- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
Ayyy hadi canim inşallah hamilesindir sağlıklı bi şekilde ilerlerBende bat günüm du dün olmadım bugünü bekliyorum geçen ay kimyasal oldu diye mi bugün olcak gecikme o yüzden galiba kahverengi leke şeklinde geliyor sanki
Evet canım şükür engel kalmadı. Allah büyük inşallah en kısa zamanda mutlu haberleri alırız hepimizHmm anladım canım o zaman bundan sonra hamile kalmana engel birşey yok:) en kısa zaman da hamile kalırsın insalah
iyiyim çok şükür telefonumu kırdım düşürüp giremiyorum cok buralara bilgsayardan girdim şimdi boş günüm dinleniyorum evde şuan şuraya girince farkettim ben bu ay bu bekleme işlerini saymaktan vazgectim kacıncı günümdeyim bilmiyorum bile şuan şu mübarek günde Rabbim gönlümüzdekini hayırlisıysa nasip etsin buradaki herkesin
sen nasılsın buıradaki herkes nasıl?
Bu ay daha çok dikkat edicem cnm.Ovulasyon testinide sipariş ettim inşallah işe yararSen ne zamandır deniyorsun ilk bebek mi?
Yaa kimyasal mı? belki olur bu ay, inşallah adet değildirAmin inşallah canım bende beklemedeyim geçen ay kimyasal yaşadım sevinmem le üzülmem 3 gün sürdü valla dün de bat günüm du olmadım bugünü bekliyorum kahve lekeler başladı olcam bugün galiba
Aaa nerde okudun bunu:)
Evet canım nisan 8 de kan verdim cıktı 3 gün sonra kimyasal olduğu anlaşıldı bugün de leke geldi durdu sonra normal da adet olunca ağrılardan yatarım valla hiç duramam inşallah adet olmam birde bata 4 gün varken testa yaptım 2 çizgi silik cıktı ama sonradan cıktı hemen cikmadi 2 tane yapmıştım hemde ondan sonra yapmadım bir daha inşallah lekelenmenin gerisi gelmezYaa kimyasal mı? belki olur bu ay, inşallah adet değildir
:) tamam canım bakarım bendeCanım internete yazsana bak bunla ilgili yontemler falan yazıyordu tabı bu kesin değil olasılık Allahın taktiri tabiki...
Inşallah canım aminBerat kandiliniz mubarek olsun kizlar mubarek gunde hepimizin dualari kabul olsun insallah
Valla iyiyiz canım bizde nisan ayında bir kaç kişiyle geçirdik:) uzun zaman gitmeyince bildiri gelmiyormuş size :) bizde o kdr seslendik hahaha nerdesiniz kızlar diye etiket yapınca geldiniz keşke başta gelseydi aklımıza:)sen nasılsın buıradaki herkes nasıl?
En iyisini yapıyorsun akışına bırakınca daha iyi oluyor :)iyiyim çok şükür telefonumu kırdım düşürüp giremiyorum cok buralara bilgsayardan girdim şimdi boş günüm dinleniyorum evde şuan şuraya girince farkettim ben bu ay bu bekleme işlerini saymaktan vazgectim kacıncı günümdeyim bilmiyorum bile şuan şu mübarek günde Rabbim gönlümüzdekini hayırlisıysa nasip etsin buradaki herkesin
Maalesef negatif çıktı bende artık akışına bırakacağım yaz bitene kadar önümüz ramazan sonra da tatile filan gitmeyi düşünüyorum hiç umurumda değil artık sıkıldımAaa hadi hayırlısı canım güzel haberini bekliyoruz
Aynen kişin yapılacak birşey olmayınca insan çok takiyor ama yazın gezip tosunca insanın aklına gelmez cok fazla bende bugün gördüm az önce dün olmadım şimdi yarim saat önce başladı hayirlisi olsun mayıs haziran da denerim sonrasını salcam gitsin yazın birşey takmak istemiyorumMaalesef negatif çıktı bende artık akışına bırakacağım yaz bitene kadar önümüz ramazan sonra da tatile filan gitmeyi düşünüyorum hiç umurumda değil artık sıkıldım
Yumurtlama oluyor ama işte hamile kalamıyoruz çoğumuz kader kısmet valla .. Ne zaman gelcek bu bebisler bilemiyoruz :)Kizlar ben ovulasyon testine basladim ayin 13 u yada 14 unde yumurtlamam lazim yumurtlama sonrasi hamile kalamayan varmi aranizda??
Tutar yada tutmaz canım mutlaka vardırKizlar ben ovulasyon testine basladim ayin 13 u yada 14 unde yumurtlamam lazim yumurtlama sonrasi hamile kalamayan varmi aranizda??
Aynen canım bütün kış girdiğimiz stres yeter insan kafa dağıtmak istiyor bende bu ay soğan kuru yapacağım sadece o da iltihap filan varsa diye çünkü akıntım her zaman çok oluyor benim belki iyi gelirAynen kişin yapılacak birşey olmayınca insan çok takiyor ama yazın gezip tosunca insanın aklına gelmez cok fazla bende bugün gördüm az önce dün olmadım şimdi yarim saat önce başladı hayirlisi olsun mayıs haziran da denerim sonrasını salcam gitsin yazın birşey takmak istemiyorum