Valla 7 nisan regli günüm du ondan önce hamile olduğumu öğrendim beklemiyordum hatta test yaptım cıktı kan verdim cıktı adet günü yani 2 gün arayla tekrar kan verince baktım kan değerim 2 katina cikmamis 3 gün sonra adet şeklinde attım doktora gitiyim günAaa ne Zaman kimyasal yaşadın Canım?ben de şu an kimyasal yaşıyorum galiba ama kimyasal sonrası gebelik şansı daha fazla öyle düşün
Keşke benim de öyle olsaydı,8 nisandı benimki de 21 nisanda kanamam oldu,ne kadar kısa Zaman geçerse o kadar az yıpranıyorsunValla 7 nisan regli günüm du ondan önce hamile olduğumu öğrendim beklemiyordum hatta test yaptım cıktı kan verdim cıktı adet günü yani 2 gün arayla tekrar kan verince baktım kan değerim 2 katina cikmamis 3 gün sonra adet şeklinde attım doktora gitiyim gün
Evet tabiki haklisin canım benim adetten 3 gün geçti sonra kanama başladı en azından erken olduKeşke benim de öyle olsaydı,8 nisandı benimki de 21 nisanda kanamam oldu,ne kadar kısa Zaman geçerse o kadar az yıpranıyorsun
canım bende polikistik over hastasıyım ve çocuk istiyoruz doktoeum bana ınofolıc toz verdi onu kullanıyorum yumutlama günlerine dikkat et insallah en kısa zamanda hamıle kalırsın
kız belkı hamişsindir
burada böyle bir konu okumuştum
Merakla testi bekliyorum insallah hamilesindir rabbim hayirlara cikartsin
Fotografi kirparsan yuklenir canm
Bende gec yumurtladim cnim pkoluyum 9 haftalk hamileyim. Sdce bebek geriden geliyor gec oldugu icin. Nrmalde 10 ama ultrasonda 9 gozukuyor buda bi sorun teskil etmiyor
Herseyde vardır bir hayır belki gec dollenmedir bilemezsinki ama degilsede diğer aya kısmet olur insallah
Of ne bilim yıldım gerçekten her ay bir umut bekleyip sonu hüsran olunca moralmen çöktüm ve pes ettim artık ne zaman gelirse o zaman gelsin gerçekten ovilasyon testi almıştım ilk defa onu bile kullanmadımicimden gelmiyor hiç birşey 1 düşük bir de geçen haftalarda kimyasal yaşayınca gönlüm kırıldı artık
En yakın arkadaşım hemen kalmıştı. Öncesinde de çokça uğraşmıştı. Sıkma canını Allah kolaylık versin, sabrın gitmeden yavrun gelsinsevememsendenbaska canım valla bilmiyorum ya kimyasal dan sonra uzun hamile kalamayanlarda var okudum burda baya bazıları hemen kalıyor bu değişiyor kişiden kişiye o yüzden bilmiyorum inan ki hayırlısı neyse o olsun artık diyorum..
Sağol canım amin ınşallah allah herkesin gönlüne göre verir inşallahEn yakın arkadaşım hemen kalmıştı. Öncesinde de çokça uğraşmıştı. Sıkma canını Allah kolaylık versin, sabrın gitmeden yavrun gelsin
Üzülme canım inşallah önümüzde ay hamile kalırsın kafana takma daha erken sürede gelir eminim kiSağolsun hiç merak ettirip test yapmama bile fırsat vermeden erkenden kırmızıları gördüm bugün bu ayda olmadı(
Amin canım inşallah kimsede cevap yok ben kullanmadım canım yoksa yardımcı olurdumHepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.kizlar progestan kullanan oldumu hic aranizda?
İnşallah canım bizimkisi ümit işte rahim filmim tekrarlanicak bu ay tuplerim kapalı gozukuyormus umarım normal çıkar ve süpriz yapar gelir insallahÜzülme canım inşallah önümüzde ay hamile kalırsın kafana takma daha erken sürede gelir eminim ki
2 kez mi rahim filmi cektircen?İnşallah canım bizimkisi ümit işte rahim filmim tekrarlanicak bu ay tuplerim kapalı gozukuyormus umarım normal çıkar ve süpriz yapar gelir insallah
canım ben kullanıyorum. 4 ay oldu.Hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.kizlar progestan kullanan oldumu hic aranizda?
Sagol canim.10 gun kullanicakmisim sonra regl olmam lazim ondan sonrada hormonlara baktiricam isteAmin canım inşallah kimsede cevap yok ben kullanmadım canım yoksa yardımcı olurdum
Regl duzenlemek icinmi kullaniyorsun sende acabacanım ben kullanıyorum. 4 ay oldu.
Yok benim düzenliydi zaten. Doktorum hamile kalmanı kolaylaştırır diye verdi. Nasıl bir etkisi oluyor bilmiyorum ama tutunmasına yardımcı oluyormuş sanırım .Regl duzenlemek icinmi kullaniyorsun sende acaba
Evet banada korkma hamile kalirsanda zarari olmaz daha saglam tutunur dedi.yani cocuk varsa birakinca regl olmuyosun yoksa regl oluyosun gibi bisey sanirim ki.bende tam cozemedim amaYok benim düzenliydi zaten. Doktorum hamile kalmanı kolaylaştırır diye verdi. Nasıl bir etkisi oluyor bilmiyorum ama tutunmasına yardımcı oluyormuş sanırım .