Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

iyiyim çok şükür telefonumu kırdım düşürüp giremiyorum cok buralara bilgsayardan girdim şimdi boş günüm dinleniyorum evde şuan şuraya girince farkettim ben bu ay bu bekleme işlerini saymaktan vazgectim kacıncı günümdeyim bilmiyorum bile şuan şu mübarek günde Rabbim gönlümüzdekini hayırlisıysa nasip etsin buradaki herkesin

Bu ay daha çok dikkat edicem cnm.Ovulasyon testinide sipariş ettim inşallah işe yarar Sen ne zamandır deniyorsun ilk bebek mi?

Bugun besinci gun deniyorum ikinci cizgi silik cikmaya basladi nirmalde 13 mayis yumjrtlama gunum az kaldi bakalim yumurtlayip yumurtlamayacagim belli olacak bu arada kurlerde kullaniyorum

Yaa kimyasal mı? belki olur bu ay, inşallah adet değildir
Evet canım nisan 8 de kan verdim cıktı 3 gün sonra kimyasal olduğu anlaşıldı bugün de leke geldi durdu sonra normal da adet olunca ağrılardan yatarım valla hiç duramam inşallah adet olmam birde bata 4 gün varken testa yaptım 2 çizgi silik cıktı ama sonradan cıktı hemen cikmadi 2 tane yapmıştım hemde ondan sonra yapmadım bir daha inşallah lekelenmenin gerisi gelmez

En iyisini yapıyorsun akışına bırakınca daha iyi oluyor :)

Kizlar ben ovulasyon testine basladim ayin 13 u yada 14 unde yumurtlamam lazim yumurtlama sonrasi hamile kalamayan varmi aranizda??

Maalesef negatif çıktı bende artık akışına bırakacağım yaz bitene kadar önümüz ramazan sonra da tatile filan gitmeyi düşünüyorum hiç umurumda değil artık sıkıldım
Aynen kişin yapılacak birşey olmayınca insan çok takiyor ama yazın gezip tosunca insanın aklına gelmez cok fazla bende bugün gördüm az önce dün olmadım şimdi yarim saat önce başladı hayirlisi olsun mayıs haziran da denerim sonrasını salcam gitsin yazın birşey takmak istemiyorum

Aynen canım bütün kış girdiğimiz stres yeter insan kafa dağıtmak istiyor bende bu ay soğan kuru yapacağım sadece o da iltihap filan varsa diye çünkü akıntım her zaman çok oluyor benim belki iyi gelir

Kış bebeği annesi olmak cok rahat oluyor 1 2ay evde gecırıp daha sonra baharda yeni yeni dışarı çıkmak dolasmak sonra bebek yaza dahada büyümüş oluyor deniz piknik yazlık gezıntıler 5 6aylıkken daha rahat olur dıye düşünüyorum arkadaşlar
Benım korunmasız 4 yada 5ci ilişkim bu ay akışına bırakalım olursa olur dedık daha yolum var hep erken erken derken geç kalmayayımda bu ayı kaçırırsam içimde kalır bunlar ama nasip diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…