Aynen cnmm yaa unuttularmi bu topigi kimse kendi ile ilgili bir bilgi vermiyooBizim burası baya sessizlesti gerçekten kimse konuşmuyor
Benim son durum doktor progestan verdi regl olup hormonlarima baktirmayi bekliyorumAynen cnmm yaa unuttularmi bu topigi kimse kendi ile ilgili bir bilgi vermiyoo
Canım benim duaalrimiz seninle çok güzel olcak herşey bundan sonra inşallahSabah 8de ameliyata giriyorum bana dua edin olur mu.?
Bilenler bilir bilmeyenler profilimde konu açmışım. Ordan okuyabilirler. Bana dua edin nolur.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Hmm anladım canım bakalım mayıs ayı kimlere şans getircek acabaBenim son durum doktor progestan verdi regl olup hormonlarima baktirmayi bekliyorum
Amin cnm amin..Canım benim duaalrimiz seninle çok güzel olcak herşey bundan sonra inşallah
Bitanemm dualarimiz seninlee bundan sonra hersey daha güzel olacakk.Sabah 8de ameliyata giriyorum bana dua edin olur mu.?
Bilenler bilir bilmeyenler profilimde konu açmışım. Ordan okuyabilirler. Bana dua edin nolur.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Rabbim tez zamanda sifa versin ins.Sabah 8de ameliyata giriyorum bana dua edin olur mu.?
Gecer gecer oda gecer ins.bu mubarek gecenin lutfuylu butun isteklerimiz hayirlisiyla gerceklessin ins.Daha iyiyim cnm bnm hafif agrım var
Amin cnm bnm aminnnnGecer gecer oda gecer ins.bu mubarek gecenin lutfuylu butun isteklerimiz hayirlisiyla gerceklessin ins.
Çok geçmiş olsun,Umarım bir an önce iyileşir ve bebeğine kavuşursunDaha iyiyim cnm bnm hafif agrım var
Hu hu kizlar nasılsınız??
Of ne bilim yıldım gerçekten her ay bir umut bekleyip sonu hüsran olunca moralmen çöktüm ve pes ettim artık ne zaman gelirse o zaman gelsin gerçekten ovilasyon testi almıştım ilk defa onu bile kullanmadımSen neden pes ettin Gulasor62?
Aaa ne Zaman kimyasal yaşadın Canım?ben de şu an kimyasal yaşıyorum galiba ama kimyasal sonrası gebelik şansı daha fazla öyle düşünOf ne bilim yıldım gerçekten her ay bir umut bekleyip sonu hüsran olunca moralmen çöktüm ve pes ettim artık ne zaman gelirse o zaman gelsin gerçekten ovilasyon testi almıştım ilk defa onu bile kullanmadımicimden gelmiyor hiç birşey 1 düşük bir de geçen haftalarda kimyasal yaşayınca gönlüm kırıldı artık