Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Yumurtlama oluyor ama işte hamile kalamıyoruz çoğumuz kader kısmet valla .. Ne zaman gelcek bu bebisler bilemiyoruz :)

Benim yumurtam catlamiyordu ama pkostan dolayi bu ay kur kullaniyorum onun da yumurta catlatma ozelligi varmis bitkinin o yuzden sormustum ben rabbim kimseyi bekletmesin cok zor insallah dogduklaeinda hayirli bir evlat olirkar bu kadar zorluklar cekiyoruz umariz deger

Hmm anladim canım catlamamasi zor bir durum bizimde çatladığı halde olmuyor işte
Bir kez düşük yaşadım birde kimyasal inşallah bu ay iyi bir çalışma olur da güzel haberler alırız.. ama bizde işte her gün ilişki olmuyor :) yada 2 günde bir ayda en fazla 4 kez oda denk gelirse çocuk içind e icimden gelmeden yapamıyorum brnde eşimde

Doktorlarfs diyor cnm iki gunde bir iliski diye zaten oda reglin ikinci haftaiclerinde onun disinda uc gunde birde olur dortgunde bir de

Doktorlarfs diyor cnm iki gunde bir iliski diye zaten oda reglin ikinci haftaiclerinde onun disinda uc gunde birde olur dortgunde bir de
Evet öyle yoksa zor olur zaten çocuğun tutması sonuç da sadece 1 gün şansımız var ve o günü de kacirmamamiz lazım ama benim eşim yorgun geliyor erken yatıyor :) hafta sonuna denk gelirse yumurta günü benim için büyük şans hahaha

Yumurtlama gününü bilmeyenler ne yapsın işin en kötü yanı da o
Yumurtlamaya 3 gun kala 2 gun kalada bır sans ozaman oyle degerlendırın

Yumurtlama gününü bilmeyenler ne yapsın işin en kötü yanı da o
Yumurtlamaya 3 gun kala 2 gun kalada bır sans ozaman oyle degerlendırın
Evet canım oda spermler kaliteliyse yaşar değilse yaşamaz zaten çok icerde:))) şans ya gerçekten ne zor bir süreç ya yoruluyoruz yıpranıyoruz...

keçi boynuzu pekmezi hareketli sperm sayısını arttırır dıyorlar ama ole denemek lazım haftada 2 yada 3 gun bı kasık eşimiz içse mesela bizimki abartıp kavanozu bitirir
Evet canım oda spermler kaliteliyse yaşar değilse yaşamaz zaten çok icerde:))) şans ya gerçekten ne zor bir süreç ya yoruluyoruz yıpranıyoruz...

normal keçiboynuzuda oluyor onu 10dk kaynatıp suyu içiliyor aslında sadece sperme degıl gırıp nezle bagısıklığa sac ve tırnak uzamasıa iyi geldığini okumuştum

Bugun besinci gun deniyorum ikinci cizgi silik cikmaya basladi nirmalde 13 mayis yumjrtlama gunum az kaldi bakalim yumurtlayip yumurtlamayacagim belli olacak bu arada kurlerde kullaniyorum
Bende başladım ovulasyon testlerine ama çok anlayamadım daha yumurlamadım sanırım.Ben kürlere cesaret edemedim aksi bir etki olur diye.

hala regl olmadım genelde cok duzesızdır ama bekle bekle olmadı 3gundur kasıkta kıpırtılar var bi gelemedi en azından yumurtlamayı beklemek daha manidar olurdu

canım 1 bucuk yıllık evleyım bende 29 nısandan berı korunmuyorum daha cok yenı sayılır 28 yaşım senın ?

Bende 26 yaşındayım. Bende eşimde çok istiyoruz ama henüz nasip olmadı.Bu mübarek ayda inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
amın cnm insallah nasıpte varsa olur.Benmde eşim istiyor sonra bende biraz ikna oldum hep erken dıyordum zaman gecmeden düşünmek daha iyi sanırım ertelemekte olmuyor benım adet duzensızlıklerım var ondan dolayı bıraz zorlanıcam gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…