- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
Canim ufak yapisiklar varsa ilaçla aciliyormus geçen ay çekildi benim kapalı gözükmüş ama doktor spazmdan kaynaklı büyük ihtimalle yeniden farklı ilaçla deniyelim dedi ayin 2 sinde çekilecek tekrar bundada kapalı olursa ameliyatmis2 kez mi rahim filmi cektircen?
Bu rahim filmi çekilirken tüpleri mi açıyor o anda çekilirken anlamadim tam olarak bu durumu
Anladım canım inşallah birşey çıkmaz ben bu rahim filmini co k farklı birşey sanıyordum sayende öğrendimCanim ufak yapisiklar varsa ilaçla aciliyormus geçen ay çekildi benim kapalı gözükmüş ama doktor spazmdan kaynaklı büyük ihtimalle yeniden farklı ilaçla deniyelim dedi ayin 2 sinde çekilecek tekrar bundada kapalı olursa ameliyatmis
İnşallah canım bende bilmezdim insan başına gelmeyince bilemiyor işteAnladım canım inşallah birşey çıkmaz ben bu rahim filmini co k farklı birşey sanıyordum sayende öğrendim
Hoşgeldinn tatlimmForumunuz hayırlı olsun inşallah uğur getirir benı de yazar mısınız acaba
İyiyim kuzum şükür. Ağrım var hafiften dnleniyom :)@Mrrrrve gecmis olsun kuzum iyisin insallah özlettin kendinii
Sen hala olmadin mı adet neden böyle oldu acaba çamur gibi geliyor bide enteresan yoksa hamile mısın acaba yaKızlar bisey soracam ben enson 14 şubatta adet oldum 35 günde bir olurum ve hep düzenlidir adetlerim 20 martta olmam gerekiyordu olmadim kan testi felan yaptim negatif 10 gecikmeyle doktora gittim 30 martta yine bisey cikmadi söktürücü tarlusal yazdi bunu kullan hemen adet olirsun dedi bende 31 martta kullanmayaa basladim 5 nisanda ilac bitti 20 gün gectikten sonra yani 25 nisanda cook acik kahve akinti gibi bisey geldi 26 da sabah ayni sekilde oldu ve sonra koyulasmaya basladi siyah gibi. Bisey oldu ve suan hala ayni az az geliyo camur seklinde bide kokusuz kan degil bu ilk defa böyle bisey yasiyorum neden böyle olduu bilen varsa beni bilgilendirsin lütfenn
Aynen öyle haklisin valla bende bu rahim filmini sadece röntgen gibi birşey sanıyordum ne var ne yok görüyorsun gibi sonra birşey varsa tedavi flan sanıyordum ama rahim filmi yaparkan temizletiyor ve kanaları acıyor demek ilaçla cok güzel birsey bende diyorum ne alaka filmden sinra hamile kalma hahahaİnşallah canım bende bilmezdim insan başına gelmeyince bilemiyor işte
Hoşgeldin canımForumunuz hayırlı olsun inşallah uğur getirir benı de yazar mısınız acaba
keşke öyle olsa alttan muayene gibi bişey ama ilaç sıkılıyor oda basincla adet sancisi gibi bir sancı yapiyor tabi benimki biraz fazlaydı bu arada rahmin ve tuplerin röntgen görüntüsü alınıyorAynen öyle haklisin valla bende bu rahim filmini sadece röntgen gibi birşey sanıyordum ne var ne yok görüyorsun gibi sonra birşey varsa tedavi flan sanıyordum ama rahim filmi yaparkan temizletiyor ve kanaları acıyor demek ilaçla cok güzel birsey bende diyorum ne alaka filmden sinra hamile kalma hahaha
Bilmiyorum kii cnmm adet kanamasi gibi degil önce cok acik renkti simdi siyahlasmis ve az az geliyoSen hala olmadin mı adet neden böyle oldu acaba çamur gibi geliyor bide enteresan yoksa hamile mısın acaba ya
Hmm iyi iyi dinlenn cnmm benimmİyiyim kuzum şükür. Ağrım var hafiften dnleniyom :)
Hoşgeldin canımbat gününü şöyle eklim senide :)
Tamam canım:)Yeni olacagım regl ben pazar gunu 30 nisan canım
Ya kadinlarda donem donem ola iliyor diye biliyorum ben.benim basima gelmedi hic ama.bi arkadasimda dedigin gibi olmus onda polip cikti ameliyat filan oldu.bende regl sokulsun diye iciyorum aslinda cocuk dusunenlere tarlusal yerine progestan yazsalar keske onun zarari yokmus cunki.Bilmiyorum kii cnmm adet kanamasi gibi degil önce cok acik renkti simdi siyahlasmis ve az az geliyo