Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Evet banada korkma hamile kalirsanda zarari olmaz daha saglam tutunur dedi.yani cocuk varsa birakinca regl olmuyosun yoksa regl oluyosun gibi bisey sanirim ki.bende tam cozemedim ama
Ben de açıkcası kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum. 10 gün sonra bırak diyor ya mesela tam 10. gün sonunda adet oluyorum. Sen bu ay mı başladın ?

40 kişiyiz 4 kişi hamile kalmış sadece nisan da gerisi hiç belirtmemis hamile mi değil mi acaba ay sonu batlari olan arkadaşlar benim bat 9 mayıs bakalım akışına bıraktim neler olcak

Aynen valla. Robot gibi sıkılmştm artk
:KK66: keyfine bak tadını çıkar bende takip etmiyorum yumurta günlerini ne zaman ilişki olduysa şansa artık tutarsa:) düşünmemek en güzeli valla inanki çok böyle hamile kalanlar akışına bırakıp takip etmeden hamile kalanlar

Valla inan boğmuştum herifi. Bi sızı hiissediyodum adamı uykudan uyandırıyodm belki çatlıyodr hadi bismillah de diye.. :KK70:
:KK66: keyfine bak tadını çıkar bende takip etmiyorum yumurta günlerini ne zaman ilişki olduysa şansa artık tutarsa:) düşünmemek en güzeli valla inanki çok böyle hamile kalanlar akışına bırakıp takip etmeden hamile kalanlar

Anladım canım ne yüzünden veriyorlar peki bunu bir engel olduğu için mi yani hamile kalmana engel birşey mi var yoksa kolaylaştırıyor mu
Bu normalde kolaylastiriyo canim.yani bu progesteron hormonu varya onun ilac versiyonu.simdilik engel bisey yok.yani regl olmadigim icin daha hormonlara baktiramadim ama digerleri temiz sukur.bana ilaci reglim gelsin diye verdi.ama bu arada olurda beb is filan olursa zarari olmaz faydasi olur dedi.

Bu normalde kolaylastiriyo canim.yani bu progesteron hormonu varya onun ilac versiyonu.simdilik engel bisey yok.yani regl olmadigim icin daha hormonlara baktiramadim ama digerleri temiz sukur.bana ilaci reglim gelsin diye verdi.ama bu arada olurda beb is filan olursa zarari olmaz faydasi olur dedi.
Anladım canım inşallah bu ay şans bizden yana olur

X