Sorun derken cozumu olmayan biseymi allah korusun
Rahimde perde çıktı. Ameliyat olman lazım dedi. Bide sol tüpümü çok zor açtılarSorun derken cozumu olmayan biseymi allah korusun
Cook gecmis olsunn bitanemm rabbim dermansız dert vermesin şükürki tedavisi var sen sıkma canını insallah hersey daha güzel olacak.Rahimde perde çıktı. Ameliyat olman lazım dedi. Bide sol tüpümü çok zor açtılar
Yaaaaaa dua edn nolur.. Polikistik overla başladı belam. Snra kilo sıkıntı oldu. Simdide perde..Cook gecmis olsunn bitanemm rabbim dermansız dert vermesin şükürki tedavisi var sen sıkma canını insallah hersey daha güzel olacak.
Dualarım seninle kuzumm ne olur üzülmee şükrett ve herzamn allaha dua et beterin beteri varYaaaaaa dua edn nolur.. Polikistik overla başladı belam. Snra kilo sıkıntı oldu. Simdide perde..
Gerçekten haklısın. Çok zor gerçekten bi evlat neleri göze aldırıyo.Dualarım seninle kuzumm ne olur üzülmee şükrett ve herzamn allaha dua et beterin beteri var
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor??
Canım ya çok üzüldüm ama iyi düşün bak ameliyat olcan geçicek artık neden hamile kalmadigin cıktı bu co k güzel bundan sonra daha hızlı bir şekilde hamile kalırsın sorunları cozdukten sonraYaaaaaa dua edn nolur.. Polikistik overla başladı belam. Snra kilo sıkıntı oldu. Simdide perde..
Bende ayniyim valla hala adet olmadimm cnmmIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor??
Bu ay pes ettim beklemicem yumurta günlerini takip etmicembu ay baya umursamaz oldum pes ettim artık sen neler yapıyorsun
Aynenn cnmmGerçekten haklısın. Çok zor gerçekten bi evlat neleri göze aldırıyo.
Ben kan görünce midem bulanırdı.şimdi öyle ki herşeye ktlanıyom
Gerçekten de dediğin gibi. Ama çok korkuyorum yaCanım ya çok üzüldüm ama iyi düşün bak ameliyat olcan geçicek artık neden hamile kalmadigin cıktı bu co k güzel bundan sonra daha hızlı bir şekilde hamile kalırsın sorunları cozdukten sonra
Bencede hic bir sebep yokken olmadigi daha kotu en azindan simdi sebebi ve cozumu belli.ins hayirlisiyla sagligina kavusunca bebeginide alirsin kucagina.Gerçekten de dediğin gibi. Ama çok korkuyorum ya
Ay inşallah ya. Nolur dua et banaBencede hic bir sebep yokken olmadigi daha kotu en azindan simdi sebebi ve cozumu belli.ins hayirlisiyla sagligina kavusunca bebeginide alirsin kucagina.
İnşallah cnm ya. İnşallah öyle olur.. cuma günü hallolcak inşallah@Mrrrrve tabiki artık sorun çözülecek ve daha rahat hamile kalcaksin
Ederim ins.umudumuzu hic kaybetmeyelim.bende yarin gidicem smear testimde temiz cikti sukur ama hala adet olmadim.ilac filan verir heralde bakalim nasip artikAy inşallah ya. Nolur dua et bana
İnşllah rabbim kucaklarımızı doldurcak :)Ederim ins.umudumuzu hic kaybetmeyelim.bende yarin gidicem smear testimde temiz cikti sukur ama hala adet olmadim.ilac filan verir heralde bakalim nasip artik
Ciktik bi yola ins sonumuz hayirli olsun beraberce.
Selam canım:)Huhuuu kızlarr nerdesinizzz bi ses verin cnmmm