılacı verırdı sag yumurtalıgımda kıst var hormon testlerım gecen sene normaldı eger bu aylarda kalmassam gıderım doktor muhtemelen yumurta takıbı falan ısteyecektır duruma gore yonlendrebılır daha yenı basladıgım ıcın korunmasız ılıskıye sımdı gıtsemde dogal yollardan denemeyı onerır hayırlısı cnm ben aslında subat bebegı istıyorum yaza gırmeden olursa ınsallah

İnşallah cnm Allah gönlüne göre versinTez zamanda hamiş oluruz inşallah

Yok canım bu ay da hüsran:) kimyasal dan sonra hemen olur dediler olmadi :) bu şanslı aylar bana denk gelmiyor bat haziran da bakalım ne olcak ondan sonra :) sende nasıl gidiyor yigenimiz büyüdü mu
Olcak canım inşallah akışına bırak en doğru zamanda verecektir Allahım. Büyüyor benimki de maaşallah cinsiyetimiz bile oldu kızım olacakmış : )

Hanimlar bu fotodaki ovulasyon testim bugun daha belirgin gece tekrar denesemmi yoksa yarin mi yapsam bilemedim bugun hafif ama net degil gordugunuz gibi

Yorgun morgun sende ahda bir oluyor yumurtlamam tavuk gbi hergun yumurtlamiyorum de hangi gunse yumurtlaman ogun bir zahmet yani

Ben
Ovulasyon testi en guzeli takip icin bence internettede fiyati gayet makul
Bıkac ay deneyecegım hamılelıgı olmadı doktora gıdıp bı ovulasyon test takıbı yaptırabılırım hala hasta olmadım bu ay olsam mayısta yumurtlamayı yakalayabılme sansım var aslında

Hanimlar bu fotodaki ovulasyon testim bugun daha belirgin gece tekrar denesemmi yoksa yarin mi yapsam bilemedim bugun hafif ama net degil gordugunuz gibi
Belırgın görünüyor canım sen bu bıkac gun ılıskı dene bu ayı kacırmamalısın 3gun ıcınde ılıskı şart guzel haber

Bugünü de degerlendir :) yarın yaparsın ovilasyon testlerini okumuştum bid bayan yazmıştı her zaman öğlen 2 de yapmak en doğrusu demişti

Bugünü de degerlendir :) yarın yaparsın ovilasyon testlerini okumuştum bid bayan yazmıştı her zaman öğlen 2 de yapmak en doğrusu demişti

Ben saat 2 bucuktu yaptım bugun erken geldım işten ondan erken yaptım genelde saat 5 5bucuk arası yapıyorum ben ama bugun çok kötü kasıklarım ağrıyor yurumede özelliklede merdiven çıkmada cok zorlandım

Ben

Bıkac ay deneyecegım hamılelıgı olmadı doktora gıdıp bı ovulasyon test takıbı yaptırabılırım hala hasta olmadım bu ay olsam mayısta yumurtlamayı yakalayabılme sansım var aslında

Hadi hayırlısı canım en doğrusu da bu zaten ben çalıştığım için doktora sık sık gidiı takıp yaptıramıyorum malesef

Belırgın görünüyor canım sen bu bıkac gun ılıskı dene bu ayı kacırmamalısın 3gun ıcınde ılıskı şart guzel haber

Evet bugun daha belırgın ovulasyon testım ama bence yarın yada yarından sonra olacak diye dusunuyorum ama bugunude değerlendırırız tabiki

Ayy bu benım içşn aslında çok guzel haber ben hiç yumurlütlayamıyordum kızlar demekki zayıflamam ve hayıt ekstratı çok işe yaradı buda birşey bebişim daha olmasa da bır yol katettığımın işareti değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…