Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Rahimde perde çıktı. Ameliyat olman lazım dedi. Bide sol tüpümü çok zor açtılar
Cook gecmis olsunn bitanemm rabbim dermansız dert vermesin şükürki tedavisi var sen sıkma canını insallah hersey daha güzel olacak.

Cook gecmis olsunn bitanemm rabbim dermansız dert vermesin şükürki tedavisi var sen sıkma canını insallah hersey daha güzel olacak.
Yaaaaaa dua edn nolur.. Polikistik overla başladı belam. Snra kilo sıkıntı oldu. Simdide perde..

Yaaaaaa dua edn nolur.. Polikistik overla başladı belam. Snra kilo sıkıntı oldu. Simdide perde..
Dualarım seninle kuzumm ne olur üzülmee şükrett ve herzamn allaha dua et beterin beteri var

Canım ya çok üzüldüm ama iyi düşün bak ameliyat olcan geçicek artık neden hamile kalmadigin cıktı bu co k güzel bundan sonra daha hızlı bir şekilde hamile kalırsın sorunları cozdukten sonra

Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor??
Bu ay pes ettim beklemicem yumurta günlerini takip etmicem bu ay baya umursamaz oldum pes ettim artık sen neler yapıyorsun
Bende ayniyim valla hala adet olmadimm cnmm

Canım ya çok üzüldüm ama iyi düşün bak ameliyat olcan geçicek artık neden hamile kalmadigin cıktı bu co k güzel bundan sonra daha hızlı bir şekilde hamile kalırsın sorunları cozdukten sonra
Gerçekten de dediğin gibi. Ama çok korkuyorum ya

Huhuuu kızlarr nerdesinizzz bi ses verin cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…