- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Bende önceleri erken diyordum.Hatta` ilk olsun sonra yapmazsanız yapmayın `diyenlere kızıyordum ama galiba haklılarmış,bu iş öyle ha diyince olmuyormuş.Hayırlısı ile zamanı gelince olur inşallahamın cnm insallah nasıpte varsa olur.Benmde eşim istiyor sonra bende biraz ikna oldum hep erken dıyordum zaman gecmeden düşünmek daha iyi sanırım ertelemekte olmuyor benım adet duzensızlıklerım var ondan dolayı bıraz zorlanıcam gibi görünüyor
eskıler bızım yasımızda 3.cocuk sahıbı oluyorlarmış şimdi gec anne olmakta yumurta kalıtesını dusurup gebe kalmamaya neden oluyor zorlasıyor bu yaslarda halıyle... ben evlenmeden once dogum kontrol hapı yanı duzenleyıcı kullanıyordum doktor hep kontrol ılacı verırdı sag yumurtalıgımda kıst var hormon testlerım gecen sene normaldı eger bu aylarda kalmassam gıderım doktor muhtemelen yumurta takıbı falan ısteyecektır duruma gore yonlendrebılır daha yenı basladıgım ıcın korunmasız ılıskıye sımdı gıtsemde dogal yollardan denemeyı onerır hayırlısı cnm ben aslında subat bebegı istıyorum yaza gırmeden olursa ınsallahBende önceleri erken diyordum.Hatta` ilk olsun sonra yapmazsanız yapmayın `diyenlere kızıyordum ama galiba haklılarmış,bu iş öyle ha diyince olmuyormuş.Hayırlısı ile zamanı gelince olur inşallahBence düzensizlik varsa bir doktora görün derim.En azından erkenden belki bir ilaçla erkenden düzene girer
İnşallah cnm Allah gönlüne göre versineskıler bızım yasımızda 3.cocuk sahıbı oluyorlarmış şimdi gec anne olmakta yumurta kalıtesını dusurup gebe kalmamaya neden oluyor zorlasıyor bu yaslarda halıyle... ben evlenmeden once dogum kontrol hapı yanı duzenleyıcı kullanıyordum doktor hep kontrol ılacı verırdı sag yumurtalıgımda kıst var hormon testlerım gecen sene normaldı eger bu aylarda kalmassam gıderım doktor muhtemelen yumurta takıbı falan ısteyecektır duruma gore yonlendrebılır daha yenı basladıgım ıcın korunmasız ılıskıye sımdı gıtsemde dogal yollardan denemeyı onerır hayırlısı cnm ben aslında subat bebegı istıyorum yaza gırmeden olursa ınsallah
Yok canım bu ay da hüsran:) kimyasal dan sonra hemen olur dediler olmadi :) bu şanslı aylar bana denk gelmiyor bat haziran da bakalım ne olcak ondan sonra :) sende nasıl gidiyor yigenimiz büyüdü muGulasor62 nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar : ) var mı bir gelişme merak ettim seni
Olcak canım inşallah akışına bırak en doğru zamanda verecektir Allahım. Büyüyor benimki de maaşallah cinsiyetimiz bile oldu kızım olacakmış : )Yok canım bu ay da hüsran:) kimyasal dan sonra hemen olur dediler olmadi :) bu şanslı aylar bana denk gelmiyor bat haziran da bakalım ne olcak ondan sonra :) sende nasıl gidiyor yigenimiz büyüdü mu
Ya gerçekten mi ne güzel:) çok sevindim senin adına allah kucağına almayı da nasip etsinOlcak canım inşallah akışına bırak en doğru zamanda verecektir Allahım. Büyüyor benimki de maaşallah cinsiyetimiz bile oldu kızım olacakmış : )
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYa gerçekten mi ne güzel:) çok sevindim senin adına allah kucağına almayı da nasip etsin
:) evet güzel olurduYorum yapan gebelık isteyen arkadasların Bu aralar hamile kalanların listesi şuracıkta olsa ne güzel olurdu
Evet öyle yoksa zor olur zaten çocuğun tutması sonuç da sadece 1 gün şansımız var ve o günü de kacirmamamiz lazım ama benim eşim yorgun geliyor erken yatıyor :) hafta sonuna denk gelirse yumurta günü benim için büyük şans hahaha
Yumurtlama gününü bilmeyenler ne yapsın işin en kötü yanı da o
Yumurtlamaya 3 gun kala 2 gun kalada bır sans ozaman oyle degerlendırın
Bıkac ay deneyecegım hamılelıgı olmadı doktora gıdıp bı ovulasyon test takıbı yaptırabılırım hala hasta olmadım bu ay olsam mayısta yumurtlamayı yakalayabılme sansım var aslındaOvulasyon testi en guzeli takip icin bence internettede fiyati gayet makul
Belırgın görünüyor canım sen bu bıkac gun ılıskı dene bu ayı kacırmamalısın 3gun ıcınde ılıskı şart guzel haberHanimlar bu fotodaki ovulasyon testim bugun daha belirgin gece tekrar denesemmi yoksa yarin mi yapsam bilemedim bugun hafif ama net degil gordugunuz gibi
Bugünü de degerlendir :) yarın yaparsın ovilasyon testlerini okumuştum bid bayan yazmıştı her zaman öğlen 2 de yapmak en doğrusu demiştiHanimlar bu fotodaki ovulasyon testim bugun daha belirgin gece tekrar denesemmi yoksa yarin mi yapsam bilemedim bugun hafif ama net degil gordugunuz gibi
Bugünü de degerlendir :) yarın yaparsın ovilasyon testlerini okumuştum bid bayan yazmıştı her zaman öğlen 2 de yapmak en doğrusu demişti
Ben
Bıkac ay deneyecegım hamılelıgı olmadı doktora gıdıp bı ovulasyon test takıbı yaptırabılırım hala hasta olmadım bu ay olsam mayısta yumurtlamayı yakalayabılme sansım var aslında
Belırgın görünüyor canım sen bu bıkac gun ılıskı dene bu ayı kacırmamalısın 3gun ıcınde ılıskı şart guzel haber