- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Hos geldinHu huuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldinHu huuu
Hb btanem napynz burada bu saatteHos geldin
Ben de açıkcası kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum. 10 gün sonra bırak diyor ya mesela tam 10. gün sonunda adet oluyorum. Sen bu ay mı başladın ?Evet banada korkma hamile kalirsanda zarari olmaz daha saglam tutunur dedi.yani cocuk varsa birakinca regl olmuyosun yoksa regl oluyosun gibi bisey sanirim ki.bende tam cozemedim ama
Evet bende onun merakindayim iste.bakaljm 10.gun sonunda ne olacak.Ben de açıkcası kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum. 10 gün sonra bırak diyor ya mesela tam 10. gün sonunda adet oluyorum. Sen bu ay mı başladın ?
Napak ya hep ayni mevzular.ya bebislerimiz olsunda hayirlisiyla azcik degisik konu konusalim yalHb btanem napynz burada bu saatte
He kız inşallah bnde ameliyat oldm geçti çok şükür. Simdi ağrıyo azcık..Napak ya hep ayni mevzular.ya bebislerimiz olsunda hayirlisiyla azcik degisik konu konusalim yal
İnşallah cane.. İnşallah. 2 ay spiralle korunmam için ameliyatta spiral tak ş doktorum. 2 ay bi nefes alırıö hem@Mrrrrve geçmiş olsun cano :) hadi bakalım inşallah en kısa zaman da hamis haberini alırız
Öylemi :) iyi biraz kafa dinle bencede kendine öğlen bir kahve yap bir tane de kitap seç oku arkana yaslan keyfine bak 2 ayİnşallah cane.. İnşallah. 2 ay spiralle korunmam için ameliyatta spiral tak ş doktorum. 2 ay bi nefes alırıö hem
Anladım canım ne yüzünden veriyorlar peki bunu bir engel olduğu için mi yani hamile kalmana engel birşey mi var yoksa kolaylaştırıyor muSagol canim.10 gun kullanicakmisim sonra regl olmam lazim ondan sonrada hormonlara baktiricam iste
Aynen valla. Robot gibi sıkılmştm artkÖylemi :) iyi biraz kafa dinle bencede kendine öğlen bir kahve yap bir tane de kitap seç oku arkana yaslan keyfine bak 2 ay
keyfine bak tadını çıkar bende takip etmiyorum yumurta günlerini ne zaman ilişki olduysa şansa artık tutarsa:) düşünmemek en güzeli valla inanki çok böyle hamile kalanlar akışına bırakıp takip etmeden hamile kalanlarAynen valla. Robot gibi sıkılmştm artk
keyfine bak tadını çıkar bende takip etmiyorum yumurta günlerini ne zaman ilişki olduysa şansa artık tutarsa:) düşünmemek en güzeli valla inanki çok böyle hamile kalanlar akışına bırakıp takip etmeden hamile kalanlar
Bu normalde kolaylastiriyo canim.yani bu progesteron hormonu varya onun ilac versiyonu.simdilik engel bisey yok.yani regl olmadigim icin daha hormonlara baktiramadim ama digerleri temiz sukur.bana ilaci reglim gelsin diye verdi.ama bu arada olurda beb is filan olursa zarari olmaz faydasi olur dedi.Anladım canım ne yüzünden veriyorlar peki bunu bir engel olduğu için mi yani hamile kalmana engel birşey mi var yoksa kolaylaştırıyor mu
Bir kaç kiisden başka kimse yok valla :)bu topikteki kızlar nerelerdesiniz
Anladım canım inşallah bu ay şans bizden yana olurBu normalde kolaylastiriyo canim.yani bu progesteron hormonu varya onun ilac versiyonu.simdilik engel bisey yok.yani regl olmadigim icin daha hormonlara baktiramadim ama digerleri temiz sukur.bana ilaci reglim gelsin diye verdi.ama bu arada olurda beb is filan olursa zarari olmaz faydasi olur dedi.
Ins canim.Anladım canım inşallah bu ay şans bizden yana olur